NanaJdrago mi je da ste sada dobro ti i Andrej.🥰 Ja sam isto prvih tjedan dana stalno plakala, dijelom od sreće kad sam gledala bebu, a dijelom zbog hitnog carskog (teško sam se mirila s tim što nisam rodila vaginalno, a sada vidim da je sve ispalo najbolje moguće i ponovila bih sve :) )
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti bolje
buhtlica23 ❤️ ja te totalno razumijem 🤗i šaljem ti jedan zagrljaj uglavnom ja sam isto bila ljuta na svog na svašta a i moj se trudi jako šta god mi treba on napravi donese kupi stalno je s nama stvarno je tu za nas ali opet moja luda glava je našla manu ja sam bila ljuta na svašta to je sve krenulo od kada je došao po mene u bolnicu ja sam mu rekla kada da dođe jer su meni tako rekli i onda on dođe i nije bilo Gotovo otpusno pismo i tada smo se posvađali i kako je nosi i da pazi i da će joj biti hladno sve mi je bilo samo da beba bude dobro ❤️ cijeli mjesec sam ja njemu prigovarala da je ne nosi dobro kako je diže pa za televiziju ne znam gluposti su mi smetale i znam da mi je bilo to stvarno teško tuširam se i plačem i mislim da nam ne ide više ko prije čak sam mu to i rekla i onda mislim na bebu i tako razumijem te potpuno težak je postpartum i tu je taj baby bluse i tu je postporođajna depresija ja sam imala taj baby bluse sigurno jer kada sam došla kući svi su mi smetalo isto
NanaJdrago mi je da ste sada dobro ti i Andrej.🥰 Ja sam isto prvih tjedan dana stalno plakala, dijelom od sreće kad sam gledala bebu, a dijelom zbog hitnog carskog (teško sam se mirila s tim što nisam rodila vaginalno, a sada vidim da je sve ispalo najbolje moguće i ponovila bih sve :) )
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti boljebuhtlica23 ❤️ ja te totalno razumijem 🤗i šaljem ti jedan zagrljaj uglavnom ja sam isto bila ljuta na svog na svašta a i moj se trudi jako šta god mi treba on napravi donese kupi stalno je s nama stvarno je tu za nas ali opet moja luda glava je našla manu ja sam bila ljuta na svašta to je sve krenulo od kada je došao po mene u bolnicu ja sam mu rekla kada da dođe jer su meni tako rekli i onda on dođe i nije bilo Gotovo otpusno pismo i tada smo se posvađali i kako je nosi i da pazi i da će joj biti hladno sve mi je bilo samo da beba bude dobro ❤️ cijeli mjesec sam ja njemu prigovarala da je ne nosi dobro kako je diže pa za televiziju ne znam gluposti su mi smetale i znam da mi je bilo to stvarno teško tuširam se i plačem i mislim da nam ne ide više ko prije čak sam mu to i rekla i onda mislim na bebu i tako razumijem te potpuno težak je postpartum i tu je taj baby bluse i tu je postporođajna depresija ja sam imala taj baby bluse sigurno jer kada sam došla kući svi su mi smetalo isto
Hvala ti na podjeljenom iskustvu,malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina.
Zna li netko kad sjeda porodiljni?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti boljebuhtlica23 ❤️ ja te totalno razumijem 🤗i šaljem ti jedan zagrljaj uglavnom ja sam isto bila ljuta na svog na svašta a i moj se trudi jako šta god mi treba on napravi donese kupi stalno je s nama stvarno je tu za nas ali opet moja luda glava je našla manu ja sam bila ljuta na svašta to je sve krenulo od kada je došao po mene u bolnicu ja sam mu rekla kada da dođe jer su meni tako rekli i onda on dođe i nije bilo Gotovo otpusno pismo i tada smo se posvađali i kako je nosi i da pazi i da će joj biti hladno sve mi je bilo samo da beba bude dobro ❤️ cijeli mjesec sam ja njemu prigovarala da je ne nosi dobro kako je diže pa za televiziju ne znam gluposti su mi smetale i znam da mi je bilo to stvarno teško tuširam se i plačem i mislim da nam ne ide više ko prije čak sam mu to i rekla i onda mislim na bebu i tako razumijem te potpuno težak je postpartum i tu je taj baby bluse i tu je postporođajna depresija ja sam imala taj baby bluse sigurno jer kada sam došla kući svi su mi smetalo istoHvala ti na podjeljenom iskustvu,malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina.
Zna li netko kad sjeda porodiljni?
Izmedi 18.1 i 26.1 tak pise na stranici
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cao cure danas mi je inace termin, bila sam kod ginekologice napravili ctg kad ono otkucaji u bebe visoki do 170. Radila mi je ultrazvuk i kaze da je ultrazvuk dobar i da je plodna voda dobra. Ali ctg da moramo ponoviti jer je beba aktivna i da mozda zbog toga su otkucaji visoki. Ponovili smo ctg za sat vremena i opet ista stvar. Sad moram sutra opet ici na ctg.
Da li je koja od vas slicnu situaciju, malo me zabrinulo sve to.
👨🦱26
👱♀️25
Bio. Kemijska 12/21
➕ 13.5 ❤️
OTP 16.1.2023
Dolazi nam curka 👨👩👧💖
Jako lijepu rutinu imate, ja isto pokušavam uvesti, ali dečkić mi ima 3 tjedna pa mu je još valjda rano.😄Ovaj dio za carski te totalno razumijem tako je i meni. Nikako se pomiriti sa tim ne mogu. Iako je sad vec mjesec i pol dana proslo bas mi je lose (psihicki) i nekako mi je sve losije. Poludila sam na muza, saznala sam nesto tj vidjela pa sam skroz skrenula. Razmisljala sam o razvodu cak. A on se stvarno trudi. Kao tata je super. Ni jednu zamjerku ne mogu naci. Ali me jako razocaro i to bas u krivo vrijeme dok hormoni divljaju. Tj to je bilo prije neg sto sam rodila tj dok sam u bolnici bila. Ali opet jako me to rastužilo. I nikako da to zaboravim pa stalno placem vrtim film i stalno bi se svadala. Ljudi mi smetaju. Smetaju mi i moji. Ne zelim se uopce druzit sa njima. Jer me svi ispituju kako sam i to a ne zelim o tome. I tako nadam se da ce uskoro biti boljebuhtlica23 ❤️ ja te totalno razumijem 🤗i šaljem ti jedan zagrljaj uglavnom ja sam isto bila ljuta na svog na svašta a i moj se trudi jako šta god mi treba on napravi donese kupi stalno je s nama stvarno je tu za nas ali opet moja luda glava je našla manu ja sam bila ljuta na svašta to je sve krenulo od kada je došao po mene u bolnicu ja sam mu rekla kada da dođe jer su meni tako rekli i onda on dođe i nije bilo Gotovo otpusno pismo i tada smo se posvađali i kako je nosi i da pazi i da će joj biti hladno sve mi je bilo samo da beba bude dobro ❤️ cijeli mjesec sam ja njemu prigovarala da je ne nosi dobro kako je diže pa za televiziju ne znam gluposti su mi smetale i znam da mi je bilo to stvarno teško tuširam se i plačem i mislim da nam ne ide više ko prije čak sam mu to i rekla i onda mislim na bebu i tako razumijem te potpuno težak je postpartum i tu je taj baby bluse i tu je postporođajna depresija ja sam imala taj baby bluse sigurno jer kada sam došla kući svi su mi smetalo istoHvala ti na podjeljenom iskustvu,malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina.
Zna li netko kad sjeda porodiljni?Izmedi 18.1 i 26.1 tak pise na stranici
O boze, to sve kasnije i kasnije sjeda...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩
Joj draga moja znam točno kako se osjećaš. Tako je i mom izgledalo. Samo još crvena koža oko ranica koje su se onda spojile u jednu veliku ranu. Mi smo prije tjedan dana bili kod pedijatrice i dala nam je Triderm da mažemo dva puta dnevno. Njemu je do petka bilo sve gore. Nisam nikako mogla dobiti pedijatricu na telefon i na svoju ruku sam prekinula s terapijom, mazala samo sudokremom. Pranje prokuhanom vodom i cijeli dan mi je bez pelene. Operem mašinu tetra peleni dnevno. Nepropusna podloga na kauč, tetra pelena i stavim ga gore, druga tetra pelena preko njega pa dekica. Dežurali muž i ja čim se malo popiški ili pokaka da odmah čistimo da bude suho cijelo vrijeme i evo, bolje je već neopisivo. Izgleda da je nama taj Triderm napravio paradu
https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩Joj draga moja znam točno kako se osjećaš. Tako je i mom izgledalo. Samo još crvena koža oko ranica koje su se onda spojile u jednu veliku ranu. Mi smo prije tjedan dana bili kod pedijatrice i dala nam je Triderm da mažemo dva puta dnevno. Njemu je do petka bilo sve gore. Nisam nikako mogla dobiti pedijatricu na telefon i na svoju ruku sam prekinula s terapijom, mazala samo sudokremom. Pranje prokuhanom vodom i cijeli dan mi je bez pelene. Operem mašinu tetra peleni dnevno. Nepropusna podloga na kauč, tetra pelena i stavim ga gore, druga tetra pelena preko njega pa dekica. Dežurali muž i ja čim se malo popiški ili pokaka da odmah čistimo da bude suho cijelo vrijeme i evo, bolje je već neopisivo. Izgleda da je nama taj Triderm napravio paradu
Hej joj kako mi je žao 😔😔😔jel sada bolje tako je i meni dala neku kremu i njoj je sve buknulo užas 😭 sada je bolje puno danas hvala bogu ja bi poludila i ovako sam luda cijeli dan sam se borila s tim držala je bez pelene samo da prođe
Sortiraj odgovore
Najstariji