[quote=Mar'ca🌺]Vidim da većina vas ovdje planira raditi neki genetski test, ima li onih koji to ne planiraju?
Ja se užasno bojim bilo kakvih bolesti, ali isto tako se užasavam čekanja rezultata koji opet ne mora biti točan.
Naravno, isto tako, da i je nešto, ne bi nikad mogla pobaciti. Ali kako kažem, strah me svega, iako čvrsto vjerujem da je s našom bebom sve u redu, mladi smo, zdravi smo, naši su svi zdravi te da će sve biti u redu.[/quote]
Ne planiram raditi...
[quote=Mar'ca🌺]Vidim da većina vas ovdje planira raditi neki genetski test, ima li onih koji to ne planiraju?
Ja se užasno bojim bilo kakvih bolesti, ali isto tako se užasavam čekanja rezultata koji opet ne mora biti točan.
Naravno, isto tako, da i je nešto, ne bi nikad mogla pobaciti. Ali kako kažem, strah me svega, iako čvrsto vjerujem da je s našom bebom sve u redu, mladi smo, zdravi smo, naši su svi zdravi te da će sve biti u redu.[/quote]
Ni ja necu raditi. Kombinirani cu raditi vise radi boljeg uzv u bolnici nego kod socijalnog gin. Znam da je to samo statistika pa se ne opterećujem ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ni ja necu raditi. Kombinirani cu raditi vise radi boljeg uzv u bolnici nego kod socijalnog gin. Znam da je to samo statistika pa se ne opterećujem ☺️[/quote]
Isto tako i ja.
Genetski testovi da ili ne su teška i duga tema za raspravu. Ja sam u prvoj trudnoći rekla točno to, ne želim raditi ništa, što god da i bude dijete ću zadržati. Sudbina se jako lijepo poigrala sa mnom. Danas razmišljam drugačije. S time da smo partner i ja nedavno radili i kariogram te dobili uredan nalaz. Dakle, oboje imamo uredan genetski materijal bez ijedne greške na bilo kojem od kromosoma. Također, svi ostali nalazi, napravila sam sve vjerujte mi, bili su uredni. Uglavnom, bez obzira što rade drugi ili ne rade, savjetujem da donesete odluku s kojom se vi osjećate dobro i s kojom ste sigurne.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Rita čestitam na super pregledu. ☺️
Ja jos nisam razmisljala a budem radila neki genetski test, idem dan po dan. Danas čekam nalaze bete i onda prvi pregled pa onda dalje.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Ma tako je, niti sam ja neki divlji pobornik genetskog testa niti išta takvo, imam svoje razloge koji meni čine razliku i zbog kojih sam se odlucila ici na nifty, al ne pada mi na pamet nekome govoriti kako je to bolji izbor. Samo uživajte, žene!8
30g, OTP 10.11.
Ma tako je, niti sam ja neki divlji pobornik genetskog testa niti išta takvo, imam svoje razloge koji meni čine razliku i zbog kojih sam se odlucila ici na nifty, al ne pada mi na pamet nekome govoriti kako je to bolji izbor. Samo uživajte, žene!8
Vidim da si išla na Nifty. Kolko dugo se čekaju rezultati? I jel mi možeš reći dok ti dođu nalazi kak su formirani, jel odvojeno nalaz od spola ili je sve na jednom papiru. Htjeli bi imati gender reveal, ali ne bi niti ja htjela znati spol prije, pa da si znam isplanirati kako ću to izvesti hahaha
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Vidim da si išla na Nifty. Kolko dugo se čekaju rezultati? I jel mi možeš reći dok ti dođu nalazi kak su formirani, jel odvojeno nalaz od spola ili je sve na jednom papiru. Htjeli bi imati gender reveal, ali ne bi niti ja htjela znati spol prije, pa da si znam isplanirati kako ću to izvesti hahaha
Tek ću ići kroz par dana. Rezultati se čekaju 9 radnih dana, tako piše na webu. A za nalaz spola nemam pojma još 😁
30g, OTP 10.11.
Ima li jos koga da jede puno cipsa i slatkog? Ja se davim u tome 🙉
Ja jedem vruće slance sa Zdenkom.... Oh my, what a pleasure 😋
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji