Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tina0409

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Moja voli imati žlicu u ruci,pa jednom joj ja dam jednom ona sama.
    Mi imamo bugaboo vreću jer imamo i ta kolica.Vreća je stvarno super i spas za ovo vrijeme.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Hvala za preporuke, mislim da ću naručiti knjigu beba za stolom. Možda bude sad neki božićni popust pa da se počastim 😁 
    Nije vezano za bebe, ali me zanima jel netko ima iskustva sa štapnim usisavačem (bezžičnim)? Razmišljala sam kupiti, ali fkt se ne kužim u to, a čini mi se jednostavnije s njim proći čim se malo nakupi jer robotski više ni ne koristimo od kad je stan pun podloga za igranje. Unaprijed hvala 🥰😘 
    E da i trudnice, kako ste nam? 🥰 javite se, često vas se sjetim 😁🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Bumbarica

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

snowwhite1410

Tko od vas ima vreću za kolica i koje brendove ja sam htjela uzeti ali toliko je toga da se ne mogu odlučiti pa ako tko ima neka napiše

Mi smo kupili od free on.a..39e u baby centru je na akciji 15%..od kad smo kupili preporodili se..
    Mi imamo plišance u kutovima kinderbeda jer se ona stalno zabija u ogradicu(nemamo zaštite)..u jednom je plišani zec(ili pas, još nismo skuzili šta je😂) u jednom ovčica Ewan, magare iz winnija i jastučić u zadnjem.. ne doživljava plišance osim ujutro kad joj ih ja dodam pa se malo igra s njima..9.5 mjeseci

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

Bumbarica

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Što se tiče hranjenja, ja je hranim i dopuštam da sama uzima rukama, u nekoj granici normale da se ne igra s tom hranom..pred kraj sama uzima žlicu i sama hoće jest..kad je dečko hrani onda je to sve tip top nema igranja nema hrane po podu, ali ja mislim da oni tako s ručicama istražuju i ok mi je dok ne krene igra s hranom, tad prekida i znam da je gotova s jelom..
    Ne znam kako vaši ali moja bi mogla živjeti na mesu i ribi..povrće većinom izbacuje osim ako je u pećnici napravljeno, e to obožava..

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Moja beba nema nikakvog plisanca...niti pelenu ili ista takvog jednostavno ju nisam htjela naviknut na nesto pa da slucajno izgubi i onda mi drami i nece spavat il tako nesto ...a sta se tice bas plisanca s obzirom da ima atopiski dermatitis tj osjetljivu kozu na kojem se ponekad javlja izbjegavam za sad bilo kakve takve dlakave igracke ... osim tete pricalice koju je dobio ali mu nije bas interesantna ...za sad😁... 
    Sta se tice zeljeza moj je mali imao manjak kad se rodio ali mu se izreguliralo...ja imam anemiju ful poslije poroda jos uvijek sam na terapiji i zna mi biti bas lose... em od tableta em od niskog tlaka u kombinaciji anemije .... pa se nadam da ce se to izregulirat uskoro ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Bumbarica

snowwhite1410

Tko od vas ima vreću za kolica i koje brendove ja sam htjela uzeti ali toliko je toga da se ne mogu odlučiti pa ako tko ima neka napiše
    Mi smo kupili od free on.a..39e u baby centru je na akciji 15%..od kad smo kupili preporodili se..
    Mi imamo plišance u kutovima kinderbeda jer se ona stalno zabija u ogradicu(nemamo zaštite)..u jednom je plišani zec(ili pas, još nismo skuzili šta je😂) u jednom ovčica Ewan, magare iz winnija i jastučić u zadnjem.. ne doživljava plišance osim ujutro kad joj ih ja dodam pa se malo igra s njima..9.5 mjeseci

Hvala na informaciji gledala sam tu vreću ali Još se nisam odlučila jer mi kolica imaju kao zaštitu pa sad ne znam ja sam gledala onu voksi ali je 149€  reklamira je Ines strollerica ali opet mislim da je puno jer ne znam sada je počela hodati koliko će se htjeti vozit u kolicima 😅😅😅 moja ima pričalicu ima dalmatinca i još jednog Disney psića onako konkretan je ali nije još ni jednog da je previše zavoljela ja sam mislila od fisher price uzeti vidricu za spavanje ali Još nisam odlučila 😂😅sve mislim toliko brzo raste da če odmah prerasti 😭

snowwhite1410

Prijavi adminu

ikica_90

Hvala za preporuke, mislim da ću naručiti knjigu beba za stolom. Možda bude sad neki božićni popust pa da se počastim 😁
    Nije vezano za bebe, ali me zanima jel netko ima iskustva sa štapnim usisavačem (bezžičnim)? Razmišljala sam kupiti, ali fkt se ne kužim u to, a čini mi se jednostavnije s njim proći čim se malo nakupi jer robotski više ni ne koristimo od kad je stan pun podloga za igranje. Unaprijed hvala 🥰😘
    E da i trudnice, kako ste nam? 🥰 javite se, često vas se sjetim 😁🥰

Ja ti mogu reći da je knjiga top moja jede rukicama žlicom sama neće da je ja hranim samo sama😅

snowwhite1410

Prijavi adminu

Trudnice kako ste  nitko ništa ne piše 

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

Vise sam luda  jel ovo pozitivan test https://ibb.co/swXgxyQ
    Planiram sutra uraditi clearblue digitalni a do tada mozda netko odg 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Tami0910

Broj poruka: 357

Prijavi adminu

keti91

Vise sam ludajel ovo pozitivan testhttps://ibb.co/swXgxyQ
    Planiram sutra uraditi clearblue digitalni a do tada mozda netko odg

Vidi se crta😍

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.