Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    16. Studeni 2021. 08:44

Jutro curke, uff sta imam sve za nadoknadit 😱
    Freya si ti ono u Pu? I ja sam cula da tek od 39tt uzimaju u TA na ctg i to mi je bas katastrofa. Pa to su vec realni tjedni za rodit.
    Aurora kako je seka. Od srca se nadam da ce krenut na bolje ❤️
    Miraclebaby fotkice su vam top. Bit ce vam predivna uspomena 🤩
    Nelanr mislim da je tvoj strah sasvim opravdan. Svima nam to prolazi kroz glavu. Al kad bebica dode vodjet ces stvarno se sve prirodno slozi na svoje mjesto.
    Lorena sa zakasnjenjem sretna godisnjica braka i cestitke na - 80 🎉
    Taya zeno kakva predivna trudnica 🤩🤩🤩
    Teeny ja ne vidim to sto vices da si izgledas debelo. Bas mi izgledas lijepo sa slatkom busicom
    Lady  i ja tamanim ciklu al sam se unaprijed pripremila da me ne bi srce strefilo na wcu 🤣🤣
    Slee neka si ti bila na hitnoj i neka je sve ok. Sad ces bit mirnija. I podrzavam pocetak shoppinga bilo je i vrijeme 😁
    Deedee preslatke su stvarcice sa patpata. I sto vise razmisljas o cijepljenju to je panika veca. Ja sam odlucila prestat i otad sam si super zadovoljna i mirnija
    Baltazar tu smo sa visinom i ja imam osjecaj da ce me muz morat kotrljat. Kad vidim sve ove divne trudnice bas sam smijesna sama sebi sa ovom ogromnom trbusinom. 
    Nosiljka za pocetak gledam Aura maramu od ergobaby a za kasnije mi se svida Tula explore. Al za sad nisam jos kupila nista
    _____
    Nastavljam samo da si kavu skuham jedva drzim glavu na ramenima danas 😴

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Slee
    16. Studeni 2021. 09:03

Aurora javi za seku ako se sjetis, bas cesto pomislim na vas! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    16. Studeni 2021. 09:06

Evo na jesenskim jos dvije trudnice i njihova lista je gotova! I onda sluzbeno nastupa nasa grupica! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    16. Studeni 2021. 09:18

XOXO, jesam da, i meni je to čudno, al evo ubacili su me danas na pregled hvala bogu, vidjet ćemo šta dalje 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    16. Studeni 2021. 09:26

Jutro baloncici ranoranioci... kad se mi probudimo, vi vec dvije strane ovdje ispisete!

Sretno na pregledima Roberta, Schinin, Miraclebaby i Freya!

Mi malo muku mucimo s voznjom u autu, osjecam se ko da ce mi potrgat unutarnje organe na grabama i sahtovima i lezecima 😭
    Jel se smije stavit jastuk ispod guze da ublazi to malo? Koliko to utjece na sigirnost pojasa? Ne bi bas ugrozavala sigirnost, a imamo bas tvrd auto i sve se osjeti

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• XOXO
    16. Studeni 2021. 09:31

Tierra drago mi je da je pregled prosao ok al malo bi ti dr trebali imat vise takta. I preslatki ste baloncici 🤩
    Bruna kako si danas nadam se da su mucnine prestale. Medo je presladak
    Alexandra bodici su preslatki. I ja cu kao onaj vrazicak na ramenu i tebi rec da pustis strahove i krenes u shopping. Ja se bas veselim svakoj dostavi otkad sam popustila kocnice
    Kg ja sam do sad dobila +6 i na zadnjem pregledu mi je dr rekla da ipak malo pripazim jer ako tako nastavim da ce mi bit teze na porodu a i u zadnjim tjednima. Ja iskreno ne jedem puno i jedem dosta zdravo pa uopce ne znam di bi smanjivala a i strah me ako jos smanjim da bebica nece dobivat dovoljno. Mislim da sam ja jaaako niska i svaki gram se hvata.
    Lori nadam se da ce seka proc sa blazim simptomima. I mene muci ta glupa korona pogotovo sto smo bas u ovom nezahvalnom periodu kad su brojke kakve jesu i samo se o tome prica.  Gym je od mamas and papas. 
    Bambina, Upitnica, Jagodica, Mo cestitke na pregledu
    Miraclebaby kompletici su preslatki 🤩
    Ri predivni su komoda i krevetic
    Schinin nadam se da je pregled prosao dobro ❤️
    Sretno svima na pregledima

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    16. Studeni 2021. 09:35

Evo valjda sam pohvatala sve 🤣🤣🤣
    Ja opet nisam nista spavala poceo me boliti zub tj mislim da je neki zivac jer ne mogu odredit tocno koji boli. Zubarica ne moze slikati a glupo je da otvara sve zube da nademo koji boli. Popila sam 3 lupoceta al nista nije pomoglo. Sad se nadam da ce taj zivac odumrijeti sam od sebe pa cu nakon sto rodim to rjesavati.
    Sljedeci pregled imamo 13.12.
    I danas smo napokon i mi u klubu ispod 100 🎉🎉🎉🎉
    Cekam dostave ovaj tjedan nestrpljivo. A imam jos par kosarica koje cekaju BF popuste. Robicu sam za sad minimalno kupovala za to imam vremena kao i za kozmetiku. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bruna257
    16. Studeni 2021. 09:39

Jutro!
    Evo meni i danas mučno, ali malo manje nego jučer, bar nisam bljuvala... Sada tražim ideje za ručak jer više ne znam što bi....jedne ideje više nemam.  
    Sretno curama danas na pregledima, mene čeka sutra i baš me panika hvata..... 😣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Margo
    16. Studeni 2021. 09:50

Jutro cure, sretno svima na pregledima danas.

Neznam koja je cura pitala za mucnine, ali i ja sam zadnjih dva tjedna opet pocela s povracanjem i zgaravicom. Meni su patronazne sestre na tecaju rekle da puno veći broj zena povraca u zadnjem tromjesečju, nego u prvom jer maternica pritisce zeludac 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

LadyD
    16. Studeni 2021. 09:54

Dobro jutro drage moje...
    Sretno danas svima na pregledima 💪
     Jucer sam pokusala prosetati do trgovine po stipaljke za robu 😂 pa me uhvatilo nakon 20koraka  opet u ljevom  guzu taj isijas... jedva sam se vratila u stan 😂😂😂😂 al smjesno mi vise da mi je trebalo 3 paketa  po 20kom za jednu turu.. a sramota me rec koliko ih imam za oprat 😆 malo manje boli od jutra al dug je dan ispred mene i nadam se da ce proci...

Jelenas hvala za preporuke i cjene😘
    Upitnica cestitke na dobrom pregledu 💗 bebica bas ljepo napreduje i nagradi ju kojom krpicom 😆😍 potpisujem ovu izjavu za kilazu 😆👍
    Alexandraaa prekrasan je slincek 😍  cestitke na punom tjednu 💪💗
    Jagodica cestitke na dobrom pregledu💗 bebica ljepo raste 😍
    Slee super za kolica al svakako slikaj cim bude prilike 😉 ja sve te navlakice od kolica  poskidam i prođem u masini sta neide u kadu i rucno.. imam prosljeđena ali nebi dvojila ni sa novima jer stoje i ko zna koliko ruku je proslo sa pipkanjem ili tona prasine u skladistu...
    Bruna jucer sam bas trazila taj Lysol al ga nisam pronasla u dm-u bas zbog kolica al morat cu opet proc ili pogledat u Mulleru
    Ri meni je mama jucer kupila neke koje spominjes i mislim Sani marka da mi se nađu ako zatreba jer joj je preporucila u ljekarni njena neka.. bas cu se danas  spustit i vidit kakve su pa javim 😉 namjestaj je predivan 😍 bio je moj favorit  💪
    Bumbasor zahvaljujem... sa prvim sam imala digitalni Braun i radi dan danas.. samo jednom smo bateriju promjenili...
    Mo_zg pratimo se u dan 💪 cestitam na dobrom pregledu💗 i za veliku bebicu 😍 💪 nasmija me bas sa ovim profesionalnim gurmanom... posudit cu malo naziv 😂😂😂😂 a taj domet sam dragom sinoc spomenila 😂😂😂 kad se bude vracao kuci da me iznenadi iz onog mc 😂😂😂😂
    Schinin nek si ti odremala 😂💪 nadam se da ce svi pregledi donijeti dobre rezultate 💪💗
    Tierra prekrasno izgledas 💗
    Meaa super da si tako aktivna i od srca ti zelim da izguras do kraja tako 💪💗
    Ja vec sad kukam a di je jos kraj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Piba cestitam na punom tjednu 💪💗
    Aurora javljaj za seku. I nadam se dobrim vjestima 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.