Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    27. Studeni 2022. 20:41

snowwhite1410

Angeleyes

Satsuke

Prvo da čestitam novim mamicama, anchy i buhtlice, sretno vam i uživajte sa svojim bebanima.🤍

Snowwhite kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka da bi uskoro trebala roditi hahha. Radim sve i svašta da malo potaknem jer ne bih voljela da dođe do induciranog. Zato sad stalno šetam i nekud idem, planirala sam čak i u escape room u utorak ako mi u pon na pregledu ne bude ništa novo. Mene zaboli trbuh kad se malac miče i bude mi pritisak dolje, al više ne osjećam one lažne kontrakcije. Ma ne znam više što misliti. Kako si ti? Skoro sve već rodile koje su oko našeg termina😂😂

Da se pridružim Satsuke i snowwhite,ni kod mene nema nekih promjena. Samo veći pritisak i malo probadanja dole. Sinoć sam se mazala mama kremom na donji dio trbuha jer sam tu počela pucat, osjetila neku nelagodu pri dodiru tu, kao da stvara neke kontrakcije/reflektirajuću bol ili ne znam već kako to nazvat. Ne znam zašto je tu baš tako osjetljivo, ali evo. Sve čekam neki konkretan znak jer me isto strah da ne prenesemo puno iza termina. Sutra pregled pa idemo hrabro kraju. 🙏🏻❤️

Angeleyes ja isto imam tako neku težinu ne znam nemam nikakvih konkretnih indikacija da bi mogli krenuti trudovi 🙈drago mi je da si se javila i držim fige 🤞 da ti pregled bude dobar ❤️i javi se da te čujemo ako ti krene da ti pošaljemo pozitivnu energiju 💖i mislim i na tebe 🤞 javi se šta su ti rekli na pregledu meni je tek u srijedu 🙈nemaš ni lažne kontrakcije? Ja jedino što sam danas imala je proljev 😩 čitala sam da je i to neki predznak da je porod blizu

Ma ne znam ni sama, malo me "žigne" u zdjelici, ali nisam sigurna jel to malac nešto izvodi unutra ili su pripreme. Nemam pojma, maksimalno sam mirna tako da sve osluškujem. Moguće i za wc, a sigurno nam je blizu porod, samo pitanje kad 😃! Ništa, držim nam fige da ne čekamo dugo i da neki konkretan znak napokon osjetimo! 😃🤞🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 21:44

Angeleyes

snowwhite1410

Angeleyes

Satsuke

Prvo da čestitam novim mamicama, anchy i buhtlice, sretno vam i uživajte sa svojim bebanima.🤍

Snowwhite kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka da bi uskoro trebala roditi hahha. Radim sve i svašta da malo potaknem jer ne bih voljela da dođe do induciranog. Zato sad stalno šetam i nekud idem, planirala sam čak i u escape room u utorak ako mi u pon na pregledu ne bude ništa novo. Mene zaboli trbuh kad se malac miče i bude mi pritisak dolje, al više ne osjećam one lažne kontrakcije. Ma ne znam više što misliti. Kako si ti? Skoro sve već rodile koje su oko našeg termina😂😂

Da se pridružim Satsuke i snowwhite,ni kod mene nema nekih promjena. Samo veći pritisak i malo probadanja dole. Sinoć sam se mazala mama kremom na donji dio trbuha jer sam tu počela pucat, osjetila neku nelagodu pri dodiru tu, kao da stvara neke kontrakcije/reflektirajuću bol ili ne znam već kako to nazvat. Ne znam zašto je tu baš tako osjetljivo, ali evo. Sve čekam neki konkretan znak jer me isto strah da ne prenesemo puno iza termina. Sutra pregled pa idemo hrabro kraju. 🙏🏻❤️

Angeleyes ja isto imam tako neku težinu ne znam nemam nikakvih konkretnih indikacija da bi mogli krenuti trudovi 🙈drago mi je da si se javila i držim fige 🤞 da ti pregled bude dobar ❤️i javi se da te čujemo ako ti krene da ti pošaljemo pozitivnu energiju 💖i mislim i na tebe 🤞 javi se šta su ti rekli na pregledu meni je tek u srijedu 🙈nemaš ni lažne kontrakcije? Ja jedino što sam danas imala je proljev 😩 čitala sam da je i to neki predznak da je porod blizu

Ma ne znam ni sama, malo me "žigne" u zdjelici, ali nisam sigurna jel to malac nešto izvodi unutra ili su pripreme. Nemam pojma, maksimalno sam mirna tako da sve osluškujem. Moguće i za wc, a sigurno nam je blizu porod, samo pitanje kad 😃! Ništa, držim nam fige da ne čekamo dugo i da neki konkretan znak napokon osjetimo! 😃🤞🏻

Drži se ❤️ i javi se čekamo onda sve zajedno 💙💗💙💗🥰

Satsuke
    27. Studeni 2022. 22:15

Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

BlairWaldorf
    27. Studeni 2022. 22:50

Lonmi

I da slazem se za tetre. Za sta sluze, ove iz Pepca su odlicne. Stvarno nebitno jel su deformirane i peglane za sline, podloge i bljuvotine 😂😂
    Ostavite par komada za sminku dok idete negdje, a i to nebitno, bitno da se brise 😂

Nekako su mi njihove pretanke 🤷 imam osjećaj da će se raspasti pri prvom pranju

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 22:55

Satsuke

Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘

Cure ja mislim da je meni sada ispao sluzavi čep to je to 🙈

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 23:03

Ali dok ne krenu trudovi neću u bolnicu 🙈sada ću se odmoriti imam žgaravicu 😩 valjda ću zaspati znači ovih dana očekujem trudove 🙈

Angeleyes
    27. Studeni 2022. 23:05

snowwhite1410

Satsuke

Eto, počelo je! 😄🥰🤗🤞🏻 Jesi osjetila šta ili samo pri odlasku na wc? Ima li krvi?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 23:11

Angeleyes

snowwhite1410

Satsuke

Eto, počelo je! 😄🥰🤗🤞🏻 Jesi osjetila šta ili samo pri odlasku na wc? Ima li krvi?

Osjetila sam kao pritisak pred menstruaciju i beba mi sjedi na lijevoj strani nekako mjehur pritišće ,da ima malo krvi onako ko bjelkasto s malo krvi sada sam nasad u krevetu i ništa čekat ćemo trudove 🙈 a čitam sada to može ispasti i do tjedan dana prije e sada kada će krenuti 😅 žgaravica me ubija 

Angeleyes
    27. Studeni 2022. 23:11

snowwhite1410

Ali dok ne krenu trudovi neću u bolnicu 🙈sada ću se odmoriti imam žgaravicu 😩 valjda ću zaspati znači ovih dana očekujem trudove 🙈

Ako je čep onda nema panike, ne mora značiti da je počeo porod. Tako da ti preostaje čekanje, bolje biti doma dok ne krenu trudovi ili pukne plodna :) Držim fige! 🤞🏻🤗

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Satsuke
    27. Studeni 2022. 23:16

Jaaao, snowwhite zvuči ko da počinje 🤗🤗 Javljaj nam kakvo je stanje i pratimo se🥰

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.