Evo i mene. Nadam se da ste dobro vi i vaše bebice :) Malo smo u teškom periodu, ali izgurat ćemo. Preletila sam par zadnjih stranica pa vidim da slično prolazimo.
Mene su prva dva tjedna svi (od bližih) nervirali sa svojim savjetima i tumačenjima. Sad se polako odmičem od toga, ali imala sam osjećaj da sam rodila dijete da bi drugi govorili kako i šta. I ako nešto nije dobro onda sam ja kriva i ta koja ne zna. Sad je situacija drugačija, muž je velika potpora i guramo naprijed. Trenutno je beba u fazi grčića, uzimamo kapi s formulom. Nije nešto strašno, ali malo je nemirniji predvečer. I imam pitanje, koristi li tko od vas NAN 1 ili NAN 1 comfortis?Mi smo koristili i Nan 1 optipro i comfortis, al ima je tvrdu stolicu, brabončiće pa smo prešli na Nan complete comfort, on nam je odlicanA comfortis je isto za lakšu probavu kao? Ja mu malo kombiniram NAN optipro i comfortis pa ne znam jel to pametno, formule mi djeluju skroz slične? Bojim se da ne bi nešto gore zabrljala jer od samog optipro ima stolicu svaki drugi dan.
Daa, comfortis je lakse probavljiv, razlika izmedju optipro i comfortis je sta jedan ima laktozu, drugi nema..nemoj kombinirati, daj jedno ili drugo..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Hvala cure, onda ćemo na NAN comfortis pa ćemo vidjet...❤️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Jutro mojoj bebi se opet pojavilo crveno i točkice iako sve radim kako treba i nećeš vjerovati šta mi pomaže kantarijonovo ulje koje je nona napravila 😅od svih silnih krema koje smo kupili
Pozz cure kako se snalazite vec s bebicama?
Mi napredujemo iz dana u dan..
Nazalost moja beba je prestala sisati,pa smo sada na flasici,sad me zanima koliko vase.bebe pojedu moja je stara 2 ipo mjeseca i pojede 150-160ml
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hej, evo da se konačno pridružim na ovoj temi. Naš malac će sutra mjesec dana. Puno je pao na kilaži pri izlasku iz bolnice, doma smo muku mučili sa hranjenjem, ali nakon 3 tjedna je vratio porođajnu težinu. Mi smo na bočici od početka jer nije mogao ciku nikako uhvatiti, a meni je onda i mljeko nestalo. Sada jede oko 100-130ml po obroku. Zna se dogoditi i neki obrok u danu da je manje npr 70-90ml, ali u 24h popije preko 700ml u 6-7 obroka. Hranimo ga svaka 3-4 sata.
____
Jeste li možda davali svojima čaj od komorača zbog grčeva? Patronažna je spomenula da je to ok za grčeve, ali vidim da piše tek od 4 mjeseca starosti da se daje djeci.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ako je razlog prestanka dojenja zato sto “nije mogao uhvatiti ciku” onda je to stvarno žalosno. Skoro nijedno dijete ne hvata bradavicu lako prvih par dana
Jednako losa izlika je i “nažalost beba je prestala sisati”, beba ne prestaje sisati nego ti prestaneš dojiti
Nazalost moja beba je prestala sisati,pa smo sada na flasici,sad me zanima koliko vase.bebe pojedu moja je stara 2 ipo mjeseca i pojede 150-160ml
Moj sutra puni 2 mjeseca, jede 100ml po obroku, po danu trazi svaka 2 sata, noc odspava 6-7 sati u komadu, unese oko 800ml u 24 sata..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Nazalost moja beba je prestala sisati,pa smo sada na flasici,sad me zanima koliko vase.bebe pojedu moja je stara 2 ipo mjeseca i pojede 150-160mlMoj sutra puni 2 mjeseca, jede 100ml po obroku, po danu trazi svaka 2 sata, noc odspava 6-7 sati u komadu, unese oko 800ml u 24 sata..
I moja je curka sutra 2 mjeseca 😁
Ja svojoj prvim 120 ml, jede svaka 3.5-4 sata. Po noci ju ne budim vise za hranjenje zadnji put jede u ponoc i onda oko 6 ujutro. S tim da nekad pojede 120, nekad 110 nekad bude u danu i po 80,90 iako najcesce sve pojede. Sve zavisi kako kada. Ako mi ne pojede cijelu bocicu onda joj dam nesto ranije jesti ako pojede sve onda za 4 h dobije opet. Super dobija na tezini. Sada smo na 5100 g rodena sa 3200
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Jutro cure moja Ce isto za 8 dana 😅 2 mjeseca kako vrijeme leti ona je rođena s 3440 a na prvom pregledu je imala 4850 mislim da je isto preko 5 sad ona doji tako da ne znam koliko jede bitno da napreduje i da nije gladna,noćas prvi put odspavala 6h u komadu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji