Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

pepipoli

I mene leđa ubijaju…😬 4.kat bez liftaaa….. al otkad sam prije par mjeseci pocela radit na rjesavanju dijastaze puuno mi je bolje.. 😊😊
    kako vi s djecom sad kad su dani kraci? stignete li prosetat? kad dolazite s posla ako ste se vratile radit

Kako radis na poboljšanju dijastaze? Kolika je tvoja? Moja je cc 2 prsta bila, a posto sam sad trudna mislim da ce biti i veca. Svakako se bacam na vjezbanje poslje poroda. No slusam za savjete 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Ja vam radim samo 3 dana u tjednu jer sam se vratila ranije s porodiljnog na polovicu ounog radnog vremena...
    Ja nisam dobila dijastazu u trudnoci bila je pola prsta 🤣ni toliko je rekla fizijatrica ... 
    Ja sam inace trenerica ali proje orve trudnoce nisam vjezbala 8 mj...ali ocito tjelo pamti😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Bok curke, mi smo dobro, rastemo i još malo pa punimo 11 mjeseci. Dobili smo vrtić, krenuti će do godine pa se nadamo da će adaptacija dobro proći 😊 čestitke svim trudnicama i nek vam je uredna trudnoća i što lakši porod 😊 
    Imam pitanje vezano za uvođenje kravljeg mlijeka.
    Jeste li da uvodile prije navršene godine dana? Kako ste ga uvodile, tj. jeste li ga razrjeđivale i s kolikim postotkom mliječne masti ste koristile mlijeko? 
    Hvala 😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

ikica_90

Bok curke, mi smo dobro, rastemo i još malo pa punimo 11 mjeseci. Dobili smo vrtić, krenuti će do godine pa se nadamo da će adaptacija dobro proći 😊 čestitke svim trudnicama i nek vam je uredna trudnoća i što lakši porod 😊
    Imam pitanje vezano za uvođenje kravljeg mlijeka.
    Jeste li da uvodile prije navršene godine dana? Kako ste ga uvodile, tj. jeste li ga razrjeđivale i s kolikim postotkom mliječne masti ste koristile mlijeko?
    Hvala 😘

Hej kad kreće tvoja beba? Nadam se i nama da će dobro proći prolagodba moja kreće u 1 mj dali ti još uvijek dojiš ja sam planirala dati s godinu dana kravlje mlijeko da proba iako jako volim sir jogurt i takve stvari
    Mislim da se daje smanjene masti tipa ono 2.6 meni se čini da sam tako negdje pročitala 😅

snowwhite1410

Prijavi adminu

Sada cure koje dojite a beba ima 11 ili 12 mjeseci koliko dnevno puta beba doji? I dali spava u krevtiću i dali se samo uspavljuje zanima me jer bi ja htjela da sada krene u svoj krevetić jer spava s nama 

snowwhite1410

Prijavi adminu

Ima koga tu 😅😅😅ili su sve otišle 

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Ej, moj malac kreće u vrtić odmah iza nove godine 😊 nadam se da će adaptacija dobro proći. On je od početka na formuli tak ja ne dojim pa neće biti problema sa odvajanjem od cike 😁 već sam mu davala sir i jogurt ranije, ali to su sve fermentirani mliječni proizvodi pa to mogu i ranije, ali mlijeko kravlje još nisam. Mislim da ću to za nekih tjedan dana pomalo početi uvoditi da uvedem prije vrtića mlijeko. 
    Kaj se tiče spavanja, on od prvog dana spava u svom krevetiću i sam se uspava uz muziku i dudu. Čak smo ga pred kojih 6 mjeseci prebacili u njegovu sobu da ima mir za spavanje i ljepo je to prihvatio, ali sigurno nas tek čeka faza straha kada malo još poraste pa će stalno dolaziti mami i tati u krevet 😉 nego kako ste vi curke? Jeste počele raditi? 😉

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• JayJay

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

snowwhite1410

Sada cure koje dojite a beba ima 11 ili 12 mjeseci koliko dnevno puta beba doji? I dali spava u krevtiću i dali se samo uspavljuje zanima me jer bi ja htjela da sada krene u svoj krevetić jer spava s nama

Mi ćemo za 2 tjedna imati godinu dana. Doji stalno.😁 Dojim ga za svako uspavljivanje, 2-3x dnevno, a on si 100x dnevno uzme sam. Primjer, igramo se na podu, digne mi sam majicu i cica, ležim na kauču - ista stvar. Tijekom noći imamo barem jedno hranjenje. Spava s nama u krevetu.
    E sad, ja stvarno uživam u tome i ne želim da prestane, barem ne još. Da li radim grešku? Ne znam.
    Ionako kad krene u jaslice, sve će se to svesti na minimum,jer ja stvarno ne znam kako da mu smanjim podoje, kad smo stalno skupa. Ne mogu sad nakon godinu dana doći i reći "e sad nema cice ili uspavaj se sam". To smo trebali ranije početi prakticirati. 😅
    Probaj ga stavljati u kinderbet kad ga uspavaš, bolji savjet ti ne znam dati,a znaš ga i sama. 😁

• JayJay

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Mene zanima kako vi uspavljujete? Moj hoće samo stoječki, moram se ninati i potiho pjevati pjesmice, pa kad je već polako zaspao, polegnem ga u krevet i tu ga još do kraja uspavam. To traje otkako je navršio 5.mjeseci.
    Velik je i težak, konkretna beba. Ode mi kičma i vratna kralježnica. 😅
    Htjela bih to ispraviti, a nejde. Čim se legnem, on doslovno počne dubiti na glavi i tako cica. 

• proljetnica1

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

“Digne mi sam majicu i cica” ogavno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.