Lota, ja sam isto nosila nisko i skracen cerviks. Mirovanje cijelu trudnocu, i nakon 35tt mi rekli da ne moram vise mirovati, i s 36+0 pukao vodenjak. Da sad mogu ponoviti, mirovala bi do kraja. S bebom je bilo sve u redu, apgar 10/10, ali se ipak na njemu vidjelo da mu bas fali tih mj dana u trbuhu jos. Tek oko termina je on poceo normalnije jesti i ponasati se i liciti na "pravu" bebu. Ne zelim plasiti, kazem, biti ce sve u redu i ako ranije rodis. Ali moj savjet je miruj, ma sta god ti oni preporucili ili ne. Meni su stovise rekli da setam, jer sam dobila 15kg i kao to je puno. Sad mi je zao sto sam slusala, jer em sam rodila prijevremeno, em sam odmah 1mj nakon poroda izgubila 11kg i jos idu dolje. Bas sam jucer bila na pregledu i komenta rje bio "evo mame koja uopce ne izgleda kao da je rodila i da je mama". Bitno da sam bila "debela" po njima 😅 zato samo polako, i bude sve u redu. Opusti se, odmaraj i to je to.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ribic, nama su isto poceli grcevi. Ne smijem mu davati nikakve probioticke kapi, pa samo grijemo trbuscic onim jastucicem punjenim sjemenkama grozdica (ima u mulleru). I mora biti na rukama stalno onda, place, najbolje se smiri zapravo kad ga ja grijem svojim tijelom i kad je stisnut uz mene. Imamo dr.browns bocicu, sva sreca pa ju je prihvatio. Sad da ne ureknem, zadnjih tjedan dana nam se cini da ide na bolje sto se tice grceva. Bljucka isto, nekad malo, nekad cizav mlaz izbaci, pa se ja izbezumim. Meni su rekli da je to normalno do 6mj, i da dokle god to nije stalno u mlazovima, da je u redu. Podrigujemo ga, ali svejedno koliko god da ga ja drzim (nekad i po pol sata) na ramenu, kasnije se zbljucka. Valjda bude proslo. Mene samo iritira kaj on zaspi, i onda ga to probudi i onda pocne dramit opet 🤦♀️
Sto se tice baby bluesa, ja sam do nedavno bila koma. Dobro, kod mene je ulogu igrala i sva komplikacija nakon poroda itd, ali imala sam osjecaj da danonocno mogu plakati. Bila sam i ljuta i tuzna i ocajna i svasta. Cak sam trazila na kraju da popricam sa psihologom. Zasad sam bolje. Sto se tice inkubatora i svega slicnog sto neki produ nakon poroda, suosjecam. Pricala sam malo s majkama koje su rodile palcice, i sve im je jos uvijek emotivno kao da je svjeze. Pomoglo mi je citanje drugih iskustava i osjecaja, jer sama nisam mogla izraziti ni desifrirati sve svoje osjecaje, pa kada netko drugi to stavi na "papir" i objasni ti, lakse ti je uprijet prstom i reci "e to!", i lakse je kada znas da nisi sam i da je to normalno sto osjecas.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Dosa nam je veliki medo 26.12. 🧸, 5 min do ponoci. Krenuli su lipo trudovi i otvaranje ali na 3 prsta dok su me pripremali beba se pokakila i plodna voda postala zamucena, ctg bio los, ja imala neke upitne leukocite u mokraci i odma su odredili hitan carski. Danas mi je bas tesko, oporavljam se polako i uzasno je bolno. Ali sta cu moram radi bebe 😊
Beba jee 4900kg, 55cm Apgar 10/10
Beba je veelika 4900kg i 55cm.. sve je uredu apgar 10/10
Čestitam❤️ bome veliki momak, bolje da si na carski😅
Samo se šta vise diži i kreci i brzo ces doc sebi..jesi ti u Splitu rodila?
Daa u Splitu. Ja kazem da je nas mali spasio muka tom kakicom. Jer tkooo zna sta bi bilo da smo isli 4900 prirodno izvlacit 😅 da se razumimo bio je procjenjen na 3900 kod moje gin
24.12.2022. 💙
Hvala vam cure na cestitkama. I cestitam ostalim mamama! ♥️
Oporavak stvarno napreduje svakim danom 🙏🏽
Evo skolarca- kako ga zovu na odjelu 🥰🥹 ovih dana drzi i dalje najvecu kilazu 😂
https://ibb.co/41bNSQY
24.12.2022. 💙
Ajmeee koji veliki decko😍 kao moj Luka mi djeluje haha, bomeee!
30 g. oboje
OTP 9.11.
Izlazak je bio filmski.. cujes doktore kako vicu: ajme koliki je, covjece sta je ovo, jos ga ima ajme prosirio sam malo rupu nije moga dobro izac.. anesteziolog govori ovaj ce janjetine odma kuci jest, vazi ga da vidimo, ima garant 5 kg… ja onako mislim se majko mila sta sam rodila pokazite mi ga vise 😂
24.12.2022. 💙
Izlazak je bio filmski.. cujes doktore kako vicu: ajme koliki je, covjece sta je ovo, jos ga ima ajme prosirio sam malo rupu nije moga dobro izac.. anesteziolog govori ovaj ce janjetine odma kuci jest, vazi ga da vidimo, ima garant 5 kg… ja onako mislim se majko mila sta sam rodila pokazite mi ga vise 😂
Hahaha, presmijesno! Cestitke!
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Hahaha, presmijesno! Cestitke!
😂😂🫣 hvala ♥️♥️♥️♥️
24.12.2022. 💙
Haha, a komični su svi doktori tamo, tako su i mene zafrkavali, anesteziolog je reka da je mali isti on😅 koji dr ti je radija carski?
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Haha, a komični su svi doktori tamo, tako su i mene zafrkavali, anesteziolog je reka da je mali isti on😅 koji dr ti je radija carski?
Mislim da je bio Medvidovic, onak krupan crn. Piva je pismu: sidila sam za masinom sila sam 😂😂
24.12.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji