Vidim da se vecina uveliko priprema, pere robicu i sve ostalo. Meni se nekako sve to cini jos uvijek rano.
Planirala sam mjesec dana prije termina krenuti s pranjem i priprimanjem svega. Imam sve od starije curice tako da trebam samo oprati i sloziti.
Tad cu prestati raditi pa kontam da cu imati vise vremena.

Ivana2007 hvala ti ❤️, moram onda na zadnjoj kontroli traziti uputnice za testiranje. Sto je sigurno, sigurno je.
Confused dobrodosla 🥰
Toliko ste mi ishvalile trbuh i figuru da sam morala ispeci palacinke i dobro se najesti 😂😂😂
Roberta cestitke na dobrom pregledu 💗💪 bebica je velika i samo neka raste 😍 a i busica je velika 😉
Slee pa u tome je fora da neznam koji je razlog dolaziti prije poroda kuci.. a sestra me pitala zelim li ja rekla da i kontam kad rodim a ona kad je upisala rekla mi da ce doci uskoro i nista vise ...
Confused dobrodosla 💗 sitno brojis i nadam se da ces nas uskoro razveseliti 😉
Miraclebaby cestitke na dobrom pregledu 💗💪
Tenny imas jos vremena 😉 ja sam morala pozuriti s tim svim pripremama jer kad mi radovi po kuci krenu nadam se do Bozica da ce zavrsiti... a za Bozic mi seka dolazi iz De (7dana) i dan poslje Bozica necaku (njenom sinu koji je s nama ) je rođendan i sve dok pripremimo prije .. inace se neodmorim do iza nove godine tako da sad sta napravim to je to.. i ja bi volila da stignem poslje al kako god izracunam nista od toga.. mama mi nepegla i netrpa se bas pomoci i bit aktualna u vezi bebe.. kod nje je baksuz kad nesto radis /pripremas a nije se ni rodila tako da nista od pomoci a svi muski ostali.. bjeze 😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Malo da se i ja pojadam na ukucane... nemojte mi zamjeriti.. tesko tko razumije odnose u obitelji i moze biti objektivan za bilo koga drugoga jer svako zivi svoj zivot a i svi smo razliciti. To kazem za sve opcenito... tako da eto ja rijetko kad nesto i kazem al naglas ovako pa mi bude lakse... nemojte zamjeriti
Mene moja bebica uveseljava tako da samo zazmirim na sve i mazim stomacic... i ja jedva cekam kad cu ju primit u ruke... iskreno bez obzira na ovaj moj drugi brak oduvjek sam htjela bar jos jedno djete pa taman i sama bila.. sto zbog sina da ima nekoga u zivotu sto zbog mene same da imam ispunjeniji zivot i sto ce me gurat jos jace da stojim na nogama i borim se ... eto iskukala sam se 😆 sad cu u krpe pa prebirat po glavi onu robicu koju sam oprala i koja je jos morala cekat sutra da oslobodim mjesto 😂😂😂😂 isto mi dođe kao ovcice da brojim 😆😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Večer djevojke, evo tek sad sam uspjela da se javim, nismo bili kući pa nisam uspjela čitati
Čestitam na punim tjednima 🎉 i Xoxo na dvoznamenkastom broju dana i nadam se da će zubobolja proći
LadyD a bas te taj isijas zeza, odmori malo pa vjerujem da će brzo proći
Jelenko bravo za urednu urinokulturu
Mamasita žao mi je zbog sina, držim fige da što brže i lakše ozdravi
Jelenas Nadam se da ćeš i ti brzo biti bolje, baš te to uhvatilo. Vjerujem da će antibiotik pomoći
Aurora želim seki svu sreću, da to sve prođe kako treba, a muzu unaprijed sretan rođendan
Freya čestitam na dobrom pregledu, a šta ćeš spremi za svaki slučaj da imaš
Roberta čestitam na dobrom pregledu i baš sladak trbuh 😊 a struk top👌
Slee Tetrice su prelijepe
Confused Dobro nam došla i čestitam. Možda i braco dođe par dana ranije
Miraclebaby Čestitam na dobrom pregledu, on se bas pripremio za dolazak
....

Ja sam danas kod zubara bila, da završim ovaj zub što već mjesecima liječim, međutim opet nismo uspjeli završiti. Dva puta mi je ostalo loše dok mi je radila. Znači samo mi se počne mutiti pred očima, a dr kaže da sva preblijedim. Prije mi se to nikad nije dešavalo, ali ove godine što sam išla kod zubara gotovo svaki put bude tako nešto. Početkom godine sam se baš onesvijestila, ali to sam se zaista malo i prepala jer mi je dr rekla da hitno moram zub vaditi odmah, a ja se na to nisam pripremila. Od tad mi gotovo svaki put postane loše ili tokom ili nakon popravke. Ne znam šta da radim, doručkujem ujutro prije odlaska, ali opet isto sve. Možda sam u podsvijesti zapravo isprepadana. Mislim da će doktorica kad završi s ovim zubom reci, Hajd ti živa bila traži nekog drugog hahah. Eto malo sam vam se i ja pojadala

Jutro, evo prijavljujem da mi je otišao sluzni čep 🥳
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Slee tetrice su predivne 😍 di si ih uzela?
Roberta cestitam na super pregledu i trbusic ti je divan 😍
Confused dobrodosla 🥳 uuu sad vidim za sluzni cep, kako to izgleda kakav je osjecaj? Imas neke kontrakcije sad? Sve me zanima 😂
Miraclebaby odlicno za super pregled 🥳
LadyD ❤️❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro svima,
Sretno na današnjim pregledima..
Ja se bas spremam za svoj..
Jučer mi se cijeli dan stezao trbuh, pa me bolilo, imala sam uzasan pritisak na mjehur, mislim da mi beba pritišće jako mjehur.

Sretno na pregledima ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji