Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    26. Studeni 2022. 18:44

Jel se netko od vas farbao sad pred kraj?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• ribic
    26. Studeni 2022. 18:47

lil_me

Pramenove

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    26. Studeni 2022. 18:54

Lonmi

Buhtlice cestitke. Ne cudi me da su fulali, vecinom je tako kod "velikih" beba, to sam ti pisala, da se ne opterecuj.
    Zasto na kisiku? Sad ce jos biti i da je trudnoća bila 2 tj manja, a s tim mjerama su te stalno gnjavili.
    Tog mene strah zato vam staaaaaalno pisem da se ne veselite porodima koji krenu ranije, induciranjima itd.
    Neka njih u trbuhu cim duze i nek krenu dok su spremni ❤️

A dali su joj malo za potporu iako ima razvijena pluca ko prava. Kad je zaplakala ostala sama u soku 🤣, i ja sam bila 24 h na kisiku. Malo je pozutila tako da se nocas sunca 😊 ima da ima ten kad budemo izlazile 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Queen_of_North
    26. Studeni 2022. 19:03

lil_me

Prije mjesec dana, da...😀 Zasto?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Doryna29
    26. Studeni 2022. 19:15

lil_me

Ja isto pramenove.

Cestitam na bebicama 😊😊😊😊☺️☺️☺️

keti91
    26. Studeni 2022. 19:51

buhtlica23

Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
    Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘

Cestitam na maloj princezi tebi zelim brz oporavak i da sto prije dodjete svojoj kuci..
    Bogami oni fulali dosta s kilazicom 🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

keti91
    26. Studeni 2022. 19:52

lil_me

Ja sam se farbala citavu trudnocu i pred kraj trudnoce uradila pramenove 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ribic
    26. Studeni 2022. 20:33

keti91

buhtlica23

Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
    Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘

Cestitam na maloj princezi tebi zelim brz oporavak i da sto prije dodjete svojoj kuci..

Nekaj su njoj pod zadnje krivo izracunali jer je to bio nerealan rast naspram prosle kontrole.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Queen_of_North
    26. Studeni 2022. 20:49

ribic

keti91

buhtlica23

Nekaj su njoj pod zadnje krivo izracunali jer je to bio nerealan rast naspram prosle kontrole.

Daa.. bas si mislim kako su tako mogli faliti, do cega je to pa se dogodi takvo odstupanje.. tipa meni su prvog sina dan prije poroda procijenili na 3300, a rodio se s kilo vise, znaci preko 4 i nesto... Sada se drugi bebac vodi kao mala beba, pa sad sta i kako ce biti, ne znam jos...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    26. Studeni 2022. 21:38

buhtlica23

Lonmi

Buhtlice cestitke. Ne cudi me da su fulali, vecinom je tako kod "velikih" beba, to sam ti pisala, da se ne opterecuj.
    Zasto na kisiku? Sad ce jos biti i da je trudnoća bila 2 tj manja, a s tim mjerama su te stalno gnjavili.
    Tog mene strah zato vam staaaaaalno pisem da se ne veselite porodima koji krenu ranije, induciranjima itd.
    Neka njih u trbuhu cim duze i nek krenu dok su spremni ❤️

A dali su joj malo za potporu iako ima razvijena pluca ko prava. Kad je zaplakala ostala sama u soku 🤣, i ja sam bila 24 h na kisiku. Malo je pozutila tako da se nocas sunca 😊 ima da ima ten kad budemo izlazile 😅

Brz oporavak ti zelim i nadam se da se nisi jako namucila ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.