Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    16. Studeni 2021. 12:49

Xoxo da tako je i za rijeku trenutno i iskreno se nadam da se nece mijenjat i da ce muz moc ic samnom jer mi to kao i vama svima jako puno znaci :/ 
    I da tezak je danas zrak bas uzano :/ 
    Ja sam pocela dosta manje osjecat bebu, trbuh mi se sve nesto stvrdnjuje, dole me sve nesto strca i boli. Jedva cekam ponedjeljak i pregled da vidim da je sve ok 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Scarlett
    16. Studeni 2021. 12:52

Bok okruglice 🤗
    Taya iščekujemo i mi s tobom <3 I naravno da će faliti taj osjećaj. Mislim da nam je svima tako. 
    Alexandraa čestitke na punom tjednu 😬🎉 samo hrabro 🤗
    Piba I tebi čestitke za puni tjedan ☺️
    Autora nadam se da će seka bit ok
    XOXO dobrodošla u klub dvoznamenkastih 🎉
    I ja osjetim neki zub. A sad me panika hvata jer moram prvo zubara promijeniti da bi mogla išta obavit. 
    Lady D mene spašavaju hobotnice iz ikee za sitne stvari. I ima na Pinterestu dobrih ideja kako objesiti bodiće i sl.
    Schinin ženo, svaka ti čast na energiji s kojom prolaziš kroz život! Skidam kapu i moj naklon 🙇🏻‍♀️. Ne sreće se takav netko često.
    Jelenko čestitam na dobrom nalazu urinokulture, baš me zanima kaj će ti reć u Petrovoj za biokemijski
    Mamasita mislim da je taj iscjedak normalan. Žao mi je za bubića malog. Nadam se da će proć bez nekih komplikacija 💙
    Josipab I ja jako želim muža na porodu. Mislim da mu nitko nema pravo uskratiti taj doživljaj. To je i njegovo dijete pobogu. On će se unatoč svim strahovima i skepsama cijepiti da bi mogao bit samnom tamo. Nadam se da nam neće sje... planove
    Jelenas nadam se da će što prije proć. Ne opterećuj se poslom. Šef će se snaći već

Mislim da sam sve popratila sad. Napokon sam se opametila pa čitam na tabletu i odmah na mob tipkam. Onako zaboravim sve kaj sam htjela reć dok prođem sve 😂
    Ja sam napokon bolje spavala. Je da sam zaspala oko 3, ali s obzirom da ionako niš ne moram spavala sam do pol 12 🤭
    Sinoć mi se dogodila čudna stvar kad sam se namjestila, ležim na lijevom boku, odjednom mi je u predjelu srca počelo brzo pulsirati, kao da netko kuca iznutra. Beba nije tako visoko, sa srcem nisam imala problema. Baš me scimalo. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Jelenko93
    16. Studeni 2021. 12:54

Mene danas mala zeza, baš je mirna, mrda se tu i tamo, najviše na neku provokaciju, odma me zabrine 🤦‍♀️ Jedva čekam da se rodi pa da je kraj mene i da ja vidim da diše ovako su mi samo ti njeni pokreti znak da je u redu, čim se to malo smanji zafrkne me 🙈 Ona je stvarno jako aktivna beba pa vjerojatno zato primjetim odma razliku 🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Josipab
    16. Studeni 2021. 13:07

I moja se primirila zadnjih par dana,jucer sam bas bila zabrinuta zbog toga. Majkemi mislim da je skuzila da je tata isa na brod i da joj fali njegov glas i dodir. Mozda sam samo luda 😆😆  

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Jelenko93
    16. Studeni 2021. 13:14

Nismo mi lude samo smo trudne🤣🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Upitnica_st
    16. Studeni 2021. 13:21

😂😂
    -
    Nisam nista tila komentirat, al beba mi se uvik javi kad se muž pojavi s posla i počne pričat 😁

33👩‍❤️‍👨32

Miraclebaby28
    16. Studeni 2021. 13:24

Upitnica_st

😂😂
    -
    Nisam nista tila komentirat, al beba mi se uvik javi kad se muž pojavi s posla i počne pričat 😁

Tako I moj poludi kad tata dođe s posla i kada ga cuje... kakve su to tatine maze strasno nešto 🤣🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Bela_le
    16. Studeni 2021. 13:24

Xoxo cestitke na padu ispod 100
    Za pratnju, u Osijeku jos stoji da je dopustena, muz se cjepio samo da bi mogao ici samnom i nadam se da ce ostati jos ovih par tjedana, mene je iskreno strah ici sama, ali ne zbog samog poroda vec zbog tretmana doktora i babica, totalno drugacije se ponasaju ako imas pratnju i ne znam kako bi moj prvi porod zavrsio da moja mama nije bila samnom jer kad sam ja zvala da moram tiskati, nitko nije htio doci, kad je mama zvala odmah je dosla babica, a onda i dr jer je stvarno beba krenula van
    Mamasita ti i ja smo bas u slicnoj situaciji samo sto je koja cura na kucno negativna... nadam ye da ce sinu brzo biti bolje
    Vidim sve bebice se primirile osim mog Izaka, on lupa kao da smo tamo nehdje u 22. tjednu 😂
    Sretno danas na pregledima i cestitke curama kojima je danas puni tjedan

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Josipab
    16. Studeni 2021. 13:27

Okej,sad mi je lakse, znaci mala prosvjeduje jer joj nema cace 😂😂😂😂
    Mamasita, a kvragu i korona vise, nadam se da ce ipak tebe zaobici i da ce mali bit dobro! 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

tierra
    16. Studeni 2021. 13:29

Alexandra bravo za shopping koji je krenuo!
    Xoxo joj nadam se da ce proci zubobolja uz lupocet. I cestitam na <100!
    Meni je isto sad tlak u komi. Lezim u krevetu i cekam da se dobijem. Popila sam cak i kavu. Malo mi se i muti pred ocima i ostavljam se sa sad moba jer ne mogu vise u ekran gledat. I danas sam samo torteline sposobna pripremit za rucak.
    LadyD bas ti taj isijas radi probleme, nadam se da nece jos dugo, a ni jako. A ovo na parkingu zvuci ko da je bas bio show :D
    Mamasita drzi se, imas jos do termina dosta pa te nece ulovit korona kad trebas rodit. A nemoj samo stresom si sad napravit probleme
    Josipab stvarno nas maltretiraju s tim informacijama vise. Ja isto hocu da mi muz bude na porodu i bas smo se razveselili kad su u 10.mjesecu ponovo dozvolili pratnju... znaci sad opet ne mozemo znat sto ce bit 😥
    Scarlett dobila si male pozdrave iznutra 🥰

Bas mi je zao sto nas toliko ima s mucninama i zgaravicama :(
    Jesu svi pregledi danas kasno pa se jos nitko na javlja??

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani