Sada cure koje dojite a beba ima 11 ili 12 mjeseci koliko dnevno puta beba doji? I dali spava u krevtiću i dali se samo uspavljuje zanima me jer bi ja htjela da sada krene u svoj krevetić jer spava s nama
Mi se dugo ne dojimo jede 3x dnevno kasice i obroke i 4 mlijeka... nemam ja toliko vise hranjivo mlijeko da bi njega nahranila ... dobi mlijeko pred spavanje i to je to...jos uvijek spava 2 x dnevno i ponoci ponekad se jednom budi . .
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure,
Moja curka je sad 10 mjeseci,dnas vadili krv i dobili nalaz da je malo nisko željezo.Jel imala koja od vas iskustvo s time?
Dobili smo od doktorice sirup za piti 3 mjeseca pa onda kontrola.Nadam se da će joj se popraviti do kontrole.Malo ću vise forsirati i hranu bogatu željezom.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Moja curka je sad 10 mjeseci,dnas vadili krv i dobili nalaz da je malo nisko željezo.Jel imala koja od vas iskustvo s time?
Dobili smo od doktorice sirup za piti 3 mjeseca pa onda kontrola.Nadam se da će joj se popraviti do kontrole.Malo ću vise forsirati i hranu bogatu željezom.
Hej, mi nismo imali nešto slično,držim fige da malena čim prije nadoknadi željezo koje joj fali 😘
Nego zanima me kako ste uočili da joj fali željeza, jel imala neke simptome pa ste išli kontrolirati krv?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure,
Dobili smo od doktorice sirup za piti 3 mjeseca pa onda kontrola.Nadam se da će joj se popraviti do kontrole.Malo ću vise forsirati i hranu bogatu željezom.Hej, mi nismo imali nešto slično,držim fige da malena čim prije nadoknadi željezo koje joj fali 😘
Nego zanima me kako ste uočili da joj fali željeza, jel imala neke simptome pa ste išli kontrolirati krv?
Ne nije imala nikakve simptome,lijepo papa,spava isto cijelo vrijeme,aktivna je 100 na sat.Pedijatrica nas je poslala kad smo bili na kontroli s 9,5 mjeseci.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Dobili smo od doktorice sirup za piti 3 mjeseca pa onda kontrola.Nadam se da će joj se popraviti do kontrole.Malo ću vise forsirati i hranu bogatu željezom.Hej, mi nismo imali nešto slično,držim fige da malena čim prije nadoknadi željezo koje joj fali 😘
Ne nije imala nikakve simptome,lijepo papa,spava isto cijelo vrijeme,aktivna je 100 na sat.Pedijatrica nas je poslala kad smo bili na kontroli s 9,5 mjeseci.
Vidiš, nama nakon cijepljenja sa punih 6mj rekli da se vidimo tek kad navrši godinu dana da do tad nema nikakvih pregleda osim ako se razboli. Makar mislim da je bolje ovo kako su vas naručili sa 9.5 mjeseci na kontrolu, nego pustiti do nakon godine dana. 😁 moj malac isto fino papa i spava, al nemam pojma kako mu je sa željezom. Još uvijek uzima adaprtirano mlijeko za svoj uzrast kroz neke obroke, a neki su mu samo kruta hrana bez dodatka AD. Ja inače sam znala imati problema sa željezom, pa se nadam da neće i on imati 😊 jedino kaj stvarno odbija je jesti samostalno, stalno mu guram žlicu u ruke, ali samo baci i otvori usta da mu ja dam 🙈 ako ima tko koji savjet kako da mu se svidi jesti sa žlicom, pliz 😘
Toliko sam već žličica nakupovala da ih je doma više nego onih običnih s kojima mi jedemo 🙈
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure,
Ne nije imala nikakve simptome,lijepo papa,spava isto cijelo vrijeme,aktivna je 100 na sat.Pedijatrica nas je poslala kad smo bili na kontroli s 9,5 mjeseci.Vidiš, nama nakon cijepljenja sa punih 6mj rekli da se vidimo tek kad navrši godinu dana da do tad nema nikakvih pregleda osim ako se razboli. Makar mislim da je bolje ovo kako su vas naručili sa 9.5 mjeseci na kontrolu, nego pustiti do nakon godine dana. 😁 moj malac isto fino papa i spava, al nemam pojma kako mu je sa željezom. Još uvijek uzima adaprtirano mlijeko za svoj uzrast kroz neke obroke, a neki su mu samo kruta hrana bez dodatka AD. Ja inače sam znala imati problema sa željezom, pa se nadam da neće i on imati 😊 jedino kaj stvarno odbija je jesti samostalno, stalno mu guram žlicu u ruke, ali samo baci i otvori usta da mu ja dam 🙈 ako ima tko koji savjet kako da mu se svidi jesti sa žlicom, pliz 😘
Toliko sam već žličica nakupovala da ih je doma više nego onih običnih s kojima mi jedemo 🙈
Mi smo isto sa 9 mj isli vaditi krv da se vidi koliko joj je zeljezo.
Sto se tice hranjenja na zlicu nemam neki savjet. Moja je prosla godinu dana i dalje ne zeli jesti zlicom. Tj jede kad joj ja dajem. No sad i sa tim protestira od kad je krenula u jaslice hoce sama jesti tako da sve vadi iz tanjura i sama stavlja u usta.... Necu nista forsirati kad bude bil spremna uzet ce zlicicu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Pozdrav ja bi svima preporuča knjigu beba za stolom jer baš u toj knjizi imaju recepti za manjak željeza kod beba i za hranjenje samostalno beba itd ma knjiga je mrak moja drži sama žlicu i jede sve što god joj dam stvarno jedno kravlje mlijeko nismo uveli ali drugo sve jeda jako puno recepata iz knjige sam napravila i stvarno sve je dobro osmišljeno
Sortiraj odgovore
Najstariji