Dobra večer svima 🙂 Nadam se da me primate u društvo 😁 Ja sam mama 3 curice, 4.put trudna, nosim dječaka, termin 29.11. Danas na pregledu cerviks u nestajanju, ušće 2.5 cm, tako da sam u iščekivanju trudova. Inače sam sve 3 kćeri rodila par dana prije termina, tako da se nadam da ni braco neće biti iznimka. Ima li vas još sa terminom blizu mome? Netko iz Splita možda?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobra večer svima 🙂 Nadam se da me primate u društvo 😁 Ja sam mama 3 curice, 4.put trudna, nosim dječaka, termin 29.11. Danas na pregledu cerviks u nestajanju, ušće 2.5 cm, tako da sam u iščekivanju trudova. Inače sam sve 3 kćeri rodila par dana prije termina, tako da se nadam da ni braco neće biti iznimka. Ima li vas još sa terminom blizu mome? Netko iz Splita možda?
Dobrodošla 😁 naravno da primamo 🥰 još sitno brojiš :)

Lucija 16.12.2021.💗
Hvalaa vaaam punoo 🥰🥰
Tierra prvi ctg ce mi biti kod nje na zadnjoj kontroli i tada cu biti 36+6, znaci prije toga nista i onda od ulaska u termin bi trebala krenuti "redovno" u bolnicu na ctg…
Slala sam mail u bolnicu jer se na telefon ne javljaju 🙄 ali naravno da nisu odgovorili. Mozda kojim cudom odgovore za koji dan 🤞🏻
Hej, trebaju testovi za ctg. Barem je meni moj gin tako rekao i dao uputnice za testiranje..

🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Slee super su tetrice, izgledaju mekano
Roberta vau zeno, pa koja fogura 😍
Confused dobrodosla, jesi mozda bila 2018 na nekoj temi, nekako mi je poznata slika i nick
Na kraju (freya nemoj me ubit) idem sutra na pregled, opez dobila par kontrakcija, a rekla je dr u alucaju kontrakcija bilo kakvih da odem ovaj tjedan, mada mislim da ce stanje biti ne promjenjeno

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee super su tetrice, izgledaju mekano
Roberta vau zeno, pa koja fogura 😍
Confused dobrodosla, jesi mozda bila 2018 na nekoj temi, nekako mi je poznata slika i nick
Na kraju (freyanemoj me ubit) idem sutra na pregled, opez dobila par kontrakcija, a rekla je dr u alucaju kontrakcija bilo kakvih da odem ovaj tjedan, mada mislim da ce stanje biti ne promjenjeno
Bela_le jesam, zadnju kćer sam rodila 2018.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Cure, evo mene malo k vama. Cijeli dan sam bila u bolovima, jedva otišla po malenu u vrtić. Na kraju zvala doktora, dobila sam antibiotik 5 dana, izgleda da mi je krenulo prema uhu a to nikak ne želim. Lupoceti mi apsolutno ništa nisu pomagali u bolovima :( Nadam se da će brzo proći.
Čestitam svima na super pregledima i želim dobrodošlicu Confused! Taman si došla na svoje finale :)

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Confused ja sam bila na ljetnim bebama, ali pod drugim nickom 😊
Jelenas bas mi je zao, nadam se da ces brzo ozdraviti 🤞

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobrodosla Confused...
Slee tetrice se cine baš super
Roberta ti ko i ja samo trbuh 😆😆 baš si slatka
Mi smo danas bili na pregledu..taman kad mi je mjerila trbuh i uzv radila on je stucao pa ju je zezao 🤣 bila je i studentica s njom i ona pokusava mjerit mi trbuh i nac polozaj bebe.. I kaže ona... ovdje su leđa....mislim... 😆 jer se gospon toliko okrece i divlja da je nemoguce to procijenit.. inace skroz se spustio glavicom dolje. Vaginalne preglede izgleda ovdje ne rade jer mi nisu ništa spominjali.
I da mister je odma kad je stavila uzv ponosno odma pisu pokazao, kaže ona,dap nemoze se fulat da je deckic 🤣
Iduci pregled u bolnici imam 30.11 ( a s tim da idem I iduci tjedan kod svoje dr,ali to još neznam kad, jer moram zvat za termin pa ću dopisati)

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Confused dobrodosla.
Roberta bravo za super pregled, izgledas 😍
Moj malecki je danas posle podne bas aktivan. A sad mu udarci nisu bas bezazleni 😂
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ri komodica i krevetic su divni!
Mo_zg bravo za pregled i veliku bebu.
Tierra uopste se ne vidi da si dobila toliko kila. Super izgledas!
Schinin sretno kod doktora!
Cestitke svima na punim tjednima 🎉
Xoxo cestitke na dvocifrenom broju ☺️ iskreno se nadam da ce se zub nekako smiriti sam od sebe, da te sto manje muci.
Mamasita nadam se da ce sin imati blaze simptome i da tebi nece preci. Trbuh ti je sigurno tvrd zbog citavog stresa u kojem si.
Jelenas drzim fige da te sinusi ubrzo popuste.
Aurora od srca želim da ti seka sto prije bude bolje!
Freya cestitaaaam na pregledu.
Slee tetre su super!
LadyD cestitam na osvojenoj nagradi !
Roberta cestitam. Prelijep stomacic 😍
Confused dobrodosla!
Miraclebaby cestitam na dobrom pregledu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji