Xoxo cestitam na dvoznamenkastommmm 🎉🎉🎉
Jesmo sada sve ispod 100?
Jelenko ajmeeee pa nije valjda da opet otkazuju pratnje!!!!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ne znam, eto, tako su objavili za kbc split, vidjet ćemo🤷♀️🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Drage moje,dobro jutro vam zelim i sretno na pregledima. Ja cekam red za vadenje Rh faktora u bolnici,nacekat cu se 🙄
Aurora, ja sam se javila patronažnim sestrama putem maila,rekle su me nazvati, sve cekam kad ce
Zašto se čeka toliko? Nemaju trudnice prednost pred pomorcima? (Nekako tu ambulantu smatram trudnicko-pomorskom 😂 iako znam da i drugi pacijenti vade krv tu)
-
Treba se javit patronažnoj sestri da bi ona došla nakon poroda ili za tečaj? Nisam upućenaaaa.....

33👩❤️👨32
Upitnica, ma spore su na salteru, previse im treba vremena dok nas upisu,provedu pa prozovu za vadenje. Treba se javiti samo za tecaj.
Ma ja necu roditi onda u splitu ako ne bude pratnje,ic cu negdje drugdje. Gadi mi se sve.

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ja sad samo čekam da objave za petrovu bolnicu, čudim se da oni nisu prvi🙈
Mislim ja bi stvarno htjela da mi muž bude na porodu i njemu je to želja ali koja je mogućnost da uspije napravit test i da dobije rezultate na vrijeme, to mi se čini kao lutrija🤷♀️ Osim u slučaju indukcije onda znaš ali opet može te uhvatit i prije toga😅 Tko zna kako bude sa pratnjom tamo krajem prvog mjeseca do sredine drugog kad je meni termin🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja sam sad baš pročitala da su u splitu ukinuli pratnju 😶
Ja i muž smo već odlučili da on ne ide, da se ne živciramo oko toga hoće li u tom momentu bit ili ne bit dozvoljena pratnja. Idem sama. A i on jaaaako teško podnosi kad mene boli pa mislim da bi ga na kraju puntala nogom da se smiri. 😂 žao mi je da neće bebu prvi držati al svo zlo u tome. Bit će drugi. Izbjegavamo radi korone ikakve posjete neko vrijeme pa ćemo uživati sami prve dane

33👩❤️👨32
Moj se cijepio i treba bi imat pravo kao svi cjepljeni sta imaju da idu okolo di pozele. Jako sam ljuta i frustrirana zbog svega ovoga iz dana u dan

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Moj se cijepio i treba bi imat pravo kao svi cjepljeni sta imaju da idu okolo di pozele. Jako sam ljuta i frustrirana zbog svega ovoga iz dana u dan
Mislim da se čak govorilo da i s cjepivom mora bit testiran za pratnju.... al nemoj se nervirat unaprid. Može se svašta prominit do tad.

33👩❤️👨32
Nakon svega, stvarno razumim ove sta se ne zele cijepiti i sta prosvjeduju. Meni pratnja znaci minimalno pola mira u glavi i sigurnosti. Cilo vrime se drzim za to,da cu tako prezivit taj porod i da ce biti sve dobro. Sad vise nemam takav osjecaj. Bome drugo dite necu imat dok ovo sranje ne prode, osjecam se da sam ostarila u ovoj trudnoci 10 godina zbog cile situacije. Eto,oprostite na mojim frustrirajućim tekstovima, pravo sam popizdila kad sam ovo procitala

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Ma sve ok, svi isto razmišljamo. Baš frustrirajuće. Ja sam nekako pesimist pa sam ovo predvidila pa se odavno spremila na to da muž ne ide. Al razumijem svaku ženu koja svoju pratnju tamo želi. I smatram da bi trebalo bit omogućeno.

33👩❤️👨32
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji