Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

buhtlica23

snowwhite1410

Cure gdje ste ? Kako ste kako naši maleni jeste se snašle za čuvanje ko kreće raditi i kako za drugu trudnoću kakva prava imaju mame koje ostanu trudne na porodiljnom?
    Hej evo ja sam bas neki dan zvala HZZO. Imam 42 dana godisnjeg. To kad oduzmemo vikende i praznike ispada da se trebam vratiti 22.1. teta u hzzo kaze da ne smijem otvoriti komplikacije prije 1.2. ako ne mogu raditi tih 7 dana da otvorim obicno bolovanje. Ugl moras imati puna 2 mjeseca i u 3 mjesecu par dana. I onda ne padas na najmanju naknadu nego imas prema satnici placeno.

Znači moraš i u 3 mj raditi još koji dan da bi imala pravo a porodiljni isto ćeš imati kao s Dorom punu plaću?

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Bok curke evo i mene samo da vam se javim.. ako me se sjecate😁😁😁juraj 21.11 puni godinu dana😍😍😍ja sam iskoristila rad s polovicom punog radnog vremena tako da sam se ranije vratila radit i radim samo 3 dana i 4 san doma s jurom tako da sam zadnja 3 mj porodiljnog uduplala na 6 mj i dobim punu placu...
    Da bi prije 12 tj saznala da ponovo cekamo bebu 😁😍😍😍😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Mareeeee

Bok curke evo i mene samo da vam se javim.. ako me se sjecate😁😁😁juraj 21.11 puni godinu dana😍😍😍ja sam iskoristila rad s polovicom punog radnog vremena tako da sam se ranije vratila radit i radim samo 3 dana i 4 san doma s jurom tako da sam zadnja 3 mj porodiljnog uduplala na 6 mj i dobim punu placu…

Ajme Mareeeee pa gdje si ti 🥳🥳🥳🥳🥳 čestitke na Juraj i čestitke na novoj bebi 😍😍😍😍😍pa ti si ako se ja dobro sjećam bila trudna isto ko ja 😅 stvarno svaka čast za drugu bebu 😍 proleti vrijeme ne mogu vjerovati da je prošla godina ☺️ hoćeš ići na komplikacije?

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

snowwhite1410

buhtlica23

snowwhite1410

Cure gdje ste ? Kako ste kako naši maleni jeste se snašle za čuvanje ko kreće raditi i kako za drugu trudnoću kakva prava imaju mame koje ostanu trudne na porodiljnom?
    Hej evo ja sam bas neki dan zvala HZZO. Imam 42 dana godisnjeg. To kad oduzmemo vikende i praznike ispada da se trebam vratiti 22.1. teta u hzzo kaze da ne smijem otvoriti komplikacije prije 1.2. ako ne mogu raditi tih 7 dana da otvorim obicno bolovanje. Ugl moras imati puna 2 mjeseca i u 3 mjesecu par dana. I onda ne padas na najmanju naknadu nego imas prema satnici placeno.
    Znači moraš i u 3 mj raditi još koji dan da bi imala pravo a porodiljni isto ćeš imati kao s Dorom punu plaću?

Ne, malo si me pobrala sa Keti 🫣🤣
    21.11 mi istice porodiljni i onda cijenili 12 i do 22.1 sam na go. Nakon toga otvaram bolovanje obicno ili idem raditi tih par dana do 1.2.  
    Moram vidjeti sa direktorom da li cu se vracati tih par dana tj ima li potrebe, ali vjv ce reci da ne moram tako da cu na obicno bolovanje do 1.2.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Mareeeee3112

Prijavi adminu

snowwhite1410

Mareeeee

Bok curke evo i mene samo da vam se javim.. ako me se sjecate😁😁😁juraj 21.11 puni godinu dana😍😍😍ja sam iskoristila rad s polovicom punog radnog vremena tako da sam se ranije vratila radit i radim samo 3 dana i 4 san doma s jurom tako da sam zadnja 3 mj porodiljnog uduplala na 6 mj i dobim punu placu…
    Ajme Mareeeee pa gdje si ti 🥳🥳🥳🥳🥳 čestitke na Juraj i čestitke na novoj bebi 😍😍😍😍😍pa ti si ako se ja dobro sjećam bila trudna isto ko ja 😅 stvarno svaka čast za drugu bebu 😍 proleti vrijeme ne mogu vjerovati da je prošla godina ☺️ hoćeš ići na komplikacije?

Hocu hocu ali tek u 1 mjesecu dovoljne su mu 2 platne liste i racuna mi se sve po punoj placi bez obzira sta radim 20 h trenutno ali sam prijavljena na puno radno vrijeme...izasli mi i iz firme u susret pa radim 3 dana samo netrebam dolazit svaki dan po 4 h....ma uzivam  ..bas sam zadovoljna ko je to izmislio ma mrak 2 dana bake uskoce ne mogu zamislit da sam odvojena cijeli tj od njega po 8 h.... u vrtic naravno nije upao posto nema godinu...
    Inace sam super 😊😊😊😁i ovog puta sam sanjala majku bozju ako se sjecate i vec sam nakon 3 dana od ovulacije rekla muzu da sam trudna🤣i evo 9 dan poz test ...prvi ciklus od kad smo pokusali ...odlicno se osjecam evo prestaju mucnine...😍vrijeme proleti stvarno za cas...nadam se da ste i vi sve dobro... i da uzivate u svojim bebačima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tina0409

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

A ima nas vise trudnica❤️
    Mi smo neki dan dobili rezultate veritasa i ovaj puta ćemo dobiti dečkića.💙
    Muž je očekivao još jednu curicu,a meni bitno samo da su zivi i zdravi.
    Tako ću i ja koristiti godišnji,i nekih par dana otvoriti obično bolovanje zbog naknade.
    Kako se osjećate trudnice?
    Moja mala ima 9,5 mjeseci, još mi živimo na 3. kažu bez lifta stalno ju nosim gore dolje.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

Tina0409

A ima nas vise trudnica❤️
    Mi smo neki dan dobili rezultate veritasa i ovaj puta ćemo dobiti dečkića.💙
    Muž je očekivao još jednu curicu,a meni bitno samo da su zivi i zdravi.
    Tako ću i ja koristiti godišnji,i nekih par dana otvoriti obično bolovanje zbog naknade.
    Kako se osjećate trudnice?
    Moja mala ima 9,5 mjeseci, još mi živimo na 3. kažu bez lifta stalno ju nosim gore dolje.

Da to je problem kad ste u stanu. Mogu misliti. Ja se umorim dok ju do kata doveden. Tamo su nam spavace sobe pa isto nezgodno hahah. Mi cemo za par dana godinu ravno. Trenutno u fazi prohodavanju,hodanje uz namjestaj padanje i svasta nesto. Prica sve u 16 🤣🫣 naravno na svom jeziku hahah. Zna reci mama,tata,deda,baba,ne,da,ajde 🫣
    Svakim danom je sve zanimljivija. Krece sad u 12 mj u jaslice. I tako 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Hej..
    Evo moja Dora hoda pa je malo lakse 🤣 ja sam pocela raditi prije 2tj i imamo tetu cuvalicu koja je s njom jedino evo smjene su zeznute pa se ne vidimo do jutra jer ona vec u ponoc spava 😊
    Šta ti radiš ☺️ mislim kakve poslove koliko Dora ima sada mj kako je prihvatila tetu čuvalicu? Moj je plan počet raditi početkom 2 mj isto imam 54 dana godišnjeg za iskoristiti,kako ti je trudna sad raditi se dobro osjećaš i drago mi je da si se javila

Radim u proizvodnji u pekar d.o.o
    Dora ima godinu dana 
    E tetu je super prihvatila zapravo to je moja kolegica a mi smo se stalno vidale,pa onda je i htjela Dora s njom sto je najbitnije 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mareeeee3112

Prijavi adminu

Joj zenice i mene kicma ubija.... isto smo na katu kuce al mali jase po meni stalno🤣🤣🤣bas znam biti krepana od umora

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• pepipoli

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

I mene leđa ubijaju...😬 4.kat bez liftaaa..... al otkad sam prije par mjeseci pocela radit na rjesavanju dijastaze puuno mi je bolje.. 😊😊
    kako vi s djecom sad kad su dani kraci? stignete li prosetat? kad dolazite s posla ako ste se vratile radit

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.