Buhtlica23 nadam se da si se porodila i da je sve kako treba ❤️javi se mislimo tebe 💗
Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘
Čestitam ti❤️
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Sad je sve iza vas, čestitke 🎉
Brz oporavak vam želim😊
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Buhtlica23 ❤️❤️❤️❤️ čestitke 💖💓💓💓💖 joj pa manja je nego što su moju procjenili kako oni su dodali 1 kg 🙈🙈🙈🙈sada je sve prošlo ❤️ i beba je tu 💓
Ma te procjene težine su diskutabilne, rekla sam vam to već milijun puta. Čestitke buhtlice. ❤️ Kad se malo oporaviš piši nam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cestitammmmmm!! Ma bitno da ste tu, da je manje vise sve ok. Pokusaj odmarati sto vise, usredotociti se na svoj oporavak, da sto prije prigrlis svoju princezu.
A da su bas kilu fulali, ne mogu vjerovati!
Buhtlice cestitke. Ne cudi me da su fulali, vecinom je tako kod "velikih" beba, to sam ti pisala, da se ne opterecuj.
Zasto na kisiku? Sad ce jos biti i da je trudnoća bila 2 tj manja, a s tim mjerama su te stalno gnjavili.
Tog mene strah zato vam staaaaaalno pisem da se ne veselite porodima koji krenu ranije, induciranjima itd.
Neka njih u trbuhu cim duze i nek krenu dok su spremni ❤️
Buhtlice, cestitam ❤️❤️❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Buhtlice Cestitaaaam
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji