Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 09:57

Lavendera

puna_pitanja

Lavandera, to mislim da jako varira od doktora do doktora. Ja sam prvi pregled radila u 8.tjednu, sto se ispostavilo da je 7.tjedan jer je valjda kasnije bila ovulacija.
    A danas idem na pregled prvi put sa buducim ocem da i on vidi kako to izgleda
    I mislim da nam Polly isto ima prvi pregled danas ako sam dobro upratila!

Jaoo divnoo!
    U prvoj trudnoci gin nije pustila muza ni na jedan pregled, cak sam mogla sad s novom provjeriti dal bi ga ona pustila, bio bi odusevljen vidjeti bebicu 😍Ipak je jedno kad vide slikicu a drugo kada na pregledu vide "uzivo".🙈 S tim da u prvoj trudnoci nemam niti jednu slikicu "opipljivu", nego bi gin zamrznula sliku na uzv pa bih nakon pregleda uslikala mobitelom🤣, bas se osjecam zakinutom iz prve trudnoce..
    Sretno ti na pregledu, i svim curama koje imaju preglede danas🥰

E pa to mi je bas grdo da ti nije dao slikice, ja imam vec sa prvog pregleda i dragi ju je spremio u novcanik hahah Nadam se da bi se danas vec moglo razaznavati malo vise, tocno mi je 10t

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    21. Travanj 2022. 10:20

Lavendera

Queen_of_North

Lavendera

Kad ste vi imale prvi pregled u trudnoci? 🤔
    U prvoj trudnoci sam imala sa 6+2 gdje je gin potvrdila da je matericna trudnoca pa zatim sa 8+2 kada se vec fino vidjelo sve i culo srce. Taman kako sam rodila gin otisla u mirovinu i sada sam kod druge, mlade gin. Ona me pak narucila sad za utorak kada cu biti 8+2.. Sad ne znam ni sama, znam da nam svima uvijek to vrijeme do pregleda nikako proci i docekati.. Dal je mozda trebala ranije ili bi se mozda stresirala bezveze ako bi rekla da se ne vidi, ne cuje jos, ne znam, nisam pametna🤷🏻‍♀️

Hey, evo i meni je prvi pregled bas 8 +2 , na iduci petak. Tako mi je bilo i s prvom trudnocom, nije me htjela naruciti prije 8 tjedna, jer moze jos srce ne prokucati pa se stresiras ovo ono, tako sam ja shvatila. A sa 8 tjedana se lijepo sve vidi sto treba, tako mozemo svi bit sigurni da je sve ok.
    E da, a svakako imas osjecaj da ne mozes docekati, tako i ja, cini mi se predaleko i bas sam nestrpljiva, ali opet dan po dan odmice, doci ce i to brzo

Onda se nas dvije pratimo u koji dan razlike☺️
    U prvoj trudnoci sve mislis ne znam, dok pohvatam, za iducu cu biti mirnija i znati vise🤣 Na kraju eto.. Ali sto kazes, nikako docekati premda ide dan po dan☺️

Jutro cure ❤️❤️ samo da vam se priključim 😁i ja se s vama pratim meni je termin 01.12.2022 ☺️tu smo blizu jedna drugoj 🤗🤗🤗🤗🤰🤰🤰 samo da sve bude dobro 🙏 da rodimo zdrave bebice i da nam porod bude što lakši i trudnoća naravno ☺️🤰

Lavendera
    21. Travanj 2022. 10:39

puna_pitanja da, bas bezvezno sto se tice slikica od nje, pa se nadam da cu ovu trudnocu ipak dobiti koju slikicu🥰
    Hahaha nekaa nosi, bilo kuda slikica bebice svuda🤗☺️
    Javi svakako kako ti je pregled prosao🤞🏻
    snowwhite1410 oo supeer, bas mi je lijepo sto nas ima tako u koji dan blizu, biti ce nam lakse podijeliti vrline i tegobe trudnoce s vremenom s obzirom da se mozemo tako popratiti blizu u danima 
    Daj Bože🙏🏻 Meni je doduse i prvi porod prosao i brzo i dobro, cak zacudujuce mozda za prvorotku sto sam bila, nadam se da ce i ovoga puta tako🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Polly
    21. Travanj 2022. 10:57

Puna pitanja sretno nam danas na pregledu! 🍀🥰 U kolko sati imaš termin? Jučer sam bila ful pozitivna, sad me već pere nešto, neki strah da se neće još srce vidjeti jer sam danas 6+3 😏 

Majapčelica
    21. Travanj 2022. 11:08

Pozdrav svima. :) Nadam se da ću se skoro upisati u listu zimskih beba..:) U iščekivanju sam menstruacije, ili plusića..<3 Tek za tjedan dana trebam dobiti, ali sam bas nestrpljiva 

Brinemo se što će dijete postati sutra, ali zaboravljamo da je ono već danas NETKO!

Lonmi
    21. Travanj 2022. 11:51

Meni se u prvoj trudnoci srce culo s 6+4, a sad sa 6+1. Kod svoje doktorice idem u utorak, tada cu biti 7+5.
    Cure, a jesu vam rekli kad doktori od cega nastanu ti hematomi, pogotovo ovi koji se pojave kasnije? Mene toga bas strah. 

snowwhite1410
    21. Travanj 2022. 11:57

Lavendera

puna_pitanjada, bas bezvezno sto se tice slikica od nje, pa se nadam da cu ovu trudnocu ipak dobiti koju slikicu🥰
    snowwhite1410oo supeer, bas mi je lijepo sto nas ima tako u koji dan blizu, biti ce nam lakse podijeliti vrline i tegobe trudnoce s vremenom s obzirom da se mozemo tako popratiti blizu u danima
    Daj Bože🙏🏻 Meni je doduse i prvi porod prosao i brzo i dobro, cak zacudujuce mozda za prvorotku sto sam bila, nadam se da ce i ovoga puta tako🤣

Hoće samo vjeruj i bit će ,moja sestra je rodila sada 05.04.2022. drugo dijete isto je prvo brzo a sada za drugo mi je rekla da je još lakše 😁bez epidural prirodno vaginali u 8 ujutro trudovi u 12:50 bebica ☺️joj ja bi bila isto presretna kada bi meni bilo tako 😍nadam se da hoće 😁🤰 🙏

puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 12:02

Polly

Puna pitanja sretno nam danas na pregledu! 🍀🥰 U kolko sati imaš termin? Jučer sam bila ful pozitivna, sad me već pere nešto, neki strah da se neće još srce vidjeti jer sam danas 6+3 😏

Ja sam u 16 i 30, a ti? Bez panike ako se i ne vidi, sve je to jos rano, posebno ako ti je dan začeća pomaknut ili nešto, bude sve ok! Svakako zelim srecu i da se vidi srčeko da mozes lakše spavati 

30g, OTP 10.11.

Lavendera
    21. Travanj 2022. 12:28

snowwhite1410

Lavendera

puna_pitanjada, bas bezvezno sto se tice slikica od nje, pa se nadam da cu ovu trudnocu ipak dobiti koju slikicu🥰
    snowwhite1410oo supeer, bas mi je lijepo sto nas ima tako u koji dan blizu, biti ce nam lakse podijeliti vrline i tegobe trudnoce s vremenom s obzirom da se mozemo tako popratiti blizu u danima

Hoće samo vjeruj i bit će ,moja sestra je rodila sada 05.04.2022. drugo dijete isto je prvo brzo a sada za drugo mi je rekla da je još lakše 😁bez epidural prirodno vaginali u 8 ujutro trudovi u 12:50 bebica ☺️joj ja bi bila isto presretna kada bi meni bilo tako 😍nadam se da hoće 😁🤰 🙏

Čestitke što si postala ponovo teta😍
    Kcer sam rodila u 15 min, pred radaonu dosla u 14:55, a u 16:50 rodila, dok sam u predradaoni obavila pregled i setala po hodniku jos i eto samo 15min u radaoni bila🤷🏻‍♀️..Isto sam bez epiduralne i prirodno sve. Muz je isao samnom  na porod i kaze kad me netko pita kako je bilo ja ne znam sta reci kad tek sto sam dosao isao sam doma🤣 Ali sam s malom u bolnicu otisla tek kad su trudovi bili na 3 min razmaka, bome ne znam dal cu se ovog puta usuditi tako odugovlaciti🤣s obzirom sto kazu da svaki iduci porod bi kao trebao ici brze🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

keti91
    21. Travanj 2022. 12:31

Pozz e ovako zanima me nesto prilikom rada nekog po kuci itd,pojavljuje se smedji iscjedak!? Kad mirujem sve je uredu
    Imam hematom i pijem svoju terapiju? Jel moguce da je to od njega sve ili!? Narucena sam 26 04 pa cu ja njemu to svakako reci

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.