Cure jel se koja od vas bori s grčevima? Kod nas kreće oko 10 navečer pa uz pauze kroz noć… Danas sam premorena 😥
Mi ih imamo ujutro..i dadnem prije obroka 25 kapi espumisan baby i prode joj od toga..
Kupila sam ih jučer ali nisu bas puno pomogle. Treba vremena na "prorade" malo ? Pise na upustvima 25 kapi prije ili nakon svakog obroka, to mi se čini puno, ili?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo i mene. 😊
Guza - blaznice i obicna voda, dooobro posusiti, ako ostane vlage, stvaraju se gljivice. I namazem sa pavlovicevom kremom.
Grcici - i mi se patimo. Jedno vrijeme krrnulo kroz citav dan, pa sam pocela izbacivati hranu, misleci da je reakcija ns yo. Na kraju sam izbacila Babytol D3+K1, dajem obicni D, i stsnje je bolje. Bude eventualni 1x dnevno. A pedijatrica mi je rekla za grcice Espumisan L 4xdnevno po 15-20kapi. Ja dajem prije jela, jer mi zna bljucnut poslije.
Recite mi sta je sa tickerima. Lilipy ne radi? Sta umjesto toga?
Cure jel se koja od vas bori s grčevima? Kod nas kreće oko 10 navečer pa uz pauze kroz noć… Danas sam premorena 😥
Mi ih imamo ujutro..i dadnem prije obroka 25 kapi espumisan baby i prode joj od toga..
Kupila sam ih jučer ali nisu bas puno pomogle. Treba vremena na "prorade" malo ? Pise na upustvima 25 kapi prije ili nakon svakog obroka, to mi se čini puno, ili?
Meni je i pedijatar rekao 25kapi prije obroka,cim je doktor to rekao onda nije puno..a sad vjerovatno ne pomognu svakome nazalost..nama evo pomognu
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
BlairWaldorf vjerujem ti da jesi ali proći će samo mu daji ja sam svojoj davala ujutro 10 kapi i popodne 15 i sada je super samo treba malo vremena da kapi počnu djelovati a kupila sam još jedne prirodne pa slikam 🤗
Evo i mene. 😊
Guza - blaznice i obicna voda, dooobro posusiti, ako ostane vlage, stvaraju se gljivice. I namazem sa pavlovicevom kremom.
Grcici - i mi se patimo. Jedno vrijeme krrnulo kroz citav dan, pa sam pocela izbacivati hranu, misleci da je reakcija ns yo. Na kraju sam izbacila Babytol D3+K1, dajem obicni D, i stsnje je bolje. Bude eventualni 1x dnevno. A pedijatrica mi je rekla za grcice Espumisan L 4xdnevno po 15-20kapi. Ja dajem prije jela, jer mi zna bljucnut poslije.
E meni se bebi to stvorilo te gljivice i sada muku mučim jer ja sam brisala s vlažnim pa onda s vodom i blazinicama i nisam čekala da to sve bude suho pa mi je žao jer joj je cijela guza crvena i sada je liječimo 😭😭😭😭ja sam kriva
Evo i mene. 😊
Lilipy ne znam šta je s njima gledala sam izgleda da su završili s radom 😭i ne znam šta je umjesto toga treba malo istražiti jer meni stoji još dok su bili ti stikeri
Htjela sam još pitati šta koristite za kupanje ja samo sapun od kozjeg mlijeka prirodni i ulje bademovo hladno presano😄ne znam šta bi još mogla 💖
Evo i mene. 😊
E meni se bebi to stvorilo te gljivice i sada muku mučim jer ja sam brisala s vlažnim pa onda s vodom i blazinicama i nisam čekala da to sve bude suho pa mi je žao jer joj je cijela guza crvena i sada je liječimo 😭😭😭😭ja sam kriva
Ma ne okrivljuj se. Ne mora znacit da je zbog toga. Evo kod moje bebe se pojavilo u ustima.. a zbog cega? Nemam pojma.. na netu cak naisla, da je mogla dobit pri porodu. Jer dojke perem itd. Jednostavno je to tako, desavace se svako malo nesro, bitno rjesavati problem i ici dalje..
Sortiraj odgovore
Najstariji