Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Inna_92

Broj poruka: 779

Prijavi adminu

Tina čestitam od srca na trudnoći! 😍❤️ Prekrasna je to vijest. 😍
    Moj dječak voli jesti komadiće, ali ne želi se hraniti sam.😅 Moram mu stavljati u usta žlicom, vilicom ili rukom. 😅

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• missMAMA

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Drage mame i tate!
    Možda baš vrtić u koji ide vaše dijete može biti odabran kao jedan od onih koji će dobiti vrijedne nagrade! Prijavite ga!
    Ovdje potražite sve detalje: 
    https://miss7mama.24sata.hr/vrtic/vas-vrtic-ima-posebne-kreativne-radionice-prijavite-ga-i-osvojite-vrijedne-nagrade-15774 

None

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Curke, ne znam koliko ste aktivne ovdje, ali ako može neka iskustva sa autosjedalicama? Mi razmišljamo o kupnji zaokretne koja se rotira za 360, i sad su nam opcije Recaro Salia Kid 125, Cybex Sirona Gi i-size plus ili Jolie i Harbour 360? Ima li netko iskustva sa navedenima ili barem sa markama koje sam navela? Ako može savjet ili iskustvo ako ste primjetile da je neka marka baš loša? Hvala 😘😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Elli2023

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

Bok cure, dugo me nije bilo, ne znam koliko je tema aktivna bila, ja sam se vratila polako i na posao, a mala je u vrtiću, privatni je pa je mogla i malo prije godine dana 😊 čestitam svim novim trudnicama 😊 ikica, ja imam ovu Cybex što si napisala i nama je super, može se okrenuti u oba smjera, lako staviš bebu unutra i čini mi se da joj je udobna 😊

snowwhite1410

Broj poruka: 1368

Prijavi adminu

Elli2023

Bok cure, dugo me nije bilo, ne znam koliko je tema aktivna bila, ja sam se vratila polako i na posao, a mala je u vrtiću, privatni je pa je mogla i malo prije godine dana 😊 čestitam svim novim trudnicama 😊 ikica, ja imam ovu Cybex što si napisala i nama je super, može se okrenuti u oba smjera, lako staviš bebu unutra i čini mi se da joj je udobna 😊

Pozdrav cure kako ste i gdje ste sve 💪💪💪 nema nas nekako baš kako ti je na poslu i kako je beba prihvatili jaslice ovdje kod nas nema šanse dobiti jaslice tek od 2.5 god za državni ja se nadam da će moja na čuvanje ali tek kada ja iskoristim godišnji a to je kako mi je rekla voditeljica tek početak 2 mjeseca do tad uživamo imamo i mi u planu drugo dijete ali ne znam kada onda bi moja bila samnom.Imali smo vjenčanje i krštenje sada imamo još malo i rođendan i vrijeme leti 🙈🙈🙈🙈🙈ne mogu vjerovati da će moja za mjesec i pol dana godinu dana 🙈ko da sam je jučer rodila 🙈i jel zna netko kako se ostane logiran na forumu svaki put moram ponoviti upisivati sve 🙈🙈🙈

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

ikica_90

Curke, ne znam koliko ste aktivne ovdje, ali ako može neka iskustva sa autosjedalicama? Mi razmišljamo o kupnji zaokretne koja se rotira za 360, i sad su nam opcije Recaro Salia Kid 125, Cybex Sirona Gi i-size plus ili Jolie i Harbour 360? Ima li netko iskustva sa navedenima ili barem sa markama koje sam navela? Ako može savjet ili iskustvo ako ste primjetile da je neka marka baš loša? Hvala 😘😘

Upadam sa proljetnih, mi imamo joie 360,  odlicna je 👌🏻👍🏻 😘

💗💙💙

• Elli2023

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

Snowwhite, mi živimo u manjem mjestu tako da ovdje vrtić i jaslice nisu problem. Krenula je s 11 mj (23.09.) i zasad je super, jede, spava i igra se, kažu tete da je super prihvatila. Mislim da zato što je krenula tako mala pa nije toliko svjesna i ne kuži kao veća djeca kad krenu u vrtić. Meni je na poslu super, iskreno, jedva sam čekala da se vratim, dojadilo mu je biti kućanica i mama cijeli dan 😅 pitam se koliko će me to dugo držati 😅 Kako su ostale mame u bebe? Kako je tebi prošlo vjenčanje i krštenje?😊

NanaJ

Broj poruka: 782

Prijavi adminu

Hej curke, kako ste, kako bebice ? 
    Sto se tice sjedalice mi imamo be safe izi turn B i super je, a u svom autu imam isto be safe ali obicnu ne okrece se i isto je super. Tako da ako ti nije bas prioritet zaokretna dobra ce ti biti i “obicna” a dosta su jeftinije.
    Joooj ja sam vec luda od jaslica i vrtica moj mali je  na listi cekanja i sad cekamo da vidimo ako cemo dobiti mjesto ili ne. Porodiljni mi je do 16.12. imam jos starog go tako da do 1. mj se mozemo snaci, ali za poslije tesko 🤦🏼‍♀️
    Ja sam vec na veliko u pripremama za 1. rodendan i bas se veselim a tako je brzo proslo 🥹
    Mi smo u fazi odbijanja mlijeka nece i nece, popije mozda pola i to je to, ali zato papa kao veliki, jede sve isto sto i mi ne kuham vise posebno za njega i preporodila sam se 😅
    Vidim vi ste se vec svi odlicili na drugu bebicu, a ja jedan dan bi drugi nebi jer me je strah da kako bi sve stigla, znam sebicno, ali eto tako je kako je.
    Cestitam na trudnocama, zelim vam mirnu i lijepu trudnocu 🤍

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

snowwhite1410

Prijavi adminu

Elli2023

Snowwhite, mi živimo u manjem mjestu tako da ovdje vrtić i jaslice nisu problem. Krenula je s 11 mj (23.09.) i zasad je super, jede, spava i igra se, kažu tete da je super prihvatila. Mislim da zato što je krenula tako mala pa nije toliko svjesna i ne kuži kao veća djeca kad krenu u vrtić. Meni je na poslu super, iskreno, jedva sam čekala da se vratim, dojadilo mu je biti kućanica i mama cijeli dan 😅 pitam se koliko će me to dugo držati 😅Kako su ostale mame u bebe? Kako je tebi prošlo vjenčanje i krštenje?😊

Super ti je to kada je dobila mjesto 😍 mi nema šanse najmlađe dijete koje je sada dobilo mjesto je napunilo 2.5 godine tako da će moja morati u obrt za čuvanje ima 6 dijece malih i ne znam kako će mi to biti ja se isto trebam vratit raditi i to mi je ta sve skupa prilagodba koma ali valjda će sve biti ok 😁😅 vjenčanje i krštenje mi je bilo prekrasno sada išla izraditi slike 😍nije lako ni biti kući ali dan toliko brzo prođe da se ne okrenem tako da mogu misliti kada radiš i imaš dijete to proleti 😁ja se veselim njenom rođendanu 

snowwhite1410

Prijavi adminu

NanaJ

Hej curke, kako ste, kako bebice ?
    Sto se tice sjedalice mi imamo be safe izi turn B i super je, a u svom autu imam isto be safe ali obicnu ne okrece se i isto je super. Tako da ako ti nije bas prioritet zaokretna dobra ce ti biti i “obicna” a dosta su jeftinije.
    Joooj ja sam vec luda od jaslica i vrtica moj mali je na listi cekanja i sad cekamo da vidimo ako cemo dobiti mjesto ili ne. Porodiljni mi je do 16.12. imam jos starog go tako da do 1. mj se mozemo snaci, ali za poslije tesko 🤦🏼‍♀️
    Ja sam vec na veliko u pripremama za 1. rodendan i bas se veselim a tako je brzo proslo 🥹
    Mi smo u fazi odbijanja mlijeka nece i nece, popije mozda pola i to je to, ali zato papa kao veliki, jede sve isto sto i mi ne kuham vise posebno za njega i preporodila sam se 😅
    Vidim vi ste se vec svi odlicili na drugu bebicu, a ja jedan dan bi drugi nebi jer me je strah da kako bi sve stigla, znam sebicno, ali eto tako je kako je.
    Cestitam na trudnocama, zelim vam mirnu i lijepu trudnocu 🤍

Ja bi Još jednu dok ne izađemo iz forme i da budu si za igrat društvo nekako ja i moja sestra smo razlika 18 mj i super nam je jer smo se uvijek zajedno igrale tako da mi je zbog toga ali ćemo vidjeti kako sve bude išlo 😅moja cicu ne pušta pogotovo kada joj je nešto onda još više ma da jede sve isto kao i mi puno puta ono što skuham nama to dam i njoj naravno ne začinjeno osim peršin i tako sto sam joj uvela od začina ali ne sol😅

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.