Imam i ja pitanje šta je s komplikacijama u trudnoci i bolovanjima ...čitam jedno a praksa je drugo u Zg... zaposlena sam na neodređeno ali sam u ovoj firmi evo tek 7 mj.... zanima me koliko bi dobivala ukoliko idem na bolovanje...jedni mi vele punu plaću s komplikacijama drugi mi kažu....4200 je najviše....treba imat 18 mj u 2 god staza ili 9 mj u 1 god..staza...vise mi ništa nije jasno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure, jeste počele razmišljati o testovima u trudnoći? NIFTY, amniocenteza i slično. Ne znam da li je neki od tih obavezan ili je sve do odluke roditelja?
Muž i ja smo razgovarali o tome i oboje smo misljenja da nema potrebe išta od toga raditi jer i da nosim dijete koje ima kromosomske nedostatke ili bilo što drugo, ne bi ga se riješili. A ako ćemo imati dijete s teškoćama, tu ništa ne možemo promijeniti. Tako da mi nema smisla raditi nešto od toga
Ista stvar, neki dan sam razmisljala o tome i potpuno se slazem. Mozda neke zene to naprave da se ne stresiraju ali kao sto si rekla: i da se nesto nade, ne bi ga se rijesili. Za mene je to bacanje novaca 😀 a pelene budu skupe
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Imam i ja pitanje šta je s komplikacijama u trudnoci i bolovanjima …čitam jedno a praksa je drugo u Zg… zaposlena sam na neodređeno ali sam u ovoj firmi evo tek 7 mj…. zanima me koliko bi dobivala ukoliko idem na bolovanje…jedni mi vele punu plaću s komplikacijama drugi mi kažu….4200 je najviše….treba imat 18 mj u 2 god staza ili 9 mj u 1 god..staza…vise mi ništa nije jasno…
Hej, koliko sam ja pronasla - komplikacije su ti max 4260kn (gledaju ti sest platnih lista i izracunavaju satnicu, ako ti imas placu npr 5000, svejedno ces max dobiti 4260)..
Puna placa se dobiva 45 dana prije termina poroda kad se otvara rodiljni i sest mj nakon poroda. Za dalje ne znam 🤣🤣
Ma to i ja znam ali evo imam 2 prijateljice i obje su dobila 5500 ...a bile su na komplikacijama ugl ništa mi vise nije jasno... tj kao da dobivaju punu plaću evo od frenda žena dobila punu plaću a doma je trudna sad treba roditi u 5 mj cijelo vrijeme je dobivala punu plaću...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, curke. Sutra ce mi biti 9+0. Drugi pregled je 6.4. S obzirom na cijelu moju situaciju, ici cu bas kod specijalista privatnog ginekologa. Medutim, treba mi soc.gin. koji prima pacijentice, znate li nekoga? Imam jednog, ali ne svida mi se pa bih se prebacila... za bolovanne mi treba, krv itd.
Od simptoma i dalje samo natecene grudi i pojacano mokrenje, ali od mucnina ni m.
Pozdrav svima 😊
P.s. radim u skoli pa ne znam kad je najbolje vrijeme za ici na porodiljni... cesto razmisljam o tome.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav, curke. Sutra ce mi biti 9+0. Drugi pregled je 6.4. S obzirom na cijelu moju situaciju, ici cu bas kod specijalista privatnog ginekologa. Medutim, treba mi soc.gin. koji prima pacijentice, znate li nekoga? Imam jednog, ali ne svida mi se pa bih se prebacila… za bolovanne mi treba, krv itd.
Od simptoma i dalje samo natecene grudi i pojacano mokrenje, ali od mucnina ni m.
Pozdrav svima 😊
P.s. radim u skoli pa ne znam kad je najbolje vrijeme za ici na porodiljni… cesto razmisljam o tome.
Ups. Htjela napisati 8+0*
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav, curke. Sutra ce mi biti 9+0. Drugi pregled je 6.4. S obzirom na cijelu moju situaciju, ici cu bas kod specijalista privatnog ginekologa. Medutim, treba mi soc.gin. koji prima pacijentice, znate li nekoga? Imam jednog, ali ne svida mi se pa bih se prebacila… za bolovanne mi treba, krv itd.
Pozdrav svima 😊
P.s. radim u skoli pa ne znam kad je najbolje vrijeme za ici na porodiljni… cesto razmisljam o tome.
Pozdrav a od kuda si ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima 😊
Pozdrav a od kuda si ?
Zagreb.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav svima 😊
Na porodiljni najranije 45 dana prije termina. Mislila si na bolovanje, tj.komplikacije? Ako ne zelis cekati do 6.mjeseca kraja skole+cijeli godisnji, uvijek mozes gin reci da imas strasne mucnine i povracanje pa te posalje na bolovanje (do 90 dana) 😀 ali na bolovanju je placa max.4000 nesto.
Ja isto radim u skoli, prisilno me gin poslala na komplikacije a htjela sam izdrzati do kraja skolske godine,tj.do rujna
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Imam i ja pitanje šta je s komplikacijama u trudnoci i bolovanjima …čitam jedno a praksa je drugo u Zg… zaposlena sam na neodređeno ali sam u ovoj firmi evo tek 7 mj…. zanima me koliko bi dobivala ukoliko idem na bolovanje…jedni mi vele punu plaću s komplikacijama drugi mi kažu….4200 je najviše….treba imat 18 mj u 2 god staza ili 9 mj u 1 god..staza…vise mi ništa nije jasno…
Hej, koliko sam ja pronasla - komplikacije su ti max 4260kn (gledaju ti sest platnih lista i izracunavaju satnicu, ako ti imas placu npr 5000, svejedno ces max dobiti 4260)..
Puna placa se dobiva 45 dana prije termina poroda kad se otvara rodiljni i sest mj nakon poroda. Za dalje ne znam 🤣🤣
Ma to i ja znam ali evo imam 2 prijateljice i obje su dobila 5500 …a bile su na komplikacijama ugl ništa mi vise nije jasno… tj kao da dobivaju punu plaću evo od frenda žena dobila punu plaću a doma je trudna sad treba roditi u 5 mj cijelo vrijeme je dobivala punu plaću…
Negdje po forumu sam citala da mozes dobiti vise od tih 4260, ali ti 4260 isplacuje hzzo, ostalu cifru poslodavac, ne znam na koju foru 🤔
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Pozdrav svima 😊
Pozdrav a od kuda si ?
Zagreb.
Ja ti idem kod Findri u Sesvete probaj tamo nazvat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji