![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Rita supeeer :) odmah je lakše kad se vidi da je sve ok, a onda opet do drugog pregleda treba izdržati hehe. Meni je termin 23.11., tak da smo tu negdje.
Meni je idući pregled 16.05. i planirala sam ići na Nifty, u prvoj trudnoći nisam, ali sada bi, čisto da budem mirnija. Isto su 3 paketa i predložio mi je ginekolog srednji, oko 3700 je.
Rekli smo svojima sad za Uskrs, nakon prvog pregleda.
pitanje: da li se testovi rade kod odabaranog ginekologa li kako? moze li me netko uputiti kako to izgleda? Hvala unaprrijed.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Da, sad mi je tek palo na pamet da trebam i na poslu najaviti da ce biti promjena, o joj, to ce cekati kraj prvog tromjesecja.
30g, OTP 10.11.
Rita supeeer :) odmah je lakše kad se vidi da je sve ok, a onda opet do drugog pregleda treba izdržati hehe. Meni je termin 23.11., tak da smo tu negdje.
Meni je idući pregled 16.05. i planirala sam ići na Nifty, u prvoj trudnoći nisam, ali sada bi, čisto da budem mirnija. Isto su 3 paketa i predložio mi je ginekolog srednji, oko 3700 je.
pitanje: da li se testovi rade kod odabaranog ginekologa li kako? moze li me netko uputiti kako to izgleda? Hvala unaprrijed.
Meni je moj ginekolog rekao da se na idućem pregledu možemo dogovoriti, pa pretpostavljam da se kod njega vadi krv i oni šalju u laboratorij. Vjerojatno ima neki ugovor s Nifty-em, pa zato predlaže njega. Ne znam postoje li koje razlike u svim tim testovima, vidim da ih sada već ima puno, ili je sve to na istu foru...
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Queen, za Nifty sam se ja narucila u poliklinici gynema, tamo me uputio ginekolog, ali mislim da mozes naci sama polikliniku koja ti je ublizini a da radi pretragu. Oni ti samo uzmu krv i salju dalje u Njemacku ili Spanjolsku, ovisi s kim imaju ugovor, na analizu.
30g, OTP 10.11.
Rita cestitke ❤️
Nego da te pitam, kako je kod tebe sa malom? Moja je ovih dana nemoguca, samo bi se nosila. Maloprije sam ju digla i osjetila bol u preponi 😳😳. Ugl sad me boli prepona, ima jos netko s takvim simptomom il sam jednostavno nesto nategnula?
Dal se i tvoja cijeli dan nosi, jel te strah zbog toga?
Ja nekako mislim da to ne moze utjecati na nista, ipak je bebacek zasticen dobro, moglo bi jedino imati utjecaja u visokoj trudnoci ali do tad cu joj moci bolje objasniti da mama mora pripaziti, nadam se.
Ja sam sad u ovoj trudnoci bolje u strahu od svega nego prvi put.
.
Joooj, mi smo rekli samo roditeljima. Dođe mi da kazem svima, ipak su lijepe vijesti to, nije za skrivanje.
Razmisljam i kad da zovem na posao jer ljudi racunaju na moj povratak uskoro.
Rita, čestitam na super pregledu.
Ja ću raditi Panoramu. Na nju sam se odlučila iz razloga što je to jedini NIPT koji razdvaja dnk majke od izvanstanične dnk djeteta pa su samim time i najtočniji rezultati. Još ću porazgovarati s doc o tome svakako.
Planiramo reći za trudnoću nakon što dobijemo rezultate. To će već biti drugo tromjesečje polako...
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Mi smo rekli svima. Stvarno mi je neizvedivo skrivati trbuh jer je preocit. Rekla sam i na poslu jer radim dosta na terenu i morala sam ih upozoriti.
Cekamo nalaze Panorame, kad dodu, onda cemo sloziti neki fora gender reveal. Iako, kako sad stvari stoje, stize jos jedan deckic :)
Rita diiivne vijestii, čestitam na super super pregledu!! 🥰🥰
Mi smo rekli roditeljima i najbližim prijateljima nakon plusa na testu. Veselimo se i želimo podijeliti veselje s najbližima, a isti ti ljudi bi znali i da se desi nešto neželjeno... A svima ostalima ćemo kasnije, ulaskom u 2.tromjesečje.
Vidim da većina vas ovdje planira raditi neki genetski test, ima li onih koji to ne planiraju?
Ja se užasno bojim bilo kakvih bolesti, ali isto tako se užasavam čekanja rezultata koji opet ne mora biti točan.
Naravno, isto tako, da i je nešto, ne bi nikad mogla pobaciti. Ali kako kažem, strah me svega, iako čvrsto vjerujem da je s našom bebom sve u redu, mladi smo, zdravi smo, naši su svi zdravi te da će sve biti u redu.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰