Ne znam sto sam vec pisala za seku, uglavnom u trbuhu joj se skuplja slobodna tekucina zbog ciroze jetre koju moraju izbaciti i to ce raditi pod rendgenom jer postoji rizik od krvarenja zbog niskih trombocita. Nadam se da ce uspjeti to rijesiti i da ce sve proci dobro 🙏❤ Pretpostavljam da ce to biti kad skupe vise doktora koje trebaju i mozda naprave jos pretraga, i za ovo su konzultirali vise specijalista.
Mi znamo da je inace njeno stanje jako ozbiljno i vec je dugo bolesna, ne mogu ni zamisliti kako je onima koji su do jucer bili zdravi pa im se stanje zakomplicira.
Malo sam mirnija ova dva dana, jucer sam bila u bolnici pa sam setala i bila na zraku, danas me dr. s kojom sam pricala malo smirila, bas se svi jako brinu. Muzu je sutra rodendan pa cu ici po poklon i neku tortu za posao a ispekla bih i kolac jer je ipak 30. Lani je na rodendan dobio pozitivan nalaz na koronu, ove godine ga brinu tatino i sekino zdravlje ali vjerujemo da ce biti sve dobro.
Javljaj nam i dalje kako je seka, svi navijamo za nju!!
S obzirom da su jesenske bebe pri kraju s porodima i da se nadi termini sve vise blize, jel imate neke aplikacije za mjerenje trudova mozda?
Sad mi je palo na pamet da ne znam kako to uopce mjeriti, a ne bi bas pisala sve na papir. Sigurno postoji app :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ne znam sto sam vec pisala za seku, uglavnom u trbuhu joj se skuplja slobodna tekucina zbog ciroze jetre koju moraju izbaciti i to ce raditi pod rendgenom jer postoji rizik od krvarenja zbog niskih trombocita. Nadam se da ce uspjeti to rijesiti i da ce sve proci dobro 🙏❤ Pretpostavljam da ce to biti kad skupe vise doktora koje trebaju i mozda naprave jos pretraga, i za ovo su konzultirali vise specijalista.
Mi znamo da je inace njeno stanje jako ozbiljno i vec je dugo bolesna, ne mogu ni zamisliti kako je onima koji su do jucer bili zdravi pa im se stanje zakomplicira.
Malo sam mirnija ova dva dana, jucer sam bila u bolnici pa sam setala i bila na zraku, danas me dr. s kojom sam pricala malo smirila, bas se svi jako brinu. Muzu je sutra rodendan pa cu ici po poklon i neku tortu za posao a ispekla bih i kolac jer je ipak 30. Lani je na rodendan dobio pozitivan nalaz na koronu, ove godine ga brinu tatino i sekino zdravlje ali vjerujemo da ce biti sve dobro.
Javljaj nam i dalje kako je seka, svi navijamo za nju!!
S obzirom da su jesenske bebe pri kraju s porodima i da se nadi termini sve vise blize, jel imate neke aplikacije za mjerenje trudova mozda?
Sad mi je palo na pamet da ne znam kako to uopce mjeriti, a ne bi bas pisala sve na papir. Sigurno postoji app :)
Ima app 100%, u jednoj od ovih kaj sam isprobavala je bio kick counter I jos svašta nešto. Al ne sjećam se koja je bila
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Aurora nadam se da ce to sve sa sekom proci dobro 🙏
Freya cestitam na dobrom pregledu, mozes i meni prebaciti pregled na 23.11. jer su mi 24. stavili predavanje pa cu ici dan ranije
Tierra imas u aplikaciji moja trudnoca
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Tierra, ja sam si skinula app zove se Contractions ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Jelena nadam se da ce sinusi biti bolje uskoro! Zao mi je sto te tako muci
Xoxo tebi isto zelim da zub/zivac popusti!
Freya cestitke na pregledu! Gdje su ostale cure s pregledima?
Aurora drzimo svi fige seki! Je jos na respiratoru?
App ja koristim ovia pregnancy i vidjela sam da tamo postoji ta opcija
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Stigao dio tetrica 💗 divne su mi https://ibb.co/3WVnfdb
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zaboravila sam se i ja pohvaliti... osvojila sam knjigu (KAKO PRICATI PRICE DJECI) na insta. Budem slikala kad stigne 😆💗
Alexandraaa ti se polako nakupovala svega 💪💗👍
Eto nas i na 1500 postova 💪 bas smo brbljave 😂😂
Josipab iskreno neznam zasto ce dolaziti prije poroda.. naiskrenije prvi puta uopce cujem da idu tako... a sestra mi uopce nije nista rekla samo je pitala dal zelim da mi dodje i ja kontam kad se rodi ... al eto bas me zivo zanima koji im je program za prije poroda 😉🤔
Citam vas za pratnje... uzas... neko se sprema za to a netko ne i na kraju kako je krenilo do zadnjeg dana necemo znati uopce dali ce dozvoliti ili ne... bas me zivciraju s tim mjerama... ni sami neznaju sta bi.. bas sinoc gledam na vjestima kao ta izuzeca tko nema potvrdu/putovnicu i uopce nigdje nisu trudnice navedene... uzas... samo sam se iznervirala bezveze i necu vise ni palit tv kad je vrijeme vjesti 😠
Jelenko super za taj nalaz💪💗... neznam sta da ti kazem osim da ponovis nakon pregleda a do tad bi i ja caj pila...
Mamasitao zao mi je radi maleckoga i zelim mu brzo ozdravljenje i da prođe sa najmanje mogucih simptoma😘💗 nadam se da nije sluzni i da se samo nakupilo... svakako poprati i bez stresa ili straha jer si u ljepim tjednima i nemora znaciti da je porod odmah ako i je cep 💪💗 samo hrabro i bez stresa 💪
Aurora hvala za link😘 drzim fige da zahvat kod seke prođe u najboljem redu bez komplikacija ikakvih 💪💗 vama se isto svasta zaredalo i nadam se da ce sve to proci u sto kracem vremenu da odahnete svi. Saljem ti big hug i ostani jaka 😘💪💗
Jelenas brz oporavak ti zelim 😘💗
XOXO nadam se da ce te zub popustiti i tebi zelim brz oporavak 😘💗
Maša pokusaj sto vise odmarati do pregleda 😘💗
Scarlett imam jedan taj ringispil al evo sin otisao po jos jedan stender 😂😂 kaze samo ga sramotim 😂😂😂😆 i hvala bas cu malo pogledati ideje za vjesanje 😉 nadam se da ce i tebe popustiti zubi.. 😘
Nasmijale ste me sa javljanjem beba... moja jos uvjek bojkotira kad se tata javi... znaci ni da mrdne 😂😂😂 ja kazem tatici da ga ignorira sto ju nemazi i sto ga nema 😆😂😂😂
Tierra nije mi ta bol stalno.. nego vec par puta me uhvatilo i eto kad capi onda capi po par dana i bestragom nestane 😥 dobro si se sjetila za app 👍
😂😂😂😂😂trudne &lude 😂😂😂😂😂
Freya cestitam na dobrom pregledu 💪💗 a bebica je bas velika i neka sam tako napreduje 😍😍😍
Slee predivne su 😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav curee, nije me bilo par dana jer mi je ludnica, u svakom smislu te rijeci... 😶😶
Danasnji pregled prosao odlicno, beba ima 2400g 🙈, treba jos izdrzat 6 tjedana, nadam se da nece biti ogroman kad se bude trebao roditi 😅, ja zatvorena, sve je sasvim u redu, jedino imam pojacan iscjedak pa mi je dr. propisala vaginalete, uzela danas bris za streptokok, nalaz za 5 dana gotov i nadam se da ce biti dobar... Slijedeci pregled je 7.12 i to mi je zadnja kontrola kod nje, dalje sve u bolnici.
Kako nisam bila par dana na forumu, ne znam jeste pisale ili ne, ali zna li tko treba li se testirati za ctg?
https://ibb.co/0Qg7q64 🥰
Slee bas su lijepe tetrice.
Hvala na preporukama za app. U meduvremenu sam kratkim guglanjem nasla i ove apps, al nisam nista jos od tog isprobala
http://www.doulasofnorthernva.com/3-free-tried-and-true-contraction-timing-apps/
LadyD na trudnickom online tecaju su nama rekli da mogu doci i prije poroda i ako zelimo da se javimo. E sad, ja ne znam kom se javit uopce :) kome si se ti javljala?
Roberta cestitam na dobrom pregledu! Meni jucer u bolnici nisu ni rijec rekli za testiranja i mislim da za ctg ne treba potvrda! A kad ides na ctg? Neki idu vec u 30tt, a mene jucer nisu stavili pa mi nista nije jasno
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Pozdrav curee, nije me bilo par dana jer mi je ludnica, u svakom smislu te rijeci… 😶😶
Danasnji pregled prosao odlicno, beba ima 2400g 🙈, treba jos izdrzat 6 tjedana, nadam se da nece biti ogroman kad se bude trebao roditi 😅, ja zatvorena, sve je sasvim u redu, jedino imam pojacan iscjedak pa mi je dr. propisala vaginalete, uzela danas bris za streptokok, nalaz za 5 dana gotov i nadam se da ce biti dobar… Slijedeci pregled je 7.12 i to mi je zadnja kontrola kod nje, dalje sve u bolnici.
Kako nisam bila par dana na forumu, ne znam jeste pisale ili ne, ali zna li tko treba li se testirati za ctg?
https://ibb.co/0Qg7q64 🥰
Ajme kakav lijepi baloncic... sad sam tek primjetila da si sramezljivo umetnula i fotku 😍😍😍
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji