![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hvala cure puno ! 🥰🥰
Lonmi meni ti kicma otpada, curka se ne nosi al zato hoda sto na sat, jucer je bas sama napravila korake , samo se pustila i otisla . Jos uvijek trazi prst da bi hodala pa kad je skroz sigurna onda se sama pusti, tako da je rijetko nosim al sam zato savijenih ledja non stop,tata je tu da je dize, iznosi iz auta, hranilice i tako. Pomazu mi mama, dida,tetka. Ja sam rekla svojima i svojim curama s kojima se stalno druzim, a na posao se vracam 2.5. planiram radit taj mjesec i onda otic na komplikacije! Oni jos nista ne znaju al saznat ce,bit ce veselo 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ma tako je, niti sam ja neki divlji pobornik genetskog testa niti išta takvo, imam svoje razloge koji meni čine razliku i zbog kojih sam se odlucila ici na nifty, al ne pada mi na pamet nekome govoriti kako je to bolji izbor. Samo uživajte, žene!8
Vidim da si išla na Nifty. Kolko dugo se čekaju rezultati? I jel mi možeš reći dok ti dođu nalazi kak su formirani, jel odvojeno nalaz od spola ili je sve na jednom papiru. Htjeli bi imati gender reveal, ali ne bi niti ja htjela znati spol prije, pa da si znam isplanirati kako ću to izvesti hahaha
dogovori da ti nalazi dodju kod doktora i da on napise na papir spol bebe , da ti ne zelis znati.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita čestitam na super pregledu. ☺️
Ja jos nisam razmisljala a budem radila neki genetski test, idem dan po dan. Danas čekam nalaze bete i onda prvi pregled pa onda dalje.
Javi betu 🥰🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala cure puno ! 🥰🥰
Lonmi meni ti kicma otpada, curka se ne nosi al zato hoda sto na sat, jucer je bas sama napravila korake , samo se pustila i otisla . Jos uvijek trazi prst da bi hodala pa kad je skroz sigurna onda se sama pusti, tako da je rijetko nosim al sam zato savijenih ledja non stop,tata je tu da je dize, iznosi iz auta, hranilice i tako. Pomazu mi mama, dida,tetka. Ja sam rekla svojima i svojim curama s kojima se stalno druzim, a na posao se vracam 2.5. planiram radit taj mjesec i onda otic na komplikacije! Oni jos nista ne znaju al saznat ce,bit ce veselo 😅
Mi smo vecinu dana same i ovo presvlacenje, hranilica itd., to ne mogu izbjeći. Bas sam rekla da bar moja sad prohoda da mi bude malo lakse 🥴
Ona puze sto na sat 😂
Ima li jos koga da jede puno cipsa i slatkog? Ja se davim u tome 🙉
Ja jedem vruće slance sa Zdenkom…. Oh my, what a pleasure 😋
Ja sam pojela sve u kuci 😂
Ma tako je, niti sam ja neki divlji pobornik genetskog testa niti išta takvo, imam svoje razloge koji meni čine razliku i zbog kojih sam se odlucila ici na nifty, al ne pada mi na pamet nekome govoriti kako je to bolji izbor. Samo uživajte, žene!8
Vidim da si išla na Nifty. Kolko dugo se čekaju rezultati? I jel mi možeš reći dok ti dođu nalazi kak su formirani, jel odvojeno nalaz od spola ili je sve na jednom papiru. Htjeli bi imati gender reveal, ali ne bi niti ja htjela znati spol prije, pa da si znam isplanirati kako ću to izvesti hahaha
Mislim da ti dode sve zajedno :D
Ha gle, ti ces biti jedina koja ce ga saznati pa organiziraj iznenadenje za muza/decka.
Pozdrav cure. Stigao danas nalaz urinokulture i pise sterilno, doktorica kaze da samo pijem puno tekucine. A u nalazu urina je pisalo da ima puno bakterija pa me to buni 🤦🏽♀️ narucena sam 29.4. na iducu kontrolu i tad ce prvi put gledat na uzv 😁🤞🏽
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Zene kad ste vi saznale spol bebe u kojem tjednu!?
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav cure. Stigao danas nalaz urinokulture i pise sterilno, doktorica kaze da samo pijem puno tekucine. A u nalazu urina je pisalo da ima puno bakterija pa me to buni 🤦🏽♀️ narucena sam 29.4. na iducu kontrolu i tad ce prvi put gledat na uzv 😁🤞🏽
Moguce je da uzorak urina kojeg si dala kad si vadila krv nije bio sterilan, odnosno, da je kontaminiran nekim bakterijama koje se nalaze na kozi.
I meni stigao sterilan nalaz a pisalo da ima nesto bakterija. Ali dobro bolje ovako ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji