![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Cure, kakav je vaš isjedak? Moj je na ulošku kad friško izađe mliječan, al mi je redovno na ulošku kako se skupi bijelo žut, pretežno žut...
Cure, kakav je vaš isjedak? Moj je na ulošku kad friško izađe mliječan, al mi je redovno na ulošku kako se skupi bijelo žut, pretežno žut…
Tako i moj.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Cure, kakav je vaš isjedak? Moj je na ulošku kad friško izađe mliječan, al mi je redovno na ulošku kako se skupi bijelo žut, pretežno žut…
Isto tako.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
I moj.
Takav je u redu, samo ne smije imati miris, to bi onda bila infekcija ili ne smije biti zelen, smeđi itd.
Pozz
E ovako zanima me jel koja cura imala bol ovdje gdje je bruh kod zena i to me samo zaboli kada hodam,dok lezim super cim pocmem hodati zaboli i kad stanem onda i bol stane i tako stalno!?
Gdje bude bruh kod žena? 😂🙈
Na lijevoj strani skroz dolje
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure javljam da je sve u redu ,srceko kuca ❤ u 8 tjednu sam i sve je super. Tolko sam bila u strahu da sam mislila da cu dobiti kod njega 💩 😅Narucena sam na iduci pregled 12.05. tad cu raditi i Harmony test 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala svima na podrsci 🥰
Sto se tice iscjetka sve je to normalno pogotovo ako jos i utrice stavljate😄
Sto se tice bradavica, meni je curica imala lijep hvat , nemam uvucene bradavice al zato postoje kojekakvi sesirici koji mogu pomoci kad rodite 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure javljam da je sve u redu ,srceko kuca ❤ u 8 tjednu sam i sve je super. Tolko sam bila u strahu da sam mislila da cu dobiti kod njega 💩 😅Narucena sam na iduci pregled 12.05. tad cu raditi i Harmony test 😊😊
super, bas mi je drago da je sve super bas cekam od 10:30 da nam javis, jos jednom bas mi je drago
a za strah vjerujem, mislim da cu se tako i ja osjecati
.. da te pitam ako znas, koja je cijena harmony testa?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Bitno da je sve uredu..za strah ti vjerujem ja dok sam cekala da me prozove ja mislim da sam isla na wc 20x piškiti 🤣🤣🤣🤣
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
super, bas mi je drago da je sve superbas cekam od 10:30 da nam javis, jos jednom bas mi je drago
a za strah vjerujem, mislim da cu se tako i ja osjecati
.. da te pitam ako znas, koja je cijena harmony testa?
hvala ti :)sto se tice harmony testa imas 3 paketa, osnovni,srednji i taj neki treci jos al je rekao dr.da uzmem srednji i on je negdje oko 3900 kn . Harmony sam radila i u prosloj trudnoci. Planiras i ti neki prenatalni test napraviti?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji