![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Drage cure,
nekoliko dana vas čitam, malo vas, malo jesenske jer mi je termin krajem listopada. :)
Ja sam napunila 13 tjedana, inače sam prava paranoična trudnica, pa ako se koja osjeti paranoičnom, lako ću vas utješiti svojim nebulozama.
S obzirom na to da imam bebača, nadam se da ću se moći javljati navečer, volim sjesti i pročitati forum :).
Svima vam šaljem puno pozdrava i želim lijepe, mirne i uredne trudnoće i zdrave bebe.
Ima nas jos koje koketiramo s listopadom :D meni je kraj listopada/ pocetak studenog vec nekako zima pa sam se tu nasla :)
Pozdrav svim curama
Evo prikljucila bih se na vasu temu☺️
Plusic ugledali 29.3, sada s nestrpljenjem u iscekivanju prvog pregleda koji nam je 26.4. pa bi OTP bio 4.12. MM i ja imamo djevojcicu od godinu i pol🥰
Svim curama zelim srecu i skolski uredne trudnoce☺️
Veselim se druzenju s vamaa😍
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav curke,
čitam vas već mjesec dana od kad sam vidjela plusić na testu. Prva mi trudnoća, uzbuđena sam i prestrašena istovremeno.
30 godina i gin me pitala planiram li na gen. testove, odlučila sam zasad samo kombinirani, NIFTY ne znam baš imam li viška par tisuća kuna,a nadam se da nije ni potrebno.
Zadnja M 5.02. zatrudnila sam 13.02 (znam točno u dan haha), prvi pregled s UZ 30.03. čula sam srčeko i govori mi gin. da je 8 + 4 po veličini.
Po tome sam sada 11 +4, a po mojem 9 +. Ne znam kako se računa. Uglavnom termin mi je u 11.mjesecu 🥰
Obavila sve pretrage, još idem na kombinirani idući tjedan.
Paranoična sam i užasno pod utjecajem hormona, pa stalno cvilim kad čitam tuđa sretna i tužna iskustva. :)
MalaMagla idem sad malo prošetati pa pogledam odma za čaj i bademovo ulje.
Jesi me nasmijala hahahahah 🤣🤣🤣🤣 sad te budu stalno s tim zezali, ali za par godina se budete tome smijali. 😁 ja se uvijek najedem prije spavanja, a i veli mi idi jest znam da si gladna 🤣 ovi hormoni baš nisu normalni, ja se čudim sama sebi ponekad, a i svaka čast muškarcima 🤣🤣 a gle bila si tolko gladna i poželjela si se hrane, pa si od sreče zaplakala 🤣🤣🙉 ja sam jučer pojela umješana jajca, svekrva je spekla 4, onda 2 tosta, malo sira ovak narezanog i još smacala sam kruh u grah s zeljem. 🤣 gledali su me, valjda su bili u šoku 🤣🤣🤣🤣
Tilia dobro nam došla. Kad je predvideni termin poroda i datum sljedećog pregleda, da te dodam s nama na listu? ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav cure ☺️
MalaMagla nadam se da nije upala, i da budu nalazi dobri.ovo s brusnicom opce nije losa ideja, koji caj kupujes? Kak se pije 2 put dnevno ili moze i vise?
Marita dobro nam došla. Ako želiš napiši kad ti je okvirni termin poroda i sljedeći pregled, da te dodam na listu skupa s nama. Veselim se druženju s tobom, ima nas tu puno koje smo prvi put trudne i svako iskustvo je dobrodošlo. ☺️ Več znate a bude curica ili dečko?
Cure ide lista, uživajte danas!
Ja sam zadnjih dana bas stalno gladna, umor me hvata mogla bi spavati na sedečki, a probava mi je dobra. 😁 jučer navečer sam natrpala tolko toga u sebe. Ovaj moj me samo gleda, veli dok se ti najedeš bu prešel nogomet, a nije htjel iti u sobu, veli da vidi kolko bum pojela 🤣🤣🤣
Ne znam koliko se smije piti, ja popijem jednu šalicu na dan. A čaj je od Podravke, i iznenadila sam se koliko mi je čak i fin. Inače bih radije popila Uvin H nego brusnicu, ali eto. Uvin se ne smije u trudnoći, čisto da znate ako niste znale.
.
Hahhahhahhah baš si me nasmijala 😂 ja sam imala epizode gladi usred noći. To mi je najgore. Duša mi spava, a ja gladna, ne mogu se smiriti. Jedne sam večeri došla u kuhinju, režemo rajčicu, mazem maslac na kruh i ridam. Znaci plakala sam kao da se nešto strašno dogodilo. Muž se pravio da spava i samo nakon par dana iskomentirao kako nisam normalna. Jel ne mogu kao svi normalni ljudi sjesti i pojesti, nego ja moram plakati kao da je kraj svijeta. A ja sam samo htjela spavati a glad mi nije dala. 😂😂 Sad je to glavna zezancija u obitelji, kažu svi: samo jedi da ne moraš kasnije plakati 😂😂 hormoni,hormoni
.
Nove cure, dobro nam došle 🥰 baš nas je nekako puno, to je divno za vidjeti 🥰
Haha ovo me bas nasmijalo. Ja sam u prethodnoj trudnoci plakala na blagajni! Doslovno bi mi krenule suze kad bi vidjela hranu koju kupujem jer bi pomislila da ce sve to 'pojesti moja mala beba' :D
Ha jebemu sad mi se jede grožđe 🙃
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Tilia dobro nam došla. Kad je predvideni termin poroda i datum sljedećog pregleda, da te dodam s nama na listu? ☺️
Hvala :)
12.11. termin poroda, kombinirani 29.04.
MalaMagla idem sad malo prošetati pa pogledam odma za čaj i bademovo ulje.
Jesi me nasmijala hahahahah 🤣🤣🤣🤣 sad te budu stalno s tim zezali, ali za par godina se budete tome smijali. 😁 ja se uvijek najedem prije spavanja, a i veli mi idi jest znam da si gladna 🤣 ovi hormoni baš nisu normalni, ja se čudim sama sebi ponekad, a i svaka čast muškarcima 🤣🤣 a gle bila si tolko gladna i poželjela si se hrane, pa si od sreče zaplakala 🤣🤣🙉 ja sam jučer pojela umješana jajca, svekrva je spekla 4, onda 2 tosta, malo sira ovak narezanog i još smacala sam kruh u grah s zeljem. 🤣 gledali su me, valjda su bili u šoku 🤣🤣🤣🤣
Ma ludosti 😂😂😂 uvijek sam se smijala kad sam čula ili pročitala da je neka trudnica plakala zbog hrane. Ja sad kad plačem, plačem zbog hrane i skroz ih razumijem 😂😂😂 ja isto nekad jedem u nenormalnim količinama, i baš kao što Ribica kaže, nekad budem tako sretna jer će sve to moja bebica pojesti. Ali većinom sam tužna oko hrane 😂 prije tjedan, dva sam se baš zaželjela grožđa. Long story short, muž ipak nije kupio grožđe jer mi je dosadilo čekati, oprala sam zube i otišla spavati. Bila sam skroz mirna, sve pet, sutra ću ga jesti i to je to. On je ušao u stan, pogledao me a jaaaaa…. Znači kao dijete kad mu uzmeš lizalicu. On viče da sam rekla da ne mora u trgovinu (radila je još samo jedna i ni malo mu nije bilo usput jer je bila skoro ponoć). A ja vičem da sad ne želim grožđe nego plačem jer sam ga onda htjela a nisam ga dobila kad sam ja htjela 😂😂😂😂 idući dan je kupio kilu 😂😂😂
Haha tako ja danas htjela cheeseburger iz meka i ovom se neda ic a meni ne da da vozim jer su raskopali cestu a i ne vozim bas cesto. Kaze kupit cu ti 5 sutra. Al ja necu sutra ocu sad. Nakraju sam si od muke narucila picu ali nije to to.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hahhahaha cure smiješne ste mi jako sa prohtjevima sad i odmah ili nikako! 😂😂 Podsjetile ste me na mene u prvoj trudnoći kad sam u 10 navečer jako poželjela kokošju juhu iz vrećice. Imala doma kao i uvijek za na brzinu, kopam ja, od brokule, od šparoga, od rajčice, ali nema kokošje, kakce su to suze krenule hahahahaha nevjerojatno šta nam hormoni rade 😂😂
Dobrodošle nove trudnice 🍀🍀 baš me veseli kako ova lista raste 😍😍 meni sutra prvi pregled tek navečer i ne mogu dočekati, jako sam pozitivna i uopće se ne bojim, ne znam zašto, ali baš me pozitiva puca za pregled. Zato će me u čekaonici vjerojatno stisnuti 😅
Hahhahaha cure smiješne ste mi jako sa prohtjevima sad i odmah ili nikako! 😂😂 Podsjetile ste me na mene u prvoj trudnoći kad sam u 10 navečer jako poželjela kokošju juhu iz vrećice. Imala doma kao i uvijek za na brzinu, kopam ja, od brokule, od šparoga, od rajčice, ali nema kokošje, kakce su to suze krenule hahahahaha nevjerojatno šta nam hormoni rade 😂😂
Dobrodošle nove trudnice 🍀🍀 baš me veseli kako ova lista raste 😍😍 meni sutra prvi pregled tek navečer i ne mogu dočekati, jako sam pozitivna i uopće se ne bojim, ne znam zašto, ali baš me pozitiva puca za pregled. Zato će me u čekaonici vjerojatno stisnuti 😅
Sretno sutra 🤞
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji