Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    27. Studeni 2022. 17:37

Lonmi

Lil_me definitivno se ne bojis nicega do kad ne probas. Nisam se ni ja pa sam previse lako pristala na to. Sad se bojim jer znam kako mi je bilo. Nekome super, brzo, nekome dugotrajno i jbga strah me. Tjesi me jedino sto sam drugorotka pa ce mozda to sve malo brze, kako god bilo.
    Mislim bojis, nije to strah, nego znas koliko boli bez predaha 😂
    Sve se to pretrpi.
    Ribic ma rade svasta, i moja prijateljica 2 put isla inducirano rodit prije termina zbog bebe od 4,5kg. Nije imala ni tlak ni secer. Iznenadila bi se kakvih odluka ima. Ali naravno i pitaju te prije, ne moras pristati.
    Tebi sretno sutra, ako sam dobro upamtila sutra ti je carski? Brz oporavak 😊

Da, sutra… hvala :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ancy2010
    27. Studeni 2022. 17:53

buhtlica23

Lonmi

ribic

keti91

buhtlica23

Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
    Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘

Cestitam na maloj princezi tebi zelim brz oporavak i da sto prije dodjete svojoj kuci..
    Bogami oni fulali dosta s kilazicom 🥰

Nekaj su njoj pod zadnje krivo izracunali jer je to bio nerealan rast naspram prosle kontrole.

Bitno da forsiraju porod jer je "veliko" dijete pa nebu islo prirodno, i onda bezze na silu iscupaju bebu 1kg manju koja jos nije bila spremna, pa imas kisik, tople krevetice, zutice i produženi boravak u bolnici.
    Divote.

Izvukli su je jer sam dobila preeklampsiju, ne zato sto je velika. Rekla je doktorica i da je 4 kg da bi rodila. Ali proteini su otisli preko 3000 .. i tlak je bio 190/120 i glavobolja uzasna.
    I na operaciji mi se jako srozo tlak. Ali dobro najbitnije je da smo obje ok.

Kakav ti je sad tlak? Jesu te ostavili na metildopi ili su ti prominili terapiju? Meni su dali norvasc jednu dnevno pa će vidit kakav će bit i polako ukidat..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Inna_92
    27. Studeni 2022. 18:01

Buhtlice, čestitam! 🥰

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

Angeleyes
    27. Studeni 2022. 19:30

Satsuke

Prvo da čestitam novim mamicama, anchy i buhtlice, sretno vam i uživajte sa svojim bebanima.🤍

Snowwhite kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka da bi uskoro trebala roditi hahha. Radim sve i svašta da malo potaknem jer ne bih voljela da dođe do induciranog. Zato sad stalno šetam i nekud idem, planirala sam čak i u escape room u utorak ako mi u pon na pregledu ne bude ništa novo. Mene zaboli trbuh kad se malac miče i bude mi pritisak dolje, al više ne osjećam one lažne kontrakcije. Ma ne znam više što misliti. Kako si ti? Skoro sve već rodile koje su oko našeg termina😂😂

Da se pridružim Satsuke i snowwhite, ni kod mene nema nekih promjena. Samo veći pritisak i malo probadanja dole. Sinoć sam se mazala mama kremom na donji dio trbuha jer sam tu počela pucat, osjetila neku nelagodu pri dodiru tu, kao da stvara neke kontrakcije/reflektirajuću bol ili ne znam već kako to nazvat. Ne znam zašto je tu baš tako osjetljivo, ali evo. Sve čekam neki konkretan znak jer me isto strah da ne prenesemo puno iza termina. Sutra pregled pa idemo hrabro kraju. 🙏🏻❤️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 19:37

ribic

Lonmi

Lil_me definitivno se ne bojis nicega do kad ne probas. Nisam se ni ja pa sam previse lako pristala na to. Sad se bojim jer znam kako mi je bilo. Nekome super, brzo, nekome dugotrajno i jbga strah me. Tjesi me jedino sto sam drugorotka pa ce mozda to sve malo brze, kako god bilo.
    Sve se to pretrpi.
    Ribic ma rade svasta, i moja prijateljica 2 put isla inducirano rodit prije termina zbog bebe od 4,5kg. Nije imala ni tlak ni secer. Iznenadila bi se kakvih odluka ima. Ali naravno i pitaju te prije, ne moras pristati.

Sretno ribic 💗💗💝💝javi se kada budeš mogla 💖da ti sve dobro prođe

snowwhite1410
    27. Studeni 2022. 19:46

Angeleyes

Satsuke

Prvo da čestitam novim mamicama, anchy i buhtlice, sretno vam i uživajte sa svojim bebanima.🤍

Snowwhite kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka da bi uskoro trebala roditi hahha. Radim sve i svašta da malo potaknem jer ne bih voljela da dođe do induciranog. Zato sad stalno šetam i nekud idem, planirala sam čak i u escape room u utorak ako mi u pon na pregledu ne bude ništa novo. Mene zaboli trbuh kad se malac miče i bude mi pritisak dolje, al više ne osjećam one lažne kontrakcije. Ma ne znam više što misliti. Kako si ti? Skoro sve već rodile koje su oko našeg termina😂😂

Da se pridružim Satsuke i snowwhite,ni kod mene nema nekih promjena. Samo veći pritisak i malo probadanja dole. Sinoć sam se mazala mama kremom na donji dio trbuha jer sam tu počela pucat, osjetila neku nelagodu pri dodiru tu, kao da stvara neke kontrakcije/reflektirajuću bol ili ne znam već kako to nazvat. Ne znam zašto je tu baš tako osjetljivo, ali evo. Sve čekam neki konkretan znak jer me isto strah da ne prenesemo puno iza termina. Sutra pregled pa idemo hrabro kraju. 🙏🏻❤️

Angeleyes ja  isto imam tako neku težinu ne znam nemam nikakvih konkretnih indikacija da bi mogli krenuti trudovi 🙈drago mi je da si se javila i držim fige 🤞 da ti pregled bude dobar ❤️i javi se da te čujemo ako ti krene da ti pošaljemo pozitivnu energiju 💖i mislim i na tebe 🤞 javi se šta su ti rekli na pregledu meni je tek u srijedu 🙈nemaš ni lažne kontrakcije? Ja jedino što sam danas imala je proljev 😩 čitala sam da je i to neki predznak da je porod blizu 

• ribic
    27. Studeni 2022. 20:03

snowwhite1410

ribic

Lonmi

Sve se to pretrpi.

Sretno ribic 💗💗💝💝javi se kada budeš mogla 💖da ti sve dobro prođe

Hvalaaa 💗💗😘😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    27. Studeni 2022. 20:35

Ja sam sada puna energije, nikakvih naznaka osim pritiska 😂 a tog skroz, ajme meni. 
    Martina 01.12. idem 😊

Lonmi
    27. Studeni 2022. 20:38

I da slazem se za tetre. Za sta sluze, ove iz Pepca su odlicne. Stvarno nebitno jel su deformirane i peglane za sline, podloge i bljuvotine 😂😂
    Ostavite par komada za sminku dok idete negdje, a i to nebitno, bitno da se brise 😂

Queen_of_North
    27. Studeni 2022. 20:39

Lonmi

Ja sam sada puna energije, nikakvih naznaka osim pritiska 😂 a tog skroz, ajme meni.
    Martina 01.12. idem 😊

I mene je uhvatio neki nalet energije, cudim se iskreno, nekako si mislim da bih trebala biti premorena a ja uprsvo suprotno 😂😅

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.