Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    19. Travanj 2022. 12:56

Rita88

Queen_of_North

Rita88

Cure javljam da je sve u redu ,srceko kuca ❤ u 8 tjednu sam i sve je super. Tolko sam bila u strahu da sam mislila da cu dobiti kod njega 💩 😅Narucena sam na iduci pregled 12.05. tad cu raditi i Harmony test 😊😊

super, bas mi je drago da je sve superbas cekam od 10:30 da nam javis, jos jednom bas mi je dragoa za strah vjerujem, mislim da cu se tako i ja osjecati.. da te pitam ako znas, koja je cijena harmony testa?

hvala ti :)sto se tice harmony testa imas 3 paketa, osnovni,srednji i taj neki treci jos al je rekao dr.da uzmem srednji i on je negdje oko 3900 kn . Harmony sam radila i u prosloj trudnoci. Planiras i ti neki prenatalni test napraviti?

pa da, mislim se, iako nisam u prvoj trudnoci, ali sada se mislim... medjutim kada pogledam cijene, uhhh, nevjerojatno mi je da to toliko kosta..a  s druge strane, ako je sve u redu, kad imas mir,...nitko to ne moze platiti 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Rita88
    19. Travanj 2022. 13:02

Queen_of_North

Rita88

Queen_of_North

Rita88

Cure javljam da je sve u redu ,srceko kuca ❤ u 8 tjednu sam i sve je super. Tolko sam bila u strahu da sam mislila da cu dobiti kod njega 💩 😅Narucena sam na iduci pregled 12.05. tad cu raditi i Harmony test 😊😊

super, bas mi je drago da je sve superbas cekam od 10:30 da nam javis, jos jednom bas mi je dragoa za strah vjerujem, mislim da cu se tako i ja osjecati.. da te pitam ako znas, koja je cijena harmony testa?

hvala ti :)sto se tice harmony testa imas 3 paketa, osnovni,srednji i taj neki treci jos al je rekao dr.da uzmem srednji i on je negdje oko 3900 kn . Harmony sam radila i u prosloj trudnoci. Planiras i ti neki prenatalni test napraviti?

pa da, mislim se, iako nisam u prvoj trudnoci, ali sada se mislim… medjutim kada pogledam cijene, uhhh, nevjerojatno mi je da to toliko kosta..a s druge strane, ako je sve u redu, kad imas mir,…nitko to ne moze platiti

da, mene je umirilo i zato sad ponavljam a i zelim znat spol , nestrpljiva sam uzasno 🤣 ti si negdje ko i ja jel tak trudna,ak nisam pobrkala nesto. Bome imas zivaca cekati do prvog pregleda 😆🤗🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    19. Travanj 2022. 13:03

keti91

Rita88

Bitno da je sve uredu..za strah ti vjerujem ja dok sam cekala da me prozove ja mislim da sam isla na wc 20x piškiti 🤣🤣🤣🤣

da to je nevjerojatno sto psiha radi 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Queen_of_North
    19. Travanj 2022. 13:05

Rita88

Queen_of_North

Rita88

Queen_of_North

Rita88

pa da, mislim se, iako nisam u prvoj trudnoci, ali sada se mislim… medjutim kada pogledam cijene, uhhh, nevjerojatno mi je da to toliko kosta..a s druge strane, ako je sve u redu, kad imas mir,…nitko to ne moze platiti

da, mene je umirilo i zato sad ponavljam a i zelim znat spol , nestrpljiva sam uzasno 🤣 ti si negdje ko i ja jel tak trudna,ak nisam pobrkala nesto. Bome imas zivaca cekati do prvog pregleda 😆🤗🤗

Ma straaasno sam nestrpljiva 
    Mislim da smo slicno, zadnja M je bila 23.2.,  a prvi pregled mi je 29.4., i ne mogu nikako docekati..
    Odbrojavanje je pocelo na najjace. 

2020- Nase prvo sunce ❤️

puna_pitanja
    19. Travanj 2022. 13:07

Rita, bas mi je drago da je sve super! 
    Htjela sam vas pitati, do kad ste vi cekale ili cekate da kazete familiji? Ja sam mislila reci uzoj obitelji, buducim bakama i djedama, nakon sto dodju rezultati Niftyja, da znam da je sve ok.

30g, OTP 10.11.

Queen_of_North
    19. Travanj 2022. 13:09

puna_pitanja

Htjela sam vas pitati, do kad ste vi cekale ili cekate da kazete familiji? Ja sam mislila reci uzoj obitelji, buducim bakama i djedama, nakon sto dodju rezultati Niftyja, da znam da je sve ok.

U pravilu, nakon prvog pregleda recem svekrvi i mami, i extra bliskim prijama,  jer znam da nece rec nikome hehe, a  ostalima sta kasnije, od 12 tt na dalje... ali kad se pocne trbuh nadzirati, neizbjezno je.... 

2020- Nase prvo sunce ❤️

keti91
    19. Travanj 2022. 13:10

puna_pitanja

Mi smo rekli samo uzoj familiji kad sam otisla na pregled i kad mi je gin rekao da je sve okej..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mar'ca🌺
    19. Travanj 2022. 13:11

puna_pitanja

Mi smo rekli kada je ginekologica potvrdila da srčeko kuca. 
    Jer, što god da je bilo, svakako bi saznali, tako da. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Serendipity
    19. Travanj 2022. 13:15

Rita supeeer :) odmah je lakše kad se vidi da je sve ok, a onda opet do drugog pregleda treba izdržati hehe. Meni je termin 23.11., tak da smo tu negdje.
    Meni je idući pregled 16.05. i planirala sam ići na Nifty, u prvoj trudnoći nisam, ali sada bi, čisto da budem mirnija. Isto su 3 paketa i predložio mi je ginekolog srednji, oko 3700 je.
    Rekli smo svojima sad za Uskrs, nakon prvog pregleda. 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

puna_pitanja
    19. Travanj 2022. 13:18

Onda mozda kazemo i mi prije rezultata Niftyja, barem nekome, jako mi je tesko sutjeti, a s druge strane bih htjela da im kazem sto kasnije da se ne sekiraju oko svega, jer nismo blizu nijedne familije pa ce izluditi vjerojatno 

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.