Keti cestitaam 🎉🎉😍
Mi smo obavili veliki anomaly i stize nam decko 😁😁 ja jos uvijek u nevjerici jer sam bila uvjerena da je jos jedna curka 🤣Buhtlica23 čestitke najveće 🍰❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰u kojem si tjednu sada kako se osjećašHej sada sam u 22 tjednu 😁
Pa moram priznati puno bolje nego u prvoj trudnoci. Skoro nikakve mucnine i mozda 5 x povracanje ali mojoj krivicom jer nisam na vrijeme jela. Posteljica je straga ovaj put tako da vec naveliko osjecam pokrete tj osjetim od 15 tjedna ali bas bas sam pocela osjecati u 18tt. Kako si ti?
I mi čekamo dečkića…a nadali smo se još jednoj curici,ali bitno da su bebe ziva i zdrava❤️
I ja polako već osjetim bebicu.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Keti cestitaam 🎉🎉😍
Mi smo obavili veliki anomaly i stize nam decko 😁😁 ja jos uvijek u nevjerici jer sam bila uvjerena da je jos jedna curka 🤣Buhtlica23 čestitke najveće 🍰❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰u kojem si tjednu sada kako se osjećašHej sada sam u 22 tjednu 😁
Pa moram priznati puno bolje nego u prvoj trudnoci. Skoro nikakve mucnine i mozda 5 x povracanje ali mojoj krivicom jer nisam na vrijeme jela. Posteljica je straga ovaj put tako da vec naveliko osjecam pokrete tj osjetim od 15 tjedna ali bas bas sam pocela osjecati u 18tt. Kako si ti?I mi čekamo dečkića…a nadali smo se još jednoj curici,ali bitno da su bebe ziva i zdrava❤️
I ja polako već osjetim bebicu.
Tako je, bitno da su zdravi ♥️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Keti cestitaam 🎉🎉😍
Pa moram priznati puno bolje nego u prvoj trudnoci. Skoro nikakve mucnine i mozda 5 x povracanje ali mojoj krivicom jer nisam na vrijeme jela. Posteljica je straga ovaj put tako da vec naveliko osjecam pokrete tj osjetim od 15 tjedna ali bas bas sam pocela osjecati u 18tt. Kako si ti?
Mi smo dobro velika mi je odjednom došla sada u 1 mj kreće na čuvanje i imam strah kako će se prilagoditi 😅 uvijek nešto hoda skoro pa trči baš je sad stabilna ❤️priča ima neke svoje riječi i tako veselje nam je svaki dan s njom 😍
Pozdrav cure, Da li ste primjecivale skokove u razvoju?
Nama jucer bilo 6 tjedana. Posljednih dana je nemoguc, place, ne zeli spavat, samo bi se nosao, jede nekad vise nekad manje ovisi.
Dal je moguce da taj skok traje toliko dana?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji