Ja sam sad baš pročitala da su u splitu ukinuli pratnju 😶
Ja i muž smo već odlučili da on ne ide, da se ne živciramo oko toga hoće li u tom momentu bit ili ne bit dozvoljena pratnja. Idem sama. A i on jaaaako teško podnosi kad mene boli pa mislim da bi ga na kraju puntala nogom da se smiri. 😂 žao mi je da neće bebu prvi držati al svo zlo u tome. Bit će drugi. Izbjegavamo radi korone ikakve posjete neko vrijeme pa ćemo uživati sami prve dane
33👩❤️👨32
Moj se cijepio i treba bi imat pravo kao svi cjepljeni sta imaju da idu okolo di pozele. Jako sam ljuta i frustrirana zbog svega ovoga iz dana u dan
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Moj se cijepio i treba bi imat pravo kao svi cjepljeni sta imaju da idu okolo di pozele. Jako sam ljuta i frustrirana zbog svega ovoga iz dana u dan
Mislim da se čak govorilo da i s cjepivom mora bit testiran za pratnju.... al nemoj se nervirat unaprid. Može se svašta prominit do tad.
33👩❤️👨32
Nakon svega, stvarno razumim ove sta se ne zele cijepiti i sta prosvjeduju. Meni pratnja znaci minimalno pola mira u glavi i sigurnosti. Cilo vrime se drzim za to,da cu tako prezivit taj porod i da ce biti sve dobro. Sad vise nemam takav osjecaj. Bome drugo dite necu imat dok ovo sranje ne prode, osjecam se da sam ostarila u ovoj trudnoci 10 godina zbog cile situacije. Eto,oprostite na mojim frustrirajućim tekstovima, pravo sam popizdila kad sam ovo procitala
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ma sve ok, svi isto razmišljamo. Baš frustrirajuće. Ja sam nekako pesimist pa sam ovo predvidila pa se odavno spremila na to da muž ne ide. Al razumijem svaku ženu koja svoju pratnju tamo želi. I smatram da bi trebalo bit omogućeno.
33👩❤️👨32
Meni muž nije cijepljen i ne želi se cijepit pa ga ja zezam daj cijepi se onda ćeš moći bit na porodu ali ne djeluje ucjena, kaže pa moraš se porodit samnom ili bez mene🤣🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Muž i ja smo prebolili lani za Bozic.
Ja se nakon toga nisam cijepila jer je do jucer preporuka bila NE - ako planiras trudnocu, ako ides na MPO, ako sk trudna (ovim redoslijedom sam pokrila cijelu 2021) 😂
On se nije htio cijepit jer misli da je zaštićen prirodnim imunitetom nakon preboljenja ali odradio je to nedavno da moze u moje ime po institucijama ako bude trebalo (od jucer vidim da ne mogu ni u gradsku knjiznicu!). Cista birokracija.
33👩❤️👨32
Ja zvala svog gin da vidim jel gotov nalaz urinokulture, javila mi se sestra i kaže da je danas stigao nalaz i da je uredan, sad pitam dobro šta da radim sad, očito terapiju ne trebam, jel da ponovim samo u laboratoriju nalaz ili šta, pa da, ne zna ona šta bi pošto je nalaz uredan🤦♀️ Budem ja pila čaj od brusnice sad do kontrole u petrovoj pa ću otić po taj nalaz i ponovit urinbu laboratoriju🤷♀️ Super što je tako ali ne znam zašto mi je onda biokemijski nalaz totalna katastrofa znači od leukocita, eritrocita, stanice pločastog epitela, sluz, bakterija, svega... Znam da dio može biti i zbog toga što je jedna rupa blizu druge pa ono🤣 Ali eto, pitat ću u petrovoj 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure,
Jutros mi je izletio neki sluzavi iscjedak, malo poveca kolicina, al nije bilo sukrvice ni nista. Nadam se da je kao i Slee, malo se vise nakupilo zbog tog jer sam doma stalno.
Mali mi od sub navecer do sinoc imao temp, jutros me teta iz vrtica zove da mu grupa mora u samoizolaciju, ako je bio u vrticu cetvrtak i petak. Naravno da je bio. Odmah sam znala sta mu je. Napravili kucni test, koji je odmah pokazao dvije crtice. Evo sad sam luda. Od tada mi je stomak non stop stvrdnut i neka napetost. Voljela bih jos 10 dana izdrzati, da napunimo 37 tjedana.
Mamasita je bio proziran ili bijeli/zuckast? Nemoj se stresirat, meni su rekli da da je i bio aluzni cep da to ne znaci pocetak poroda, zenama ispada i po nekoliko tjedana. Pogotovo ako nije bio prosaran krvlju ili smeckast. Ako si dugo lezala vjerujem da ti je kao i meni se samo nakupilo. Trbuh ti se sad sigurno stvrdnjava i zbog nervoze, ja cim sam dosla doma i popila spasmex i normabel (preporucili u bolnici) trbuh se smeksao i ja sam se umirila. Napeta si i zbog situacije s malim. Kako mu je sada? Kako si ti?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji