Pozdrav curee, nije me bilo par dana jer mi je ludnica, u svakom smislu te rijeci… 😶😶
Danasnji pregled prosao odlicno, beba ima 2400g 🙈, treba jos izdrzat 6 tjedana, nadam se da nece biti ogroman kad se bude trebao roditi 😅, ja zatvorena, sve je sasvim u redu, jedino imam pojacan iscjedak pa mi je dr. propisala vaginalete, uzela danas bris za streptokok, nalaz za 5 dana gotov i nadam se da ce biti dobar… Slijedeci pregled je 7.12 i to mi je zadnja kontrola kod nje, dalje sve u bolnici.
Kako nisam bila par dana na forumu, ne znam jeste pisale ili ne, ali zna li tko treba li se testirati za ctg?
https://ibb.co/0Qg7q64 🥰
Ajme. Pa ti si samo trbuh 😍😍😍
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Roberta prezgodna si! Vidi strrukic!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvalaa vaaam punoo 🥰🥰
Tierra prvi ctg ce mi biti kod nje na zadnjoj kontroli i tada cu biti 36+6, znaci prije toga nista i onda od ulaska u termin bi trebala krenuti "redovno" u bolnicu na ctg...
Slala sam mail u bolnicu jer se na telefon ne javljaju 🙄 ali naravno da nisu odgovorili. Mozda kojim cudom odgovore za koji dan 🤞🏻
Hvalaa vaaam punoo 🥰🥰
Tierra prvi ctg ce mi biti kod nje na zadnjoj kontroli i tada cu biti 36+6, znaci prije toga nista i onda od ulaska u termin bi trebala krenuti "redovno" u bolnicu na ctg…
Slala sam mail u bolnicu jer se na telefon ne javljaju 🙄 ali naravno da nisu odgovorili. Mozda kojim cudom odgovore za koji dan 🤞🏻
Čestitam na uspješnom pregledu 😁🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Cure cestitam na pregledima, bravo za bebice 💪🧡
Roberta trbuh je presladak, bas baloncic 🥰
Slee tetrice su predivne 💛
Seka je jos na respiratoru, trebali bi rijesiti tu tekucinu da bi je mogli skinuti. Hematologinja mi je javila da su je zvali anesteziolozi tako da su svi angazirani i mislim da ce danas, sutra to pokusati 🙏❤
Nas maleni zadnjih dana bas puno lupka i tjesi mamu 💙 Jedino se tati ne zeli puno pokazivati, kad sjedimo skupa na kaucu ja ga bas cesto vidim izvana i to cim muz okrene glavu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Dobra večer svima 🙂 Nadam se da me primate u društvo 😁 Ja sam mama 3 curice, 4.put trudna, nosim dječaka, termin 29.11. Danas na pregledu cerviks u nestajanju, ušće 2.5 cm, tako da sam u iščekivanju trudova. Inače sam sve 3 kćeri rodila par dana prije termina, tako da se nadam da ni braco neće biti iznimka. Ima li vas još sa terminom blizu mome? Netko iz Splita možda?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobra večer svima 🙂 Nadam se da me primate u društvo 😁 Ja sam mama 3 curice, 4.put trudna, nosim dječaka, termin 29.11. Danas na pregledu cerviks u nestajanju, ušće 2.5 cm, tako da sam u iščekivanju trudova. Inače sam sve 3 kćeri rodila par dana prije termina, tako da se nadam da ni braco neće biti iznimka. Ima li vas još sa terminom blizu mome? Netko iz Splita možda?
Dobrodošla 😁 naravno da primamo 🥰 još sitno brojiš :)
Lucija 16.12.2021.💗
Hvalaa vaaam punoo 🥰🥰
Tierra prvi ctg ce mi biti kod nje na zadnjoj kontroli i tada cu biti 36+6, znaci prije toga nista i onda od ulaska u termin bi trebala krenuti "redovno" u bolnicu na ctg…
Hej, trebaju testovi za ctg. Barem je meni moj gin tako rekao i dao uputnice za testiranje..
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Slee super su tetrice, izgledaju mekano
Roberta vau zeno, pa koja fogura 😍
Confused dobrodosla, jesi mozda bila 2018 na nekoj temi, nekako mi je poznata slika i nick
Na kraju (freya nemoj me ubit) idem sutra na pregled, opez dobila par kontrakcija, a rekla je dr u alucaju kontrakcija bilo kakvih da odem ovaj tjedan, mada mislim da ce stanje biti ne promjenjeno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee super su tetrice, izgledaju mekano
Roberta vau zeno, pa koja fogura 😍
Confused dobrodosla, jesi mozda bila 2018 na nekoj temi, nekako mi je poznata slika i nick
Na kraju (freyanemoj me ubit) idem sutra na pregled, opez dobila par kontrakcija, a rekla je dr u alucaju kontrakcija bilo kakvih da odem ovaj tjedan, mada mislim da ce stanje biti ne promjenjeno
Bela_le jesam, zadnju kćer sam rodila 2018.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji