![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Meni je u prvoj trudnoći oko 16 tjedna na uzv doktor pokazao velike i male stidne usne. Tak da smo cijelo vrijeme čekali curu, a na kraju je ispao dečko
Jaooo kad?! Na porodu? Mogu zamisliti to iznenađenje!! 🤩🤩
Na zadnjoj kontroli u bolnici se doktorica začudila i rekla da joj se čini vidi jajčeka. Tak da sam tek onda počela sumnjati, 7 dana prije poroda. A pošto je bio na zadak, išla sam na carski rez, opća anestezija, tak da tek kad sam se probudila sam saznala. 💙
Treba prebaciti klik sa curice na dečkića, srodiš se s time kad saznaš spol, a kamoli do kraja trudnoće živiš u tom uvjerenju 🙈 meni je neobično kad pogriješe kao što su kod tebe, pa lakše se vidi i prepozna dečko nego cura. I da ne vide nikakve kuglice ili visuljak 😂
Zato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje... I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈🙈
Kolica i ostalo sam uzimala neutralno. A robica je bila roza jer je još bilo doba lockdowna i sve sam naručivala, pa nije bilo nekog izbora...
Polly da, najteže je bilo prebaciti taj klik. Zamišljaš si cijeli život s curicom. I baš mi je dugo trebalo da se prebacim. Naravno, totalno mi je bio nevažan spol, važno da je zdravo i da je sve u redu, ali ne možeš protiv tog zamišljanja i planiranja...
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Zato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje… I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈
Hahahahaha 🤣 onda sad mora biti dečkić 🤭
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Zato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje… I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈
Ne ne, sam je sebe uvjerio da on radi samo cure i pomirio se s time 😂😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kolica i ostalo sam uzimala neutralno. A robica je bila roza jer je još bilo doba lockdowna i sve sam naručivala, pa nije bilo nekog izbora…
Polly da, najteže je bilo prebaciti taj klik. Zamišljaš si cijeli život s curicom. I baš mi je dugo trebalo da se prebacim. Naravno, totalno mi je bio nevažan spol, važno da je zdravo i da je sve u redu, ali ne možeš protiv tog zamišljanja i planiranja…
Zato ja ne zelin znati koji je spol do poroda 🤣 pa nek bude iznenadenja za sve!
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Polly sad si me nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣 htio je i ginekologa uvjeriti da je dečkič 🤣🤣🤣😁🙉 možda bu ovaj put dečko 😉
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Hahah jesi me nasmijala 🤣
Ja bas imam osjecaj da ce biti decko, ali mozda me vara osjecaj. U svakom slucaju sta god da bude samo da bude zivo i zdravo za sve ostalo cemo lako. Iako sam privrženija curicama posto mi seke imaju curke i tako to. A muz stalno vice sta radi moj cvarak 🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
PollyZato je moj muž pravi dijagnostičar. Došli zajedno na uzv saznati spol i sad gin gleda bebu, od glave prema dolje… I gleda bebin trbuščić, a čuješ mog "jel to mali penis???" Naravno u želji da bude prvo pa muško 😂🤦🏼♀️ Kaže gin, nije to je pupčana vrpca, ja ga molim da šuti i ne sramoti me. I sad gin pokaže spol (stidne usne) i kaže da on vidi šta je, da probamo pogoditi. Čuješ opet mog pametnjakovića "da nisu to mali testisi????" Nije mogao biti manje očit za koji spol navija, majke ti mile jel možeš samo tu stajati i šutjeti 🙈🙈
Hahah jesi me nasmijala 🤣
Ja bas imam osjecaj da ce biti decko, ali mozda me vara osjecaj. U svakom slucaju sta god da bude samo da bude zivo i zdravo za sve ostalo cemo lako. Iako sam privrženija curicama posto mi seke imaju curke i tako to. A muz stalno vice sta radi moj cvarak 🤣🤣
Znam da upadam kao marsovac u post, ali ovim putem zelim samo cestitati Buhtlici na ovoj lijepoj ulozi, u kojoj ce postati mama. :) Drago mi je da si to docekala i da se svo ovo cekanje isplatilo. Zelim ti sto mirniju trudnocu, i da se babac rodi ziv i zdrav, bilo zensko ili musko, vjerujem da ce biti sretno sa jos mnogo sretnijim roditeljima.
.
Svim ostalim clanicama grupe zelim isto mirnu i ugodnu trudnocu, uzivajte
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro svima.. evo neki dan je bilo tema o zatvorima, medjutim ja otvaram temu o - onome sto je obrnuto od zatvora
ne znam da li sam skupila nekakvu virozu, svakako od jucer kada sam dosla s posla pa sve do sada me drzi ta tekuca stolica, nocu sam se dizala takodjer... Muzu i malome nista, ali zato , meni da za sada sam na dvopecima i caju da se smiri to malo, imate li kakav savjet sto jesti, koristiti?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji