Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Tami0910

Pozdrav cure,Da li ste primjecivale skokove u razvoju?
    Nama jucer bilo 6 tjedana. Posljednih dana je nemoguc, place, ne zeli spavat, samo bi se nosao, jede nekad vise nekad manje ovisi.
    Dal je moguce da taj skok traje toliko dana?

Da, moguće ti je da je skok u razvoju. Bebe ih imaju svaka 3 tjedna dok ne napune 12tjedana, tj. 3 mjeseca, a onda ti skokovi idu otprilike svaka 3 mjeseca. Iako kad su tako mali onda ih sve muči, i grčevi i nekad su jednostavno razdražljivi i samo bi se nosili, nekad su premoreni, a nikako da zaspi. Ugl, držite se, ne bude ni to trajalo zauvijek, kad izgurate prvih 3-4 mjeseca onda krene lakše 😁 i beba se navikne malo na okolinu i vi na bebu, a i tad grčevi obično popuste 🤗😘 sretno 😊

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Bumbarica

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Mi imamo 10 i pol mjeseci .mogu reći da mi je ovo trenutno jedan od ljepših perioda..❤️ 
    Tami, ja sam imala osjećaj da stalno skaču..postane lakše..:)

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Pozdrav moja curica je krenula na čuvanje ovo je treći dan šta je vama pomoglo da se prilagodi i kako je prošlo kod vas prolagodba 

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

snowwhite1410

Pozdrav moja curica je krenula na čuvanje ovo je treći dan šta je vama pomoglo da se prilagodi i kako je prošlo kod vas prolagodba

Hej i moja je krenila od ovog tjedna jer je bila bolesna u 12 mj tako da ono sto je isla par dana sve palo u vodu sto bi se reklo. 
    Evo danas prvi put nije plakala kad smo je ostavili. Iako se odma smiri cim odemo. Nama je problem spavanje u vrticu jer je navikla imati bocicu sa mlijekom za spavanje tako da gospodica protestira i ne spava nego dubi na glavi. Sto se tice jela i igranja to sve bude okej... Kaze teta da se ljepo igra i jede jedino je spavanje problem koji cemo uskoro rjesiti nadam se. Ono sto sam skuzila je da je jako bitna rutina, znaci odlazak u vrtic svaki dan u isto vrijeme, dolazak po nju u isto vrijeme. Naci neki pozdrav kad se ostavlja( zagrljaj,poljubac ) nesto po cemu ce ona znati da slijedi rastanak i koliko god tesko bilo treba otici nakon tog pozdrava. Znaci drzati se rutine i cekati da se privikne. Nema drugog lijeka nazalost.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410

Prijavi adminu

buhtlica23

snowwhite1410

Hej i moja je krenila od ovog tjedna jer je bila bolesna u 12 mj tako da ono sto je isla par dana sve palo u vodu sto bi se reklo.
    Evo danas prvi put nije plakala kad smo je ostavili. Iako se odma smiri cim odemo. Nama je problem spavanje u vrticu jer je navikla imati bocicu sa mlijekom za spavanje tako da gospodica protestira i ne spava nego dubi na glavi. Sto se tice jela i igranja to sve bude okej… Kaze teta da se ljepo igra i jede jedino je spavanje problem koji cemo uskoro rjesiti nadam se. Ono sto sam skuzila je da je jako bitna rutina, znaci odlazak u vrtic svaki dan u isto vrijeme, dolazak po nju u isto vrijeme. Naci neki pozdrav kad se ostavlja( zagrljaj,poljubac ) nesto po cemu ce ona znati da slijedi rastanak i koliko god tesko bilo treba otici nakon tog pozdrava. Znaci drzati se rutine i cekati da se privikne. Nema drugog lijeka nazalost.

Ček kako ti je išla adaptacija koliko vremenski si je puštala do spavanja ne znam mojoj idu dvojke pa je možda i to razlog da je teško danas i zaspala i tamo bila 😪 to su baš jaslice a moja je baš kod tete kao čuvarica iskreno svi su me zastrašivali i govorili vidjet ćeš kada ti krenu drame i kako će ti teško biti možda hoće možda ni neće toliko ja nju Još uvijek dojim pa možda joj fali sisa kada se sjeti A i nije da je išla nekome prije na čuvanje tako da je razumljivo jer je navikla na mene 😆u pravu si što se tiče rutine i pozdrava 

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

snowwhite1410

buhtlica23

snowwhite1410

Evo danas prvi put nije plakala kad smo je ostavili. Iako se odma smiri cim odemo. Nama je problem spavanje u vrticu jer je navikla imati bocicu sa mlijekom za spavanje tako da gospodica protestira i ne spava nego dubi na glavi. Sto se tice jela i igranja to sve bude okej… Kaze teta da se ljepo igra i jede jedino je spavanje problem koji cemo uskoro rjesiti nadam se. Ono sto sam skuzila je da je jako bitna rutina, znaci odlazak u vrtic svaki dan u isto vrijeme, dolazak po nju u isto vrijeme. Naci neki pozdrav kad se ostavlja( zagrljaj,poljubac ) nesto po cemu ce ona znati da slijedi rastanak i koliko god tesko bilo treba otici nakon tog pozdrava. Znaci drzati se rutine i cekati da se privikne. Nema drugog lijeka nazalost.
    Ček kako ti je išla adaptacija koliko vremenski si je puštala do spavanja ne znam mojoj idu dvojke pa je možda i to razlog da je teško danas i zaspala i tamo bila 😪 to su baš jaslice a moja je baš kod tete kao čuvarica iskreno svi su me zastrašivali i govorili vidjet ćeš kada ti krenu drame i kako će ti teško biti možda hoće možda ni neće toliko ja nju Još uvijek dojim pa možda joj fali sisa kada se sjeti A i nije da je išla nekome prije na čuvanje tako da je razumljivo jer je navikla na mene 😆u pravu si što se tiče rutine i pozdrava

Krenila je u 12 mj, isla 3 dana i razbolila se ta 3 dana je bila od pola 8 do 12 u jaslicama. Sada kad je krenula prvi dan je bila do 12 sad bude do 2 tj poslje spavanja dodem po nju. I mojoj fali bocica za spavanje ali evo danas je konacno malo odspavala.. valjda ce se naviknuti uskoro. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Tina0409

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Hej cure,
    Nikako da se javimo…mala mi bila bolesna pred novu godinu,temperatura 39,5 prvi puta otkad se rodila…pa se muž razbolio isto…sada smo napokon ozdravili,još se malo inhaliramo,ali mala je u punom pogonu.Jedino mi zadnjih dana toliko nemirno spava,okreće se po krevetu lijevo desno,malo malo se probudi u placu…neznam jel to posljedica otkad je bila bolesna ili šta?
    Vidim krenule su prilagodbe u vrtic,kako ste vi mame to preživjele?
    Mi ćemo našu curicu poslati početkom 3 mjeseca,buduci da ja trebam roditi krajem 5,pa da se prilagodi i da joj ne bude sve promjena odjednom.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• ikica_90

Prijavi adminu

Evo mi smo isto krenuli u vrtić, prilagodba je prošla dobro, ali evo sad smo bubani 😔 kad krenu u vrtić onda brzo krenu viroze, iako je malac i prije već 2 put uhvatio neku virozu tako da nije baš svaka prehlada od vrtića. Ja uskoro krećem raditi, samo se nadam da će malac do kraja mjeseca biti spreman za vrtić ponovno jer inače ću morati na bolovanje. Kako ste se vi privikle na povratak na posao? Meni bude malo teško kad malog ostavim u vrtiću, a on se svaku put rasplače mišek kad odlazim 😕

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410

Prijavi adminu

ikica_90

Evo mi smo isto krenuli u vrtić, prilagodba je prošla dobro, ali evo sad smo bubani 😔 kad krenu u vrtić onda brzo krenu viroze, iako je malac i prije već 2 put uhvatio neku virozu tako da nije baš svaka prehlada od vrtića. Ja uskoro krećem raditi, samo se nadam da će malac do kraja mjeseca biti spreman za vrtić ponovno jer inače ću morati na bolovanje. Kako ste se vi privikle na povratak na posao? Meni bude malo teško kad malog ostavim u vrtiću, a on se svaku put rasplače mišek kad odlazim 😕

Hej ikica samo da ti kažem da je i meni tako evo jutros isto smo je pustili čim je vidjela vrata odmah je krenula plakat baš mi bude teško ali to je proces koji treba proći 🥹😭 koliko ima tvoja beba 

• ikica_90

Prijavi adminu

Ej, moje je godinu dana star, ali mislim da dobro kuži di ide i da mu treba vremena ko i svima da se prilagodi. Vrlo vjerojatno kad ozdravi će opet biti plača pri odlasku u vrtić. 

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.