Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tina0409

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Buhtlice kako si ti?
    Kako izdržavas trudnoću?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

Tina0409

keti91

Tina0409

Hej cure,
    Gdje ste?
    Kako vaši bebaci?
    Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉
    Evo ja taman htjela napisati..

keti91

Tina0409

Hej cure,
    Gdje ste?
    Kako vaši bebaci?
    Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉
    Evo ja taman htjela napisati..
    Evo nasa puni 02.11 godinu dana,prica ko velika papa sve. .mi smo prije 2dana prohodali..pa sad joj je jos vise zanimljivo nego kad je puzala..😊
    Sretan rođendan malenoj Dori,uz dan zakašnjenja.🎉🎉🎉
    Jeste već proslavili rođendan ili vas tek čeka PARTY?Ja jučer vadila krv za prenatalni test,sad čekamo rezultate.Bit će to sve dobro.

Hvala ti .😘 
    Sutra nam je party jer vecinom ljudi rade a bit Ce nas 😂😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

Tina0409

Buhtlicekako si ti?
    Kako izdržavas trudnoću?

Hej evo dobroo, totalno drugacija trudnoca od prve. Minimalne mucnine i minimalno povracanje svega 5,6 puta.
    Obavila sam onaj PND test pa cekam rezultate. To nisam morala u prvoj trudnoci ali evo sada me gin poslala. Beba je nesto manja po mjerama ali je za sada sve uredu. 
    Iskreno ne stignem ni razmisljati o trudnoci, trenutno prohodavano, izbijaju nam cetvorke. Trenutno smo na 8 zubi, a evo idu nam i gore i dole cetvorke pa je ludnica. Nije jos ovako bila razdražljiva.. kako si ti?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Tina0409

Prijavi adminu

Dobro sam,nisam ni u ovoj trudnoći imala mučnine ✌🏻
    Jedino sto nekad i zaboravim da sam trudna,za malom stalno 100 na sat.Malo me brine kako ću je kasnije nositi kad stomak počne rasti,jer živimo na 3. katu a nemamo lift 🤦🏼‍♀️Kad ti je termin?
    Bit će veselo kad dođe beba,a mala bude 16 mjeseci,ali zato kasnije će se igrati zajedno.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    30.01.23. 👶🏼💖

buhtlica23

Prijavi adminu

Tina0409

Jedino sto nekad i zaboravim da sam trudna,za malom stalno 100 na sat.Malo me brine kako ću je kasnije nositi kad stomak počne rasti,jer živimo na 3. katu a nemamo lift 🤦🏼‍♀️Kad ti je termin?
    Bit će veselo kad dođe beba,a mala bude 16 mjeseci,ali zato kasnije će se igrati zajedno.

Pocetkom 5 mj, ali mene ceka carski tako da ce biti sredina/kraj 4 mj. Sve ovisi kako se dogovorim sa dr. Tebi?
    Mi smo u kuci pa eto bar nesto.. ma da bit ce super kad malo porastu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Tina0409

Prijavi adminu

buhtlica23

Tina0409

Pocetkom 5 mj, ali mene ceka carski tako da ce biti sredina/kraj 4 mj. Sve ovisi kako se dogovorim sa dr. Tebi?
    Mi smo u kuci pa eto bar nesto.. ma da bit ce super kad malo porastu.

Meni 28.05. Eto pratit ćemo se još dugo.🥰

30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Cure gdje ste ? Kako ste kako naši maleni jeste se snašle za čuvanje ko kreće raditi i kako za drugu trudnoću kakva prava imaju mame koje ostanu trudne na porodiljnom?

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

snowwhite1410

Cure gdje ste ? Kako ste kako naši maleni jeste se snašle za čuvanje ko kreće raditi i kako za drugu trudnoću kakva prava imaju mame koje ostanu trudne na porodiljnom?

Hej..
    Evo moja Dora hoda pa je malo lakse 🤣 ja sam pocela raditi prije 2tj i imamo tetu cuvalicu koja je s njom jedino evo smjene su zeznute pa se ne vidimo do jutra jer ona vec u ponoc spava 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23

Prijavi adminu

snowwhite1410

Hej evo ja sam bas neki dan zvala HZZO. Imam 42 dana godisnjeg. To kad oduzmemo vikende i praznike ispada da se trebam vratiti 22.1. teta u hzzo kaze da ne smijem otvoriti komplikacije prije 1.2.  ako ne mogu raditi tih 7 dana da otvorim obicno bolovanje. Ugl moras imati puna 2 mjeseca i u 3 mjesecu par dana. I onda ne padas na najmanju naknadu nego imas prema satnici placeno.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

keti91

snowwhite1410

Hej..
    Evo moja Dora hoda pa je malo lakse 🤣 ja sam pocela raditi prije 2tj i imamo tetu cuvalicu koja je s njom jedino evo smjene su zeznute pa se ne vidimo do jutra jer ona vec u ponoc spava 😊

Šta ti radiš ☺️ mislim kakve poslove koliko Dora ima sada mj kako je prihvatila tetu čuvalicu? Moj je plan počet raditi početkom 2 mj isto imam 54 dana godišnjeg za iskoristiti,kako ti je trudna sad raditi se dobro osjećaš i drago mi je da si se javila 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.