Vise sam ludajel ovo pozitivan testhttps://ibb.co/swXgxyQ
Planiram sutra uraditi clearblue digitalni a do tada mozda netko odgKeti čestitke 😍😍😍🥳🥳🥳je kako si ti jel to danas test
Jucer ujutro raden i tad i slikan..
Sutra ujutro planiram uraditi jos jedan
Hvala ti 🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Meni to izgleda pozitivno.🎉🎉
Evo mi smo dobro,u zadnjim pripremama za Bozic.Ja sam ušla u 17 tjedan,dobro se osjećam.A moja curica je super 100 na sat.Diže se na nogice,hoda uz trosjed,papa ko prava,jedino još nemamo zubi.😂😂😂
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Meni to izgleda pozitivno.🎉🎉
Evo mi smo dobro,u zadnjim pripremama za Bozic.Ja sam ušla u 17 tjedan,dobro se osjećam.A moja curica je super 100 na sat.Diže se na nogice,hoda uz trosjed,papa ko prava,jedino još nemamo zubi.😂😂😂
Moja je stara kao i tvoja i tek je sad izasao prvi zub 😂😁 sad se jos nadziru jos dva da bi mogla uskoro
Vise sam ludajel ovo pozitivan testhttps://ibb.co/swXgxyQ
Planiram sutra uraditi clearblue digitalni a do tada mozda netko odgKeti čestitke 😍😍😍🥳🥳🥳je kako si ti jel to danas testJucer ujutro raden i tad i slikan..
Sutra ujutro planiram uraditi jos jedan
Hvala ti 🥰
Keti91 kako je 😍jel si napravila još jednom 😍☺️ mislila sam na tebe
Keti cestitaam 🎉🎉😍
Mi smo obavili veliki anomaly i stize nam decko 😁😁 ja jos uvijek u nevjerici jer sam bila uvjerena da je jos jedna curka 🤣Buhtlica23 čestitke najveće 🍰❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰u kojem si tjednu sada kako se osjećaš
Hej sada sam u 22 tjednu 😁
Pa moram priznati puno bolje nego u prvoj trudnoci. Skoro nikakve mucnine i mozda 5 x povracanje ali mojoj krivicom jer nisam na vrijeme jela. Posteljica je straga ovaj put tako da vec naveliko osjecam pokrete tj osjetim od 15 tjedna ali bas bas sam pocela osjecati u 18tt. Kako si ti?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji