Hej curke, kako ste, kako bebice ?
Sto se tice sjedalice mi imamo be safe izi turn B i super je, a u svom autu imam isto be safe ali obicnu ne okrece se i isto je super. Tako da ako ti nije bas prioritet zaokretna dobra ce ti biti i “obicna” a dosta su jeftinije.
Joooj ja sam vec luda od jaslica i vrtica moj mali je na listi cekanja i sad cekamo da vidimo ako cemo dobiti mjesto ili ne. Porodiljni mi je do 16.12. imam jos starog go tako da do 1. mj se mozemo snaci, ali za poslije tesko 🤦🏼♀️
Ja sam vec na veliko u pripremama za 1. rodendan i bas se veselim a tako je brzo proslo 🥹
Ja bi Još jednu dok ne izađemo iz forme i da budu si nekako ja i moja sestra smo razlika 18 mj i super nam je jer smo se uvijek zajedno igrale tako da mi je zbog toga ali ćemo vidjeti kako sve bude išlo 😅moja cicu ne pušta pogotovo kada joj je nešto onda još više ma da jede sve isto kao i mi puno puta ono što skuham nama to dam i njoj naravno ne začinjeno osim peršin i tako sto sam joj uvela od začina ali ne sol😅
Ja se bas veselim nasoj bebici iako moram priznati da ovu trudnocu ne stignem ni pratiti kako treba, odnosno u prvoj sam znala sve u dan koliko sam trudna koje je velicine beba i tako dalje, a sad evo moram gledat aplikaciju da mi kaze koliko sam trudna. Ova trudnoca totalno drugacija od prve. Samo sam 2 x povratila i to jer eto nisam jela na vrijeme. U prvoj sam povracala od 7 do 15 tt 😂🫣
Uz to sam jos skinila 3 kile i nije mi nikako jasno kako to kad ne povracam. Al valjda to svo silno trcanje za malom radi svoje. Za sada mi nista nije tesko iako gledam da je sto manje nosam. Ipak je ona skoro 10kg. Nije vise ni lagana ali nekad ne mogu ne uzeti je. Sto se hrane tice, jede sve. Ne kuham joj posebno ima vec 2 mj. Samo ne solim toliko vise i ne stavljam nista ljuto. Jedino sto ne voli jesti je jogurt 😂 ostalo sve tarupa.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Naša curica će isto krenuti u jaslice u 2 mjesecu.Iako sam trudna i mogla bi ostati samnom,ali bolje neka odradi prilagodbu i da ima naviku ići u vrtic kad dođe bebica da joj ne bude sok.Mislim da će i meni dobro doći da ona ide malo u jaslice da ja stignem sve po stanu,buduci da ću sigurno biti i sporija već tada.😂😂
Mi smo imali jednu fazu od 3 tjedna da nije bas htjela jesti,3-4 žlice a od početka je lijepo papala.Sad opet lijepo papa,ima doručak i ručak,ali i dalje voli bočicu.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Snowwhite1410 ma tako i ja razmisljam da bi bilo lijepo da ima sestru ili brata pribliznih godina i da se mogu igrati zajedno, sestra i ja smo 5 godina razlike i bas se i dan danas osjeti ta razlika, nikad nismo bile pretjerano bliske a voljela bih da moj A ima sestru ili brata i da su bas bas bliski.
Mislim da je ok razlika oko 2-3 godine, ja kad se sjetim svoje trudnoce i svega poslje toga sva se preznojim i odmah mi je sve to trenutno jos malo prestrasno, ali prebrodit cemo i taj strah 😁
Vidis moj nikad nije bio ljubitelj mlijeka, svako malo imamo fazu odbijanja ali zato krutu hranu jede ko veliki. On ima i dorucak i rucak i veceru bas iz razloga sto nikad nije volio mlijeko pa onda malo pojacam jogurt i takve stvari 😏Tina0409 odlicno za jaslice i sama bi tako napravila, djeci je mjesto tamo ipak je to odogojno obrazovna ustanova i dosta ce nauciti i dobrog a i loseg 😅 a i dobro je malo za tebe da odahnes i posvetis se sebi i trudnoci.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hej cure,
Gdje ste?
Kako vaši bebaci?
Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉
Evo ja taman htjela napisati..
Evo nasa puni 02.11 godinu dana,prica ko velika papa sve. .mi smo prije 2dana prohodali..pa sad joj je jos vise zanimljivo nego kad je puzala..😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hej cure,
Gdje ste?
Kako vaši bebaci?
Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉Evo ja taman htjela napisati..
Evo nasa puni 02.11 godinu dana,prica ko velika papa sve. .mi smo prije 2dana prohodali..pa sad joj je jos vise zanimljivo nego kad je puzala..😊
Jaoo bravo👏🏻👏🏻
Mogu misliti veselja kad prohodaju.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
30.01.23. 👶🏼💖
Jutro ekipica,
Ja jučer obavila pregled kod ginekologa.Sve je u redu,sad sam 9+3,bebica se super razvija,neka tako i ostane.❤️
Nekad bas imam grižnju savjesti jer u većini slučajeva zaboravim da sam trudna buduci da sam s malom 100 na sat.
30.01.23. 👶🏼💖
Jutro ekipica,
Ja jučer obavila pregled kod ginekologa.Sve je u redu,sad sam 9+3,bebica se super razvija,neka tako i ostane.❤️
Nekad bas imam grižnju savjesti jer u većini slučajeva zaboravim da sam trudna buduci da sam s malom 100 na sat.
Nikako da odgovorim jer svaki puta moram se ponovno ulogirat dobro smo moja je jučer prohodala uz guralicu sama 😆 kako je tebi jel teže nego prvi put?ili lakše 🙈 kako uz bebicu i kako se ona prilagodila u jaslicama
Jutro ekipica,
Nekad bas imam grižnju savjesti jer u većini slučajeva zaboravim da sam trudna buduci da sam s malom 100 na sat.Nikako da odgovorim jer svaki puta moram se ponovno ulogirat dobro smo moja je jučer prohodala uz guralicu sama 😆 kako je tebi jel teže nego prvi put?ili lakše 🙈 kako uz bebicu i kako se ona prilagodila u jaslicama
Nije ona još krenula u jaslice…tek u 2 mjesecu treba krenuti…iskreno nekada zaboravim da sam trudna buduci da sam s malom 100 na sat.Sutra idem bas na prenatalni test.Mislim da će mi ova trudnoća proletit.🤦🏼♀️
Mi evo neki dan napunili 9 mjeseci,nemamo još nijedan zubić.
30.01.23. 👶🏼💖
Hej cure,
Gdje ste?
Kako vaši bebaci?
Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉Evo ja taman htjela napisati..Hej cure,
Gdje ste?
Kako vaši bebaci?
Neki uskoro pune i godinu dana.🎉🎉🎉Evo ja taman htjela napisati..
Sretan rođendan malenoj Dori,uz dan zakašnjenja.🎉🎉🎉
Jeste već proslavili rođendan ili vas tek čeka PARTY?Ja jučer vadila krv za prenatalni test,sad čekamo rezultate.Bit će to sve dobro.
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji