Cure sorry na upadu ali vidim nekih problemcica koje sam imala sa oboje djece pa da podijelim iskustvo, Grcevi: Biogaia probioticke kapi sa D vitaminom. Crvenilo na guzi i pregibima: u vodu za kupanje hipermangan ( ne smijete previse ovoga na vrh kasike), i Weleda krema za guzu sa Nevenom. Ko ima gljivice slobodno onu Canesten kremu sto i mi odrasle zene koristimo, malo namazite na taj dio gdje su gljivice, sve je to lokalno nista im nece biti…. Bjezim 😎Na vrh zlice je previse, ide svega 1-2 malih kristalica tako da otopina dobije bas svijetlo roza boju. Ako se napravi prejaka otopina moze samo previse isusiti vec osjetljivu kozu beba i napraviti rane.
Ja sam tako svojoj curki sa svakim presvlacenjem kupkala guzu u hipermanganu, nista nije pomagalo gotovo mj i pol dana a nisu bile gljivice. Na kraju sam kombinaciju znaci kupkanje guze u hipermanganu, sebamed diaper rash krema i povremeno jecol mast. Sad je guza ko nova i ne vraca se nista.Gdje se kupe ti kristalići ja bih vam slikala guzu da vidite kako joj je i da vam pokažem kreme koje koristim danas joj je bolje ali još uvijek su tu rane i ima par plikova mislim da su to gljivice 😔😔😔😔I ne sekiraj se, radis najbolje sto mozes. Ja sam plakala i razmisljala Boze pa sta krivo radim, prva curka nikad nikakvih problema, pa sto radim krivo kako da joj pomognem. Bas sam bila nikakva.. I onda sam bas s patronaznom razgovarala i utjesila me kaze ne radite nista lose. Dajete sve od sebe ali takva je koza, kud je osjetljiva koza dok su tako mali, plus neke bebe ako imaju dodatno osjetljivu kozu, bas ne pase sve i svasta.. Proci ce i to💞
https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩
NanaJdrago mi je da ste sada dobro ti i Andrej.🥰 Ja sam isto prvih tjedan dana stalno plakala, dijelom od sreće kad sam gledala bebu, a dijelom zbog hitnog carskog (teško sam se mirila s tim što nisam rodila vaginalno, a sada vidim da je sve ispalo najbolje moguće i ponovila bih sve :) )
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄
Bitno da je na kraju ispalo sve dobro 😘 porod je porod bio on vaginalni ili carski 💪🏻
Ja se sva stresem kad se sjetim da cu sve ovo tj postpartum morat proci jos jednaput 😂 o trudnoci da i ne govorim 😂😂😂
Bude ti on sam svoj ritam uhvatio bez brige si ☺️ a i dok se jos malo upoznate budes i ti vec znala kad ti odprilike hoce jest pa ces se prema tome ravnati, meni je malko bilo lakse jer je on vec imao neki ritam iz intenzivne, ali naravno da to vise nije kao kod njih mi smo to sebi prilagodili.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure sorry na upadu ali vidim nekih problemcica koje sam imala sa oboje djece pa da podijelim iskustvo, Grcevi: Biogaia probioticke kapi sa D vitaminom. Crvenilo na guzi i pregibima: u vodu za kupanje hipermangan ( ne smijete previse ovoga na vrh kasike), i Weleda krema za guzu sa Nevenom. Ko ima gljivice slobodno onu Canesten kremu sto i mi odrasle zene koristimo, malo namazite na taj dio gdje su gljivice, sve je to lokalno nista im nece biti…. Bjezim 😎Na vrh zlice je previse, ide svega 1-2 malih kristalica tako da otopina dobije bas svijetlo roza boju. Ako se napravi prejaka otopina moze samo previse isusiti vec osjetljivu kozu beba i napraviti rane.
Ja sam tako svojoj curki sa svakim presvlacenjem kupkala guzu u hipermanganu, nista nije pomagalo gotovo mj i pol dana a nisu bile gljivice. Na kraju sam kombinaciju znaci kupkanje guze u hipermanganu, sebamed diaper rash krema i povremeno jecol mast. Sad je guza ko nova i ne vraca se nista.Gdje se kupe ti kristalići ja bih vam slikala guzu da vidite kako joj je i da vam pokažem kreme koje koristim danas joj je bolje ali još uvijek su tu rane i ima par plikova mislim da su to gljivice 😔😔😔😔I ne sekiraj se, radis najbolje sto mozes. Ja sam plakala i razmisljala Boze pa sta krivo radim, prva curka nikad nikakvih problema, pa sto radim krivo kako da joj pomognem. Bas sam bila nikakva.. I onda sam bas s patronaznom razgovarala i utjesila me kaze ne radite nista lose. Dajete sve od sebe ali takva je koza, kud je osjetljiva koza dok su tako mali, plus neke bebe ako imaju dodatno osjetljivu kozu, bas ne pase sve i svasta.. Proci ce i to💞https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩
A joj, moja preporuka ti je da umjesto sudokrema probas sa cicakremom (la roche pose ima jednu od boljih) i uvijek dobro posusi nakon pranja. Bude to sve proslo ❤️
Ne znam s cim si mazala prije nego se to pojavilo, ja imam najobicniju djeciju kremu i bas bas dobro nasaftam guzu. Drzi se mama, proci ce i to 💪🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja sam tako svojoj curki sa svakim presvlacenjem kupkala guzu u hipermanganu, nista nije pomagalo gotovo mj i pol dana a nisu bile gljivice. Na kraju sam kombinaciju znaci kupkanje guze u hipermanganu, sebamed diaper rash krema i povremeno jecol mast. Sad je guza ko nova i ne vraca se nista.
Zavisi od pakovanja, ako je prah onda na vrh kasikice hipermangan. Mali trik da se kreme bolje prime je posusiti taj dio fenom 😉
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
A ova krema je spas barem meni bila , ima lanolin pa je moze vlaga da dopre do osipa…
https://www.mojaapoteka-webshop.net/Proizvodi/7108/WELEDA-BABY-NEVENOVA-KREMA-PROTIV-PELENSKOG-OSIPA.shtml
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
NanaJdrago mi je da ste sada dobro ti i Andrej.🥰 Ja sam isto prvih tjedan dana stalno plakala, dijelom od sreće kad sam gledala bebu, a dijelom zbog hitnog carskog (teško sam se mirila s tim što nisam rodila vaginalno, a sada vidim da je sve ispalo najbolje moguće i ponovila bih sve :) )
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄
Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti bolje
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti bolje
Buhtlice evo moj je jadan dobar ko kruh ,a ja mu svasta govorim i svaku noc mu razvod spominjem,ocito smo sve u ovom razdoblju ajme
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti boljeBuhtlice evo moj je jadan dobar ko kruh ,a ja mu svasta govorim i svaku noc mu razvod spominjem,ocito smo sve u ovom razdoblju ajme
Izgleda hormoni rade svoje 🫣🧐😱
Mi smo jako dugo zajedno a u braku 5 godina. I nikad nisam mislila da cu se ovako moc osjecat u isto vrijeme i ljuta i bijesna i tuzna razocarana a opet ga volim vise nego ista. I onda mi se place i tako. I lose se osjecam onda jer bebuška to ipak sve osjeti. Bez obzira koliko se trudim smirit dok nju trebam uzet znam da ipak osjeti tu moju ljutnju i tjeskobu. A on se stvarno trudi oko nas. Ali mene je to nesto jako povrijedilo i nekako ne mogu prec preko toga. Da se razumijemo nije me prevario niti ista tako. Ali me povrijedio i to valjda u najgorem mogućem trenutku. I tako na trenutke zaboravim na to i sve bude okej i onda se sjetim i opet poludim. Nadam se da ce nas uskoro popustiti to sve.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji