Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    20. Travanj 2022. 07:43

Mama_anđela

buhtlica23

Polly

Serendipity

Polly

Zato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje… I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼‍♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈

Hahahahaha 🤣 onda sad mora biti dečkić 🤭

Ne ne, sam je sebe uvjerio da on radi samo cure i pomirio se s time 😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Hahah jesi me nasmijala 🤣
    Ja bas imam osjecaj da ce biti decko, ali mozda me vara osjecaj. U svakom slucaju sta god da bude samo da bude zivo i zdravo za sve ostalo cemo lako. Iako sam privrženija curicama posto mi seke imaju curke i tako to. A muz stalno vice sta radi moj cvarak 🤣🤣

Znam da upadam kao marsovac u post, ali ovim putem zelim samo cestitati Buhtlici na ovoj lijepoj ulozi, u kojoj ce postati mama. :) Drago mi je da si to docekala i da se svo ovo cekanje isplatilo. Zelim ti sto mirniju trudnocu, i da se babac rodi ziv i zdrav, bilo zensko ili musko, vjerujem da ce biti sretno sa jos mnogo sretnijim roditeljima.

.
    Svim ostalim clanicama grupe zelim isto mirnu i ugodnu trudnocu, uzivajte

Jooj hvala ti 🤭
    Da i ja sam docekala, jos uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati. I ne mogu docekati prvi pregled. Jos dugih 6 dana me djeli od prvog uzv. Nadam se da ce sve biti okej. Na momente me shvata nekakav strah ali vecinu vremena sam mirna. Malo mi cudno da nemam mucnine ali eto. Sad samo cekanje preostaje. Kako ste vas dvoje? Ste se odlucili za ime?  Vidim termin u 8 mj to Ce tako brzo 😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    20. Travanj 2022. 08:09

Queen_of_North

Jutro svima.. evo neki dan je bilo tema o zatvorima, medjutim ja otvaram temu o - onome sto je obrnuto od zatvora
    ne znam da li sam skupila nekakvu virozu, svakako od jucer kada sam dosla s posla pa sve do sada me drzi ta tekuca stolica, nocu sam se dizala takodjer… Muzu i malome nista, ali zato , meni da za sada sam na dvopecima i caju da se smiri to malo, imate li kakav savjet sto jesti, koristiti?

Queen_of_North Evo kod mene je ista situacija pisala sam već ali me nitko nije doživio 😂😅 valjda nemaju baš problema s stolicom obrnutom ,ja sam u 8 tjednu trudnoće i danima se borim išla sam u apoteku dala mi je neke tablete da mi smiri ali ne znam šta je jer mi traje još uvijek.Zvala sam dr pa sam pričala s njom rekla je da bi trebalo u pridržavanje prehrane proći
    Ovako kuhana jabuka, jogurt s probiotikom,bijeli kruh ,kuhana riža i kuhana piletina ,kuhani krumpir kao pire zgnječeni, čaj od šipka , banane, nadam se da će ti biti bolje 🙂 

snowwhite1410
    20. Travanj 2022. 08:11

snowwhite1410

Queen_of_North

Jutro svima.. evo neki dan je bilo tema o zatvorima, medjutim ja otvaram temu o - onome sto je obrnuto od zatvora
    ne znam da li sam skupila nekakvu virozu, svakako od jucer kada sam dosla s posla pa sve do sada me drzi ta tekuca stolica, nocu sam se dizala takodjer… Muzu i malome nista, ali zato , meni da za sada sam na dvopecima i caju da se smiri to malo, imate li kakav savjet sto jesti, koristiti?

Queen_of_North Evo kod mene je ista situacija pisala sam već ali me nitko nije doživio 😂😅 valjda nemaju baš problema s stolicom obrnutom ,ja sam u 8 tjednu trudnoće i danima se borim išla sam u apoteku dala mi je neke tablete da mi smiri ali ne znam šta je jer mi traje još uvijek.Zvala sam dr pa sam pričala s njom rekla je da bi trebalo u pridržavanje prehrane proći
    Ovako kuhana jabuka, jogurt s probiotikom,bijeli kruh ,kuhana riža i kuhana piletina ,kuhani krumpir kao pire zgnječeni, čaj od šipka , banane, nadam se da će ti biti bolje 🙂

Ako ima tko neki savjet još slobodno neke piše 😅☺️

Queen_of_North
    20. Travanj 2022. 08:20

snowwhite1410

Queen_of_North

e, super, hvala ti... nadam se da ce tebi proci brzo.. isto ne zabroravi piti tekucine, jer ucestali proljevi dehidriraju tijelo, jer izbacuju i tekucinu sa stolicom....

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Mama_anđela
    20. Travanj 2022. 08:45

buhtlica23

Mama_anđela

Znam da upadam kao marsovac u post, ali ovim putem zelim samo cestitati Buhtlici na ovoj lijepoj ulozi, u kojoj ce postati mama. :) Drago mi je da si to docekala i da se svo ovo cekanje isplatilo. Zelim ti sto mirniju trudnocu, i da se babac rodi ziv i zdrav, bilo zensko ili musko, vjerujem da ce biti sretno sa jos mnogo sretnijim roditeljima.

.

Jooj hvala ti 🤭
    Da i ja sam docekala, jos uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati. I ne mogu docekati prvi pregled. Jos dugih 6 dana me djeli od prvog uzv. Nadam se da ce sve biti okej. Na momente me shvata nekakav strah ali vecinu vremena sam mirna. Malo mi cudno da nemam mucnine ali eto. Sad samo cekanje preostaje. Kako ste vas dvoje? Ste se odlucili za ime? Vidim termin u 8 mj to Ce tako brzo 😍

Vjerujem da si iznenadjena ali nemoj da se brines, ako se fino osjecas, ako nema nekih bolova velikih, i pregled ce proci super. Neka te i nepostojanje mucnina ne iznenadjuje, ni kod mene toga nije bilo odmah, tek je poslije 8tj krenula borba i povracanjeAliii, mozda tebe i zaobidje, nikad ne znas :D Ocekujemo samo najljepse vijesti s tog pregleda :)
    Mi smo dobro, danas punih 5 mj, ulazimo u 6 mj, brzo je proslo vjeruj, kao da sam skoro bila u 8tjednu Nadam se da ce i nadalje biti sve okej i kod nas, a sto se tice imena ja imam neko od pocetka u glavi, muz se nije pobunio, pa sve nekako mislim da ce to i ostati. Ne mogu da zamislim nijedno drugo Cuvaj se i sretno

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

keti91
    20. Travanj 2022. 09:36

buhtlica23

Mama_anđela

buhtlica23

Polly

Serendipity

Polly

Zato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje… I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼‍♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈

Ne ne, sam je sebe uvjerio da on radi samo cure i pomirio se s time 😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja bas imam osjecaj da ce biti decko, ali mozda me vara osjecaj. U svakom slucaju sta god da bude samo da bude zivo i zdravo za sve ostalo cemo lako. Iako sam privrženija curicama posto mi seke imaju curke i tako to. A muz stalno vice sta radi moj cvarak 🤣🤣

.

Jooj hvala ti 🤭
    Da i ja sam docekala, jos uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati. I ne mogu docekati prvi pregled. Jos dugih 6 dana me djeli od prvog uzv. Nadam se da ce sve biti okej. Na momente me shvata nekakav strah ali vecinu vremena sam mirna. Malo mi cudno da nemam mucnine ali eto. Sad samo cekanje preostaje. Kako ste vas dvoje? Ste se odlucili za ime? Vidim termin u 8 mj to Ce tako brzo 😍

Ja sam 10tt i nisam uopce imala mucninu uhvati me samo nekada mucnina bez povracanja tako da ne brini 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    20. Travanj 2022. 10:59

keti91

buhtlica23

Mama_anđela

buhtlica23

Polly

Serendipity

Polly

.

Jooj hvala ti 🤭

Ja sam 10tt i nisam uopce imala mucninu uhvati me samo nekada mucnina bez povracanja tako da ne brini

Pa evo ne znam mene samo neki umor uhvati. Za sad nisam imala nekih mucnina javnih osim kad osjetim kobasicu mi se povraca odma. To je nesto sto osjetit ne mogu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    20. Travanj 2022. 11:39

Marita

Drage cure,
    nekoliko dana vas čitam, malo vas, malo jesenske jer mi je termin krajem listopada. :)
    Ja sam napunila 13 tjedana, inače sam prava paranoična trudnica, pa ako se koja osjeti paranoičnom, lako ću vas utješiti svojim nebulozama.
    S obzirom na to da imam bebača, nadam se da ću se moći javljati navečer, volim sjesti i pročitati forum :).

Svima vam šaljem puno pozdrava i želim lijepe, mirne i uredne trudnoće i zdrave bebe.

Bas volim kad se jave mame s malim bebacima. I ja sam u ovoj drugoj trudnoci bolje u panici nego u prvoj, vjerojatno zato jer uz dijete koje prohodava dan provodim bez da sjednem, strah me i sretna sam 😊.
    Pisi slobodno sto te muci, vjerojatno cemo naci zajednickih tema 😊❤️

natalie19
    20. Travanj 2022. 12:04

Pozdrav cure ☺️
    MalaMagla nadam se da nije upala, i da budu nalazi dobri.ovo s brusnicom opce nije losa ideja, koji caj kupujes? Kak se pije 2 put dnevno ili moze i vise? 
    Marita dobro nam došla. Ako želiš napiši kad ti je okvirni termin poroda i sljedeći pregled, da te dodam na listu skupa s nama. Veselim se druženju s tobom, ima nas tu puno koje smo prvi put trudne i svako iskustvo je dobrodošlo. ☺️ Več znate a bude curica ili dečko? 
    Cure ide lista, uživajte danas!
    Ja sam zadnjih dana bas stalno gladna, umor me hvata mogla bi spavati na sedečki, a probava mi je dobra. 😁 jučer navečer sam natrpala tolko toga u sebe. Ovaj moj me samo gleda, veli dok se ti najedeš bu prešel nogomet, a nije htjel iti u sobu, veli da vidi kolko bum pojela 🤣🤣🤣

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    20. Travanj 2022. 12:13

Lista zimskih trudnica 2022/23 😍🤰🏼 ❤️❄️☃️
    Ribica: OTP: 1.11., sljedeći pregled:       🍀😍🤰🏼
    Mar’ca🌺: OTP: 4.11., slijedeći pregled: 22.4. 🍀😍🤰🏼
    MalaMagla: OTP: 09.11., ZM: 01.02., slijedeći pregled: 06.05. 🍀😍🤰 
    pg11: OTP: 08.11., sljedeći pregled:     🍀😍🤰 
    Kokili: OTP: 09.11., sljedeći pregled: 26.04. u bolnici, 2.5. kod gin. 🍀😍🤰 
    Keti91: OTP: 12.11., sljedeći pregled: 26.04.🍀😍🤰
    Mm11: OTP: 15.11., sljedeći pregled:     🍀😍🤰
    puna_pitanja: OTP: 17.11., sljedeći pregled i Nifty: 21.04. 🍀😍🤰 
    Svemirka: OTP: 14.11., sljedeći pregled i Panorama: 3.05.   🍀😍🤰🏼
    Lida: OTP: 24.11., sljedeći pregled - kombinirani: 5.5.    🍀😍🤰 
    Rita88: OTP: 27.11., sljedeći pregled i Harmony test: 12.05. 🍀😍🤰 
    Serendipitiy: ZM: 16.02., sljedeći pregled: 16.05. 🍀😍🤰 
    Queen_of_North: ZM: 23.02., PRVI pregled: 29.04. 🍀😍🤰 
    snowwhite1410: OTP: 1.12., sljedeći pregled: 8.05.  🍀🤰🏼😍
    Mare3112: OTP: 05.12., sljedeći pregled: 17.05.  🍀😍🤰
    Samannta: OTP:     , sljedeći pregled: 3.05. 🍀😍🤰🏼
    Lonmi: OTP: 08.12., sljedeći pregled:  26.04.   🍀😍🤰
    lo.ti.ha: OTP:      , sljedeći pregled: 2.05. 🍀😍🤰🏼 
    Polly: OTP: 12.12., PRVI pregled: 21.04. 🍀😍🤰 
    lil_me: ZM: 7.03., PRVI pregled: 29.04. 🍀😍🤰🏼
    Pipin: OTP: 17.12., PRVI pregled: 26.04. ili 30.04. 🍀😍🤰 
    mari88: OTP:        , ZM: 05.03., PRVI pregled: 02.05. 🍀😍🤰🏼
    atena: OTP: 19.12., PRVI pregled: 04.05.    🍀😍🤰 
    natalie: OTP: 20.12.,  PRVI pregled: 28.04.    🍀😍🤰 
    buhtlica23: OTP: 25.12., PRVI pregled: 26.04.    🍀😍🤰
    UrsulaBaby: OTP:      ZM: 15.03., PRVI pregled:   👍🏻😍🤰🏼

Ako ima nekih novosti za listu napišite pa popravim. ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.