Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    19. Siječanj 2023. 12:03

Mi koristimo babylove. S prvom curom su samo violetine odgovarale.. Babylove su joj smrdile kad bi se popiskila. Pa sam i za malu curku uzela violetine al nisu joj pasale, pa joj probala i pampers ni to nije pasalo, i onda probala njoj babylove pa evo njoj pasu. Do sada sam ju samo blazinicama i vodom brisala a sad isprobavam violetine vl maramice sto su 99% voda kako pise.. Pa za sad joj je okej. Ako sta krene vratit cu ju na vodu i blazinice. 
    Snowwhite1410 da, bas se treba paziti na to da se dobroo dobro posusi pelensko podrucje. Ja ju posusim baby blazinicama ali ostavim svaki put jos barem 5-10 min bez pelene i kreme. Gljivice su gadna stvar, pogotovo dok su tako mali. A na slici nije izgledalo tako strasno🙈 Mojoj curki je koza bila kao spaljena i pristici koji su se i zagnojili nakon babe kreme.. drago mi je da vam je sve brzo proslo☺️☺️
    Mi smo danas bili na sistematskom i cijepljenju. Dobila je u 2mj 1700gr, a u mj dana narasla 5cm, pedica zadovoljna☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

NanaJ
    19. Siječanj 2023. 16:48

Cure ako netko treba/zeli imam jedan paket babylove pelena u broju 1 samo su otvorene nisu opce koriste tj sve su na broju pa ako netko zeli poklanjam ih mojem su male. 
    Isto tako ako netko treba/zeli dr Browes bocice ( 3 staklene sa uskim grlom i 3 plasticne sa sirokim grlom) samo isprobane i nisu mu odgovarale oprane i sterilizirane, takoder poklanjam. Pa ako netko zeli neka kazem budem poslala ☺️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

buhtlica23
    21. Siječanj 2023. 13:05

NanaJ

Cure ako netko treba/zeli imam jedan paket babylove pelena u broju 1 samo su otvorene nisu opce koriste tj sve su na broju pa ako netko zeli poklanjam ih mojem su male.
    Isto tako ako netko treba/zeli dr Browes bocice ( 3 staklene sa uskim grlom i 3 plasticne sa sirokim grlom) samo isprobane i nisu mu odgovarale oprane i sterilizirane, takoder poklanjam. Pa ako netko zeli neka kazem budem poslala ☺️

Hej ja bi bocice ako se vec netko nije javio, pelene smo prerasli. Mozes mi se javiti na mail buhtlica77@gmail.com pa da razmjenimo podatke, uplatim ti ja za postarinu 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Angeleyes
    21. Siječanj 2023. 15:05

Evo i mene. Nadam se da ste dobro vi i vaše bebice :) Malo smo u teškom periodu, ali izgurat ćemo. Preletila sam par zadnjih stranica pa vidim da slično prolazimo.
    Mene su prva dva tjedna svi (od bližih) nervirali sa svojim savjetima i tumačenjima. Sad se polako odmičem od toga, ali imala sam osjećaj da sam rodila dijete da bi drugi govorili kako i šta. I ako nešto nije dobro onda sam ja kriva i ta koja ne zna. Sad je situacija drugačija, muž je velika potpora i guramo naprijed. Trenutno je beba u fazi grčića, uzimamo kapi s formulom. Nije nešto strašno, ali malo je nemirniji predvečer. I imam pitanje, koristi li tko od vas NAN 1 ili NAN 1 comfortis?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

ancy2010
    21. Siječanj 2023. 16:28

Angeleyes

Evo i mene. Nadam se da ste dobro vi i vaše bebice :) Malo smo u teškom periodu, ali izgurat ćemo. Preletila sam par zadnjih stranica pa vidim da slično prolazimo.
    Mene su prva dva tjedna svi (od bližih) nervirali sa svojim savjetima i tumačenjima. Sad se polako odmičem od toga, ali imala sam osjećaj da sam rodila dijete da bi drugi govorili kako i šta. I ako nešto nije dobro onda sam ja kriva i ta koja ne zna. Sad je situacija drugačija, muž je velika potpora i guramo naprijed. Trenutno je beba u fazi grčića, uzimamo kapi s formulom. Nije nešto strašno, ali malo je nemirniji predvečer. I imam pitanje, koristi li tko od vas NAN 1 ili NAN 1 comfortis?

Mi smo koristili i Nan 1 optipro i comfortis, al ima je tvrdu stolicu, brabončiće pa smo prešli na Nan complete comfort, on nam je odlican 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Angeleyes
    21. Siječanj 2023. 17:11

ancy2010

Angeleyes

Mi smo koristili i Nan 1 optipro i comfortis, al ima je tvrdu stolicu, brabončiće pa smo prešli na Nan complete comfort, on nam je odlican

A comfortis je isto za lakšu probavu kao? Ja mu malo kombiniram NAN optipro i comfortis pa ne znam jel to pametno, formule mi djeluju skroz slične? Bojim se da ne bi nešto gore zabrljala jer od samog optipro ima stolicu svaki drugi dan.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• klarolina
    21. Siječanj 2023. 18:07

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

klarolina

snowwhite1410

https://ibb.co/XDZFCFR evo da vidite ovo je danas 🥺😩
    Joj draga moja znam točno kako se osjećaš. Tako je i mom izgledalo. Samo još crvena koža oko ranica koje su se onda spojile u jednu veliku ranu. Mi smo prije tjedan dana bili kod pedijatrice i dala nam je Triderm da mažemo dva puta dnevno. Njemu je do petka bilo sve gore. Nisam nikako mogla dobiti pedijatricu na telefon i na svoju ruku sam prekinula s terapijom, mazala samo sudokremom. Pranje prokuhanom vodom i cijeli dan mi je bez pelene. Operem mašinu tetra peleni dnevno. Nepropusna podloga na kauč, tetra pelena i stavim ga gore, druga tetra pelena preko njega pa dekica. Dežurali muž i ja čim se malo popiški ili pokaka da odmah čistimo da bude suho cijelo vrijeme i evo, bolje je već neopisivo. Izgleda da je nama taj Triderm napravio paradu
    Hej joj kako mi je žao 😔😔😔jel sada bolje tako je i meni dala neku kremu i njoj je sve buknulo užas 😭 sada je bolje puno danas hvala bogu ja bi poludila i ovako sam luda cijeli dan sam se borila s tim držala je bez pelene samo da prođe
    Bolje je, crvenilo je nestalo skroz, tim ranicama će trebati vremena ali bitno da se suše i smanjuju. Sad je neusporedivo bolje nego sto je bilo prije par dana.
    Drži se, strpljivo i prošlo bude, bitno da nije ništa opasno ( to sad govorim i tebi i sebi istovremeno 😅)
    Jutro cure 🥰 mojoj bebi se sve povuklo 🥰🥰🥰tako da sam sretna 🤗

🎉🎉 bravo! Mom je isto sad guza čista i sve je nestalo. Sad samo pametno dalje da se ne ponovi. Dobro ju posušiti prije svake nove pelene, Nastavit ću s blazinicama i vodom makar imam doma sad nekoliko vrsta tih 99% voda maramica, violetine, pampers, baby happy, hipp… bit će za kad smo vani. A razmišljam sad preventivno koristiti pavlovicevu pa ćemo vidjeti. 
    Od pelena trenutno koristim pampers premium, ok su. Uzela sam ih jer mi se nije dalo naručivat i čekati iz Bauerfeinda ali inače koristim njihove Bella baby happy. Inače mi se i Violetine air dry čine ok ako su stvarno ko što reklamiraju kao propuštaju zrak pa se ne usafta guza. Njih bi sad uzela dvojku da probam. Joj sjećam se kad sam pitala frendicu koje mi pelene preporuča a ona se nasmijala i kaže one koje su u tom trenu na akciji 😅 sto bi dala da imam takvu bebu kojoj sve pase i na ništa ne reagira

NanaJ
    21. Siječanj 2023. 21:47

Angeleyes

ancy2010

Angeleyes

A comfortis je isto za lakšu probavu kao? Ja mu malo kombiniram NAN optipro i comfortis pa ne znam jel to pametno, formule mi djeluju skroz slične? Bojim se da ne bi nešto gore zabrljala jer od samog optipro ima stolicu svaki drugi dan.

Formule se nikad ne miksaju, bez obzira koliko slucno izgledaju i sto su istog brenda. Te dvije su zapravo iste pocetne formule odabrati jednu od njih. Ako ima problema sa probavom onda comfort ona je za probavne smetnje (grcevi, problemi sa stolicom, bljuckanje). Ako prekazis na comfort vidi da mozda das veci sisac jer je ta formula gusca od optipro i comfotisa. 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    21. Siječanj 2023. 21:48

buhtlica23

NanaJ

Hej ja bi bocice ako se vec netko nije javio, pelene smo prerasli. Mozes mi se javiti na mail buhtlica77@gmail.com pa da razmjenimo podatke, uplatim ti ja za postarinu 😁

Moze, posaljem sutra mail, a u pon onda saljem ☺️☺️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

buhtlica23
    21. Siječanj 2023. 22:23

NanaJ

buhtlica23

NanaJ

Moze, posaljem sutra mail, a u pon onda saljem ☺️☺️

Dogovoreno 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.