Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    28. Studeni 2022. 08:10

Angeleyes

snowwhite1410

Angeleyes

snowwhite1410

Satsuke

Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘

Cure ja mislim da je meni sada ispao sluzavi čep to je to 🙈

Eto, počelo je! 😄🥰🤗🤞🏻 Jesi osjetila šta ili samo pri odlasku na wc? Ima li krvi?

Osjetila sam kao pritisak pred menstruaciju i beba mi sjedi na lijevoj strani nekako mjehur pritišće ,da ima malo krvi onako ko bjelkasto s malo krvi sada sam nasad u krevetu i ništa čekat ćemo trudove 🙈 a čitam sada to može ispasti i do tjedan dana prije e sada kada će krenuti 😅 žgaravica me ubija

Ma slobodno spavaj, probudit će te ako trudovi krenu. Ali to je onda čep čim malo krvi ima 🙈🎉🎉!! Ajde baš se nadam da kod tebe kreće pomalo 😍! Evo i ja u borbi sa žgaravicom, jedem mljevene bademe za kolače jer mi je Rennie postao gadljiv pomalo 😭

Odspavala ja cijelu noć samo za WC 2 puta se digla,imam onako kao te pripremne trudove 🙈 ako do srijede se porodim onda ću vidjeti jer imam tada pregled 😅

snowwhite1410
    28. Studeni 2022. 08:11

ribic

snowwhite1410

Satsuke

Pridružujem se lijepim željama i zajedničkom čekanju. Isto javim sutra nakon pregleda kakvo je stanje! Sretno curke😘

Cure ja mislim da je meni sada ispao sluzavi čep to je to 🙈

Mozdaaa rodimo isto dan 😂

💗💗💗💪 Moguće je 🙈javi kako si 💝

Lonmi
    28. Studeni 2022. 08:19

Blair, Ribic ja koristim par komada iz Pepca, ali nekakvih pamucnih i super su mi, a oprane su 400 puta sigurno.
    Mozda su sada drugacije nemam pojima, nisam nista posebno novo kupovala jer ih imam tonu doma od prosle god. Imam i neke koje sam s neta narucila, nesto od Ethereala, i evo nemam zamjerki ni na jedne. I da susim ih u susilici.
    .
    Cep moze bilo kad ispasti u ovim nasim tjednima, to je samo znak da cekamo i dalje.
    Bolovi kao menstrualni mogu biti trudovi, ali ako su izdrzivi najcesce su lazni. U svakom slucaju svaku sumnju najbolje provjeriti u TA.
    Ja osim tog pritiska dolje i onih munjevitih bolova evo opet ne osjecam nista 🤦‍♂️, koma.
    Sokirala me i otvorenost, a nikakvih bolova nije bilo. Slicno kao i lani s prvim djetetom. 

Lonmi
    28. Studeni 2022. 08:19

Ribic sretno jos jednom, kako je brzo proslo 🥰

• Ana_
    28. Studeni 2022. 08:54

Ribic sretno! ❤️❤️❤️
    Snowwhite sretno i tebi 😁❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Martina2020
    28. Studeni 2022. 09:00

Lonmi ima jos vremena do 1.12., mozda ti krene do onda 🤞
    Ribic sretno danas i svima ostalima koje su pri kraju ❤️
    Mene muči prehlada, nadam se da bude brzo prošlo, nemam temp, nos mi je zastopani i ne mogu disati normalno i bas me izluduje to, usta su mi suha pa ne mogu ni spavati radi toga 🙈

• Ana_
    28. Studeni 2022. 09:17

Martina2020

Mene muči prehlada, nadam se da bude brzo prošlo, nemam temp, nos mi je zastopani i ne mogu disati normalno i bas me izluduje to, usta su mi suha pa ne mogu ni spavati radi toga 🙈

Ja nešto malo kašljem i po noći užasno škripim dok dišem pa ne mogu zaspat 🤦🏼‍♀️
    Bila sam i kod dr, nema upale, neće mi dati antibiotik (i bolje), i kao neka uzmem sirup na biljnoj bazi,neki koji smijem, da pitam u ljekarni. Tako da moram po to. 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

lil_me
    28. Studeni 2022. 09:48

Danas punih 38. TT.
    Bacam se na finalno čišćenje pa ukrašavanje za Božić kroz koji dan 😍

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    28. Studeni 2022. 09:56

Martina2020

Mah, sve mi se cini da prelazim ja i 40 tt po trenutnoj situaciji. Znam da se to brzo okrene, ali eto. 
    Da nije toliko nisko pa me stegne prepona da ne mogu hodati, mislim da ni trenutno mogla i na mjesec 😂

Baćo
    28. Studeni 2022. 10:30

Cure sretno 💪🏽🙏🏽♥️

24.12.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.