Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    27. Studeni 2022. 11:48

razigrana

Cure, koje prematalice koristite? Kupujem babylove u dm-u, super su, al kad se zasere, odmah i to bacam pa mi je nenormalno da stalno to kupujem i trosim toliko novaca. Ima li netko visekratne i preporuku gdje kupiti?

Imaju Babylove od gaze 👌

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    27. Studeni 2022. 11:56

Sorry razigrana, skužila sam da tražiš podloge, mislila sam da se radi o maramicama kojima se brise guza..

Kao što netko nema lijepo iskustvo s carskim, netko nema s induciranim 🤷, ne bi se na temelju toga trebalo biti žustro protiv jer se tako pojavljuje bezrazložan strah.
    Inducirani porod nije ništa loše, ni u kojem slučaju.

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 12:11

Satsuke

Prvo da čestitam novim mamicama, anchy i buhtlice, sretno vam i uživajte sa svojim bebanima.🤍

Snowwhite kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka da bi uskoro trebala roditi hahha. Radim sve i svašta da malo potaknem jer ne bih voljela da dođe do induciranog. Zato sad stalno šetam i nekud idem, planirala sam čak i u escape room u utorak ako mi u pon na pregledu ne bude ništa novo. Mene zaboli trbuh kad se malac miče i bude mi pritisak dolje, al više ne osjećam one lažne kontrakcije. Ma ne znam više što misliti. Kako si ti? Skoro sve već rodile koje su oko našeg termina😂😂

Mene malo jučer jače zabolio stomak i onako zna se stisnut i držati ali to su te lažne kontrakcije,ja isto šetam koliko mogu odmaram se ne radim po kući ne čistim ništa 😅ako mogu skuham ako ne muž će on će biti samnom sada od srijede pa do poslje sv tri kralja,joj idi idi u escape room i ja bih da mogu a ti ćeš prije biti na pregledu nego ja ,pa javi šta su ti rekli meni je pregled u srijedu dan prije termina 🙈 pa da sve skoro rodile oko našeg termina 😅 naše bebe čekaju 🙈ne znam ni ja više ništa ubija me ta neizvjesnost ne znam šta me čeka htjela bi rodit pa da sam na miru 😅nebi ni ja na indicirani 😭ja bi da to krene prirodno 🙈

Queen_of_North
    27. Studeni 2022. 12:24

razigrana

Cure, koje prematalice koristite? Kupujem babylove u dm-u, super su, al kad se zasere, odmah i to bacam pa mi je nenormalno da stalno to kupujem i trosim toliko novaca. Ima li netko visekratne i preporuku gdje kupiti?

Ja sam ti kupila u pepca prije 2 godine za 20ak kuna, ako ukaka ili upisi prebrisem spuzvicom i nekim deterdzentom.. od nepropusnog je materijala, samo se lagani prebrise ili opere rucno, osusi i to je to ,ko nova je. Ne pada mi na pamet kupovati jednokratne, skupe su a i brzo se trose.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    27. Studeni 2022. 12:29

Jedno vrijeme sam bas cesto osjecala BH kontrakcije, zadnjih dana slabo i nista 😅 maleni se skroz umirio, javi se u toku dana, ali kao da napravi jedan-dva udarca i to je to, i tako opet popodne i navecer. Kako su kod vas bebice, jesu se umirile?
    Isto nema nikakvih naznaka, sve mi se cini da cu bit redovna u TA 😂😂😂 psihicki se osjecam spremnom za porod koliko mogu biti, cak mi vise dominira uzbudjenje od straha, i htjela bih da sto prije pocne jer ce onda sto prije zavrsiti heheh😂 
    .
    Muzeva kolegica s posla je rodila indukcijom u cetvrtak, a prenijela je 10 dana, drugo dijete, sve se nadam da me nece zadesiti kao i nju...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Ana2104
    27. Studeni 2022. 12:35

Queen_of_North

razigrana

Ja sam ti kupila u pepca prije 2 godine za 20ak kuna, ako ukaka ili upisi prebrisem spuzvicom i nekim deterdzentom.. od nepropusnog je materijala, samo se lagani prebrise ili opere rucno, osusi i to je to ,ko nova je. Ne pada mi na pamet kupovati jednokratne, skupe su a i brzo se trose.

Tako i ja.. to mi je služilo za kauč/krevet, a na komodi sam imala onu veliku podlogu za presvlačenje i nju bi isto samo prebrisala/dezinficirala

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

Lonmi
    27. Studeni 2022. 13:35

Lil_me definitivno se ne bojis nicega do kad ne probas. Nisam se ni ja pa sam previse lako pristala na to. Sad se bojim jer znam kako mi je bilo. Nekome super, brzo, nekome dugotrajno i jbga strah me. Tjesi me jedino sto sam drugorotka pa ce mozda to sve malo brze, kako god bilo.
    Mislim bojis, nije to strah, nego znas koliko boli bez predaha 😂
    Sve se to pretrpi. 
    Ribic ma rade svasta, i moja prijateljica 2 put isla inducirano rodit prije termina zbog bebe od 4,5kg. Nije imala ni tlak ni secer. Iznenadila bi se kakvih odluka ima. Ali naravno i pitaju te prije, ne moras pristati.
    Tebi sretno sutra, ako sam dobro upamtila sutra ti je carski? Brz oporavak 😊

BlairWaldorf
    27. Studeni 2022. 15:16

Ja uzela dvije ikeine podloge za prematanje, jednu sam plavu dobila od prijateljice. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 16:02

Ja sam kupila u Mulleru jednokratne ali dobila sam i od susjede koja radi u apoteci onako tanka plastična i imam onu podlogu na prematalici i zaštitu iz Ikea 🤗ove jednokratne to je super kada ideš negdje pa samo bacis a i vidjela sam da neke manje stave na onu kao ljuljačku ispod pa stave bebu da se ne uprlja ljuljačka  a i čisto je 😁

Martina2020
    27. Studeni 2022. 16:16

Pozdrav svima 😊
    Čestitam na bebicama u međuvremenu 🌹🌹🌹
    Koliko sam uspjela uloviti, razgovarale ste o tetrama, ja sam kupila dvadesetak komada bijelih običnih najjeftinijih iz pepca jer sam ih dobila za svojeg dvogodišnjaka i mogu reci da im apsolutno ništa ne fali i savršeno posluze svrsi, malo im se oblik izobliči nakon puno pranja na 90, ali meni to ne smeta , pogotovo ne za cijenu od cca 3 kn po komadu, bar ti nije žao... Jer , bebe su neuredne :) treba svasta obrisati, evo ja ih stavljam za podlogu kod prematanja na prematalicu, poslije ih iskuham, pa kod bljuckanja, svasta... Izdrzljive su isto kao i 10x skuplje.. a za prekriti bebu, za as, kolica i tako, sam uzela u mali anđeo mislim da 12 kom, kad su imali 20posto popusta. One su prekrasne, velike i gužvane, jako jako mekane i ne trebaju se peglati. Tamo sam uzela i dekicu za van iz rodilišta i starijem vrecu za spavanje. Sad sam na black friday uspjela naci torbu za potrepštine za prematanje koju sam htjela na 30posto, a inace nije nikad snizena, tak da sam super sretna 🐱
    Lonmi narucili su me 6.12. u TA, kad ti ides? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.