![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘
Cure ja mislim da je meni sada ispao sluzavi čep to je to 🙈
Eto, počelo je! 😄🥰🤗🤞🏻 Jesi osjetila šta ili samo pri odlasku na wc? Ima li krvi?
Osjetila sam kao pritisak pred menstruaciju i beba mi sjedi na lijevoj strani nekako mjehur pritišće ,da ima malo krvi onako ko bjelkasto s malo krvi sada sam nasad u krevetu i ništa čekat ćemo trudove 🙈 a čitam sada to može ispasti i do tjedan dana prije e sada kada će krenuti 😅 žgaravica me ubija
Mogla si nam slikati 🤔,😅
Sretno
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘
Eto, počelo je! 😄🥰🤗🤞🏻 Jesi osjetila šta ili samo pri odlasku na wc? Ima li krvi?
Osjetila sam kao pritisak pred menstruaciju i beba mi sjedi na lijevoj strani nekako mjehur pritišće ,da ima malo krvi onako ko bjelkasto s malo krvi sada sam nasad u krevetu i ništa čekat ćemo trudove 🙈 a čitam sada to može ispasti i do tjedan dana prije e sada kada će krenuti 😅 žgaravica me ubija
Ma slobodno spavaj, probudit će te ako trudovi krenu. Ali to je onda čep čim malo krvi ima 🙈🎉🎉!! Ajde baš se nadam da kod tebe kreće pomalo 😍! Evo i ja u borbi sa žgaravicom, jedem mljevene bademe za kolače jer mi je Rennie postao gadljiv pomalo 😭
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Jaaao, snowwhitezvuči ko da počinje 🤗🤗 Javljaj nam kakvo je stanje i pratimo se🥰
Da, čekamo update situacije! 😁
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Lil_me definitivno se ne bojis nicega do kad ne probas. Nisam se ni ja pa sam previse lako pristala na to. Sad se bojim jer znam kako mi je bilo. Nekome super, brzo, nekome dugotrajno i jbga strah me. Tjesi me jedino sto sam drugorotka pa ce mozda to sve malo brze, kako god bilo.
Mislim bojis, nije to strah, nego znas koliko boli bez predaha 😂
Sve se to pretrpi.
Ribic ma rade svasta, i moja prijateljica 2 put isla inducirano rodit prije termina zbog bebe od 4,5kg. Nije imala ni tlak ni secer. Iznenadila bi se kakvih odluka ima. Ali naravno i pitaju te prije, ne moras pristati.
Tebi sretno sutra, ako sam dobro upamtila sutra ti je carski? Brz oporavak 😊
Slažem se, ali sam čula i dosta pozitivnih prica s induciranim.. kad cujemo jednu stranu onda kao da je ona jedina ispravna.. znaš ono, bila si prvorotka 🤣 sve nepoznato plaši i straši 😅
Sretno nam kako got bilo, sa su bebe i mi živi i zdravi ♥️
Ribic, sretno sutra, brz oporavak ♥️
Kako vrijeme leti 😶
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Lil_me definitivno se ne bojis nicega do kad ne probas. Nisam se ni ja pa sam previse lako pristala na to. Sad se bojim jer znam kako mi je bilo. Nekome super, brzo, nekome dugotrajno i jbga strah me. Tjesi me jedino sto sam drugorotka pa ce mozda to sve malo brze, kako god bilo.
Mislim bojis, nije to strah, nego znas koliko boli bez predaha 😂
Sve se to pretrpi.
Ribic ma rade svasta, i moja prijateljica 2 put isla inducirano rodit prije termina zbog bebe od 4,5kg. Nije imala ni tlak ni secer. Iznenadila bi se kakvih odluka ima. Ali naravno i pitaju te prije, ne moras pristati.
Tebi sretno sutra, ako sam dobro upamtila sutra ti je carski? Brz oporavak 😊
Slažem se, ali sam čula i dosta pozitivnih prica s induciranim.. kad cujemo jednu stranu onda kao da je ona jedina ispravna.. znaš ono, bila si prvorotka 🤣 sve nepoznato plaši i straši 😅
Sretno nam kako got bilo, sa su bebe i mi živi i zdravi ♥️
Ribic, sretno sutra, brz oporavak ♥️
Kako vrijeme leti 😶
Hvalaaa😘😘😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mozdaaa rodimo isto dan 😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I da slazem se za tetre. Za sta sluze, ove iz Pepca su odlicne. Stvarno nebitno jel su deformirane i peglane za sline, podloge i bljuvotine 😂😂
Ostavite par komada za sminku dok idete negdje, a i to nebitno, bitno da se brise 😂
Ma ove se doslovno toliko deformiraju da su duplo manje ak ne predes peglom tak da nemaju onda bas neku svrhu 😏 I bas su grube da ih ides po lice bebi staviti…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Cure, jesu normalni kao menstrualni bolovi? Mene zadnja dva dana boli donji dio leđa i trbuh nisko, tj kao jajnici…tocno osjecaj kao da cu sutra dobit mengu🙈 prvi mi je put pa ne znam 🤭 Jel još kome tako?
Draga moja to su ti trudovi. Ne znam kad imas pregled ali odi na pregled. Vrlo moguce da si se pocela otvarati. Ja sam nakon noci takvih bolova spustena u radjaonu.
Razigrana, sretnoooo i zelim ti brz oporavak!
Snowhite, ispadanje sluznog cepa je pocetak, 1 od prvih znakova. Ali moze ispasti 20 dana prije, a moze i tek pred sam cin poroda, koji sat. Ili uopste ne.
Tako da tebi se def pokrenulo, sad samo iscekivati dalje. Zbog sluznog cepa nema potrebe ici u bolnicu, sem ako je bilo pumo krvi, jer on zna biti i bezbojan.
Stasuke ja imam onako blage bolove svako toliko kao menstrualni i malo u leđima mislim da to nisu pravi trudovi to su pripremni 🙈😅 beba se vrti ko da se namješta ☺️🥰 vidjeti ćeš i tebi će brzo 🤞❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji