Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klarolina
    17. Siječanj 2023. 15:38

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩

Joj draga moja znam točno kako se osjećaš. Tako je i mom izgledalo. Samo još crvena koža oko ranica koje su se onda spojile u jednu veliku ranu. Mi smo prije tjedan dana bili kod pedijatrice i dala nam je Triderm da mažemo dva puta dnevno. Njemu je do petka bilo sve gore. Nisam nikako mogla dobiti pedijatricu na telefon i na svoju ruku sam prekinula s terapijom, mazala samo sudokremom. Pranje prokuhanom vodom i cijeli dan mi je bez pelene. Operem mašinu tetra peleni dnevno. Nepropusna podloga na kauč, tetra pelena i stavim ga gore, druga tetra pelena preko njega pa dekica. Dežurali muž i ja čim se malo popiški ili pokaka da odmah čistimo da bude suho cijelo vrijeme i evo, bolje je već neopisivo. Izgleda da je nama taj Triderm napravio paradu

Hej joj kako mi je žao 😔😔😔jel sada bolje tako je i meni dala neku kremu i njoj je sve buknulo užas 😭 sada je bolje puno danas hvala bogu ja bi poludila i ovako sam luda cijeli dan sam se borila s tim držala je bez pelene samo da prođe

Bolje je, crvenilo je nestalo skroz, tim ranicama će trebati vremena ali bitno da se suše i smanjuju. Sad je neusporedivo bolje nego sto je bilo prije par dana. 
    Drži se, strpljivo i prošlo bude, bitno da nije ništa opasno  ( to sad govorim i tebi i sebi istovremeno 😅) 

snowwhite1410
    18. Siječanj 2023. 09:11

klarolina

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

Joj draga moja znam točno kako se osjećaš. Tako je i mom izgledalo. Samo još crvena koža oko ranica koje su se onda spojile u jednu veliku ranu. Mi smo prije tjedan dana bili kod pedijatrice i dala nam je Triderm da mažemo dva puta dnevno. Njemu je do petka bilo sve gore. Nisam nikako mogla dobiti pedijatricu na telefon i na svoju ruku sam prekinula s terapijom, mazala samo sudokremom. Pranje prokuhanom vodom i cijeli dan mi je bez pelene. Operem mašinu tetra peleni dnevno. Nepropusna podloga na kauč, tetra pelena i stavim ga gore, druga tetra pelena preko njega pa dekica. Dežurali muž i ja čim se malo popiški ili pokaka da odmah čistimo da bude suho cijelo vrijeme i evo, bolje je već neopisivo. Izgleda da je nama taj Triderm napravio paradu

Hej joj kako mi je žao 😔😔😔jel sada bolje tako je i meni dala neku kremu i njoj je sve buknulo užas 😭 sada je bolje puno danas hvala bogu ja bi poludila i ovako sam luda cijeli dan sam se borila s tim držala je bez pelene samo da prođe

Bolje je, crvenilo je nestalo skroz, tim ranicama će trebati vremena ali bitno da se suše i smanjuju. Sad je neusporedivo bolje nego sto je bilo prije par dana.
    Drži se, strpljivo i prošlo bude, bitno da nije ništa opasno ( to sad govorim i tebi i sebi istovremeno 😅)

Jutro cure 🥰 mojoj bebi se sve povuklo 🥰🥰🥰tako da sam sretna 🤗

snowwhite1410
    18. Siječanj 2023. 11:37

Mame 💗 koje su po vama najbolje jednokratne pelene 

• inesss
    18. Siječanj 2023. 13:15

snowwhite1410

Ja koristim pampers i baby love druge nisam probala

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    18. Siječanj 2023. 13:16

inesss

snowwhite1410

Ja koristim pampers i baby love druge nisam probala

Super su mi samo sto su baby love jeftinije

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

keti91
    18. Siječanj 2023. 14:30

Ja koristim baby love,probali smo sve moguce i od svakih se osula i kad sam njih probala od njih se nije..
    Tako da za sada samo te..a kasnije cemo vidjeti 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

NanaJ
    18. Siječanj 2023. 16:02

Ja sam do sad korostila pampers i bile su mi dobre, sad sam uzela  br 2 za produ od baby love pa cu vidjet. Dosta su tanje od pamersa i cini mi se dosta manje. Tipa baby love 2 je kao pampersica 1.  Da li je netko probao violetine? Gledala sam i njih ali im je mana sto nemaju onaj idikatkr kad je pelena mokra 🤷🏻‍♀️
    Moj mali se osuo, sumnjam na mlijeko jer mi se osuo za vrijeme hranjena 🤦🏻‍♀️ nisam znala da ako netko u obitelji ima alergije da se onda obavezno uzima hrana sa ha oznakom. Sad smo na aptamilu pre ha pa cemo vidjet. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Ana2104
    18. Siječanj 2023. 16:31

Pozdrav mame, čestitam svim kojima nisam već čestitala 😊
    Ja nikako da se stignem javiti ili zaboravim 🙈
     Moj Nikola se rodio 29.12 carskim rezom 🤍

Mi pelene koristimo violetine, s prvim sinom sam ih probala sve i jedino su mi one valjale. Baby love su mi se uvijek "čule", ne znam jesu se sad šta promjenile

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

santina
    19. Siječanj 2023. 02:11

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

Drži se, strpljivo i prošlo bude, bitno da nije ništa opasno ( to sad govorim i tebi i sebi istovremeno 😅)

Sta mislis sta je pomoglo, od cega? Cini mi se da mi imamo isti problem. Jos je svega 3 piknice, ali cini mi se da se sire

snowwhite1410
    19. Siječanj 2023. 09:25

santina

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

Sta mislis sta je pomoglo, od cega? Cini mi se da mi imamo isti problem. Jos je svega 3 piknice, ali cini mi se da se sire

Jutro 😁 pomogla je ona krema koju sam slikala i riblja mast i sušenje na zraku satima i čim se upiški ili kaka ja odmah promjenom pelenu mislim da je od vlažnih maramica i to što nisam sačekala da se skroz ne Sasuši nego sam brzo prematala 
    I jedna krema koju mi je dala prvu isto joj nije napravila dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.