![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘
Cestitam na maloj princezi tebi zelim brz oporavak i da sto prije dodjete svojoj kuci..
Bogami oni fulali dosta s kilazicom 🥰
Nekaj su njoj pod zadnje krivo izracunali jer je to bio nerealan rast naspram prosle kontrole.
Bitno da forsiraju porod jer je "veliko" dijete pa nebu islo prirodno, i onda bezze na silu iscupaju bebu 1kg manju koja jos nije bila spremna, pa imas kisik, tople krevetice, zutice i produženi boravak u bolnici.
Divote.
Evo cure i mene, oporavak je bio malo duzi pa nisam stigla prije. Stigla je nasa princeza od 3200 a ne 4200 😅
Bebuška je malo na kisiku nista strasno a ja se oporavljam polagano, na kraju je bio hitni carski rez. No dobro bitno da je to iza nas. Hvala vam sto mislite na mene 😘
Cestitam na maloj princezi tebi zelim brz oporavak i da sto prije dodjete svojoj kuci..
Nekaj su njoj pod zadnje krivo izracunali jer je to bio nerealan rast naspram prosle kontrole.
Daa.. bas si mislim kako su tako mogli faliti, do cega je to pa se dogodi takvo odstupanje.. tipa meni su prvog sina dan prije poroda procijenili na 3300, a rodio se s kilo vise, znaci preko 4 i nesto… Sada se drugi bebac vodi kao mala beba, pa sad sta i kako ce biti, ne znam jos…
Moja je toliko nisko da ne mogu ni procijeniti, glava je skroz dolje i ne mogu dobiti ispravnu procjenu. Prvu curku su tocno pogodili na 3550.
Neka nas samo u miru od tih induciranih poroda koji nakraju zavrse s carskim. Bile 3,5 il 4,5 kg 😂
Buhtlice cestitke. Ne cudi me da su fulali, vecinom je tako kod "velikih" beba, to sam ti pisala, da se ne opterecuj.
Zasto na kisiku? Sad ce jos biti i da je trudnoća bila 2 tj manja, a s tim mjerama su te stalno gnjavili.
Tog mene strah zato vam staaaaaalno pisem da se ne veselite porodima koji krenu ranije, induciranjima itd.
Neka njih u trbuhu cim duze i nek krenu dok su spremni ❤️
A dali su joj malo za potporu iako ima razvijena pluca ko prava. Kad je zaplakala ostala sama u soku 🤣, i ja sam bila 24 h na kisiku. Malo je pozutila tako da se nocas sunca 😊 ima da ima ten kad budemo izlazile 😅
Oprosti ako si napisala ali zasto hitan carski ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pitala sam za farbanje jer ja bojim inače cijelu kosu od korijena, od kad sam trudna nisam i sad bi kao trebala malo urediti se pred kraj, a kažu sve da su se strpile pa ne znam da se i ja strpim hshah😅
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Bitno da forsiraju porod jer je "veliko" dijete pa nebu islo prirodno, i onda bezze na silu iscupaju bebu 1kg manju koja jos nije bila spremna, pa imas kisik, tople krevetice, zutice i produženi boravak u bolnici.
Divote.
Izvukli su je jer sam dobila preeklampsiju, ne zato sto je velika. Rekla je doktorica i da je 4 kg da bi rodila. Ali proteini su otisli preko 3000 .. i tlak je bio 190/120 i glavobolja uzasna.
I na operaciji mi se jako srozo tlak. Ali dobro najbitnije je da smo obje ok.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Divote.
Izvukli su je jer sam dobila preeklampsiju, ne zato sto je velika. Rekla je doktorica i da je 4 kg da bi rodila. Ali proteini su otisli preko 3000 .. i tlak je bio 190/120 i glavobolja uzasna.
Bitno je samo da ste ti i bebica dobro..
Jel te boli?
Jel primas sta za bolove 😊😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Divote.
Čestitam, buhtlice, dočekala si svoju buhtlicu! Čestitam i drugim ženama i svima želim brz oporavak, ne dodjem često pa ovako malo preletim 😊
Lil_me, ja sam se farbala u 39.tjednu, frizer se samo molio da ne rodim u salonu, to je bilo jedino zanimljivo
30g, OTP 10.11.
Cijelu noć kroz glavu u polusnu, različiti scenariji u vezi poroda 🤕
Jutros kao da me kamion pregazio
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Buhtlice znam tvoj slucaj, nisam mislila nista vezano uz tebe, znam za tlak i sve.
Tebe su samo s tim mjerama dodatno zamarali.
Kuzim zasto je bilo tako, curka je morala van 😊❤️
Pišem samo o slucajevima urednih trudnoca i "velikih" beba.
Blair desi se ponekad da inducirani porod ne ide po planu. Recimo kod zena koje imaju prst ili 2 otvorenost, ali su prosle 40 tt pa oni idu inducirati.
Ne otvaraju se, beba se ne spusta, a zena je vec nakon toliko sati na izmaku snage, dođe i do komplikacija, ako to predugo traje.
Ja sam drip probala, meni su to uzasni bolovi bez predaha, beba se dugo nije spustila pa sam također bila vec poprilicno lose, umorno, ali eto izdrzala sam.
Jedna sam od onih kod kojih nije bilo potrebe za induciranim porodom jer je bilo sve ok i jos manja, trudnoca nakraju (znali su i po uzv dan prije) , ali rekli su mi da s 5 cm otvorenosti ja ne mogu kuci, da to par kapi dripa i evo bebe za 3h 😂
Dosla beba za 10h, sa hematomom na glavi, skakanjem po trbuhu i onim groznim bolovima.
Ja sam sretna da nisam isla na carski, da je jos malo trajalo, tko zna.
Nemam zamjerki za rodiliste, svi su bili korektni na porodu, ali meni bi nekako ovaj put bilo puno draze da bar 1 svoj trud osjetim, a ne opet oni....ako cu morati ici, sta sad, ali bojim se tog dripa koliko i zutice 😂.
No, ne brini, kod nekih zena fakat taj inducirani nije dugotrajan, a ako s medecinske strane moras, onda stisnes zube i pretrpis.
Ali prirodno je ipak prirodno.
Buhtlice, čestitam ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Sortiraj odgovore