Cure, evo mene malo k vama. Cijeli dan sam bila u bolovima, jedva otišla po malenu u vrtić. Na kraju zvala doktora, dobila sam antibiotik 5 dana, izgleda da mi je krenulo prema uhu a to nikak ne želim. Lupoceti mi apsolutno ništa nisu pomagali u bolovima :( Nadam se da će brzo proći.
Čestitam svima na super pregledima i želim dobrodošlicu Confused! Taman si došla na svoje finale :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Confused ja sam bila na ljetnim bebama, ali pod drugim nickom 😊
Jelenas bas mi je zao, nadam se da ces brzo ozdraviti 🤞
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobrodosla Confused...
Slee tetrice se cine baš super
Roberta ti ko i ja samo trbuh 😆😆 baš si slatka
Mi smo danas bili na pregledu..taman kad mi je mjerila trbuh i uzv radila on je stucao pa ju je zezao 🤣 bila je i studentica s njom i ona pokusava mjerit mi trbuh i nac polozaj bebe.. I kaže ona... ovdje su leđa....mislim... 😆 jer se gospon toliko okrece i divlja da je nemoguce to procijenit.. inace skroz se spustio glavicom dolje. Vaginalne preglede izgleda ovdje ne rade jer mi nisu ništa spominjali.
I da mister je odma kad je stavila uzv ponosno odma pisu pokazao, kaže ona,dap nemoze se fulat da je deckic 🤣
Iduci pregled u bolnici imam 30.11 ( a s tim da idem I iduci tjedan kod svoje dr,ali to još neznam kad, jer moram zvat za termin pa ću dopisati)
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Confused dobrodosla.
Roberta bravo za super pregled, izgledas 😍
Moj malecki je danas posle podne bas aktivan. A sad mu udarci nisu bas bezazleni 😂
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ri komodica i krevetic su divni!
Mo_zg bravo za pregled i veliku bebu.
Tierra uopste se ne vidi da si dobila toliko kila. Super izgledas!
Schinin sretno kod doktora!
Cestitke svima na punim tjednima 🎉
Xoxo cestitke na dvocifrenom broju ☺️ iskreno se nadam da ce se zub nekako smiriti sam od sebe, da te sto manje muci.
Mamasita nadam se da ce sin imati blaze simptome i da tebi nece preci. Trbuh ti je sigurno tvrd zbog citavog stresa u kojem si.
Jelenas drzim fige da te sinusi ubrzo popuste.
Aurora od srca želim da ti seka sto prije bude bolje!
Freya cestitaaaam na pregledu.
Slee tetre su super!
LadyD cestitam na osvojenoj nagradi !
Roberta cestitam. Prelijep stomacic 😍
Confused dobrodosla!
Miraclebaby cestitam na dobrom pregledu.
Vidim da se vecina uveliko priprema, pere robicu i sve ostalo. Meni se nekako sve to cini jos uvijek rano.
Planirala sam mjesec dana prije termina krenuti s pranjem i priprimanjem svega. Imam sve od starije curice tako da trebam samo oprati i sloziti.
Tad cu prestati raditi pa kontam da cu imati vise vremena.
Ivana2007 hvala ti ❤️, moram onda na zadnjoj kontroli traziti uputnice za testiranje. Sto je sigurno, sigurno je.
Confused dobrodosla 🥰
Toliko ste mi ishvalile trbuh i figuru da sam morala ispeci palacinke i dobro se najesti 😂😂😂
Roberta cestitke na dobrom pregledu 💗💪 bebica je velika i samo neka raste 😍 a i busica je velika 😉
Slee pa u tome je fora da neznam koji je razlog dolaziti prije poroda kuci.. a sestra me pitala zelim li ja rekla da i kontam kad rodim a ona kad je upisala rekla mi da ce doci uskoro i nista vise ...
Confused dobrodosla 💗 sitno brojis i nadam se da ces nas uskoro razveseliti 😉
Miraclebaby cestitke na dobrom pregledu 💗💪
Tenny imas jos vremena 😉 ja sam morala pozuriti s tim svim pripremama jer kad mi radovi po kuci krenu nadam se do Bozica da ce zavrsiti... a za Bozic mi seka dolazi iz De (7dana) i dan poslje Bozica necaku (njenom sinu koji je s nama ) je rođendan i sve dok pripremimo prije .. inace se neodmorim do iza nove godine tako da sad sta napravim to je to.. i ja bi volila da stignem poslje al kako god izracunam nista od toga.. mama mi nepegla i netrpa se bas pomoci i bit aktualna u vezi bebe.. kod nje je baksuz kad nesto radis /pripremas a nije se ni rodila tako da nista od pomoci a svi muski ostali.. bjeze 😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Malo da se i ja pojadam na ukucane... nemojte mi zamjeriti.. tesko tko razumije odnose u obitelji i moze biti objektivan za bilo koga drugoga jer svako zivi svoj zivot a i svi smo razliciti. To kazem za sve opcenito... tako da eto ja rijetko kad nesto i kazem al naglas ovako pa mi bude lakse... nemojte zamjeriti
Mene moja bebica uveseljava tako da samo zazmirim na sve i mazim stomacic... i ja jedva cekam kad cu ju primit u ruke... iskreno bez obzira na ovaj moj drugi brak oduvjek sam htjela bar jos jedno djete pa taman i sama bila.. sto zbog sina da ima nekoga u zivotu sto zbog mene same da imam ispunjeniji zivot i sto ce me gurat jos jace da stojim na nogama i borim se ... eto iskukala sam se 😆 sad cu u krpe pa prebirat po glavi onu robicu koju sam oprala i koja je jos morala cekat sutra da oslobodim mjesto 😂😂😂😂 isto mi dođe kao ovcice da brojim 😆😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Večer djevojke, evo tek sad sam uspjela da se javim, nismo bili kući pa nisam uspjela čitati
Čestitam na punim tjednima 🎉 i Xoxo na dvoznamenkastom broju dana i nadam se da će zubobolja proći
LadyD a bas te taj isijas zeza, odmori malo pa vjerujem da će brzo proći
Jelenko bravo za urednu urinokulturu
Mamasita žao mi je zbog sina, držim fige da što brže i lakše ozdravi
Jelenas Nadam se da ćeš i ti brzo biti bolje, baš te to uhvatilo. Vjerujem da će antibiotik pomoći
Aurora želim seki svu sreću, da to sve prođe kako treba, a muzu unaprijed sretan rođendan
Freya čestitam na dobrom pregledu, a šta ćeš spremi za svaki slučaj da imaš
Roberta čestitam na dobrom pregledu i baš sladak trbuh 😊 a struk top👌
Slee Tetrice su prelijepe
Confused Dobro nam došla i čestitam. Možda i braco dođe par dana ranije
Miraclebaby Čestitam na dobrom pregledu, on se bas pripremio za dolazak
....
Sortiraj odgovore
Najstariji