Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    16. Studeni 2021. 08:00

Dobro jutro cure i sretno s pregledima 💛
    Alexandra cestitam na velikih 28 🎉 Zelim ti da do kraja nema stresa i da uzivas u bebinom lupkanju dok dode 🤗 Za seku je jucer popodne trebao doci gastroenterolog pa se nadam da cemo danas nesto vise znati. Informacije su nam jednom dnevno a to sve obavljaju kasnije. Hematologinja ce se isto raspitati jer je danas u toj drugoj bolnici.
    Meni ce isto faliti udarci, nekako je najljepse ujutro kad se muz budi za posao pa nam se maleni javi. 
    Piba cestitam na 33, izdrzat cete i vi jos a beba je vec velika 👶🤰

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Alexandraaa90
    16. Studeni 2021. 08:10

Piba ti si vec u super tjednima.  Ja o tim tjednima mastam 😍 i docekat cemi mi taj pregled sutra. 💪😚
    Aurora javi za seku kad saznas.  I hvala ti na tim lijepim rijecima ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Jagodica1988
    16. Studeni 2021. 08:16

freya_444

Dobro jutro okruglice 🤗🤗
    Sretno s pregledima! 🌞😁
    Jagodica & Larchi se nisu javile, ili?Taya, slažem se i meni će faliti ti udarci slatki 💋🥰💗

Hej hej, javih se jucer da je pregled bio super ali nemam jos termin za iduci jer im jucer sustav nije otvarao raspored za nove prijave za iduci mjesec 😅 Tako da se moram naruciti za par dana pa javim datum! 😊😊

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• Josipab
    16. Studeni 2021. 08:20

Drage moje,dobro jutro vam zelim i sretno na pregledima. Ja cekam red za vadenje Rh faktora u bolnici,nacekat cu se 🙄
    Aurora, ja sam se javila patronažnim sestrama putem maila,rekle su me nazvati, sve cekam kad ce

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

freya_444
    16. Studeni 2021. 08:36

Jagodica1988

freya_444

Dobro jutro okruglice 🤗🤗
    Sretno s pregledima! 🌞😁
    Jagodica &amp;amp; Larchi se nisu javile, ili?Taya, slažem se i meni će faliti ti udarci slatki 💋🥰💗

Hej hej, javih se jucer da je pregled bio super ali nemam jos termin za iduci jer im jucer sustav nije otvarao raspored za nove prijave za iduci mjesec 😅 Tako da se moram naruciti za par dana pa javim datum! 😊😊

Aha sorry promaknulo mi 🤗 drago mi je za pregled ❤️
    Ostale cure, čestitam na punim tjednima 🎉🎊

Lucija 16.12.2021.💗

• XOXO
    16. Studeni 2021. 08:44

Jutro curke, uff sta imam sve za nadoknadit 😱
    Freya si ti ono u Pu? I ja sam cula da tek od 39tt uzimaju u TA na ctg i to mi je bas katastrofa. Pa to su vec realni tjedni za rodit.
    Aurora kako je seka. Od srca se nadam da ce krenut na bolje ❤️
    Miraclebaby fotkice su vam top. Bit ce vam predivna uspomena 🤩
    Nelanr mislim da je tvoj strah sasvim opravdan. Svima nam to prolazi kroz glavu. Al kad bebica dode vodjet ces stvarno se sve prirodno slozi na svoje mjesto.
    Lorena sa zakasnjenjem sretna godisnjica braka i cestitke na - 80 🎉
    Taya zeno kakva predivna trudnica 🤩🤩🤩
    Teeny ja ne vidim to sto vices da si izgledas debelo. Bas mi izgledas lijepo sa slatkom busicom
    Lady  i ja tamanim ciklu al sam se unaprijed pripremila da me ne bi srce strefilo na wcu 🤣🤣
    Slee neka si ti bila na hitnoj i neka je sve ok. Sad ces bit mirnija. I podrzavam pocetak shoppinga bilo je i vrijeme 😁
    Deedee preslatke su stvarcice sa patpata. I sto vise razmisljas o cijepljenju to je panika veca. Ja sam odlucila prestat i otad sam si super zadovoljna i mirnija
    Baltazar tu smo sa visinom i ja imam osjecaj da ce me muz morat kotrljat. Kad vidim sve ove divne trudnice bas sam smijesna sama sebi sa ovom ogromnom trbusinom. 
    Nosiljka za pocetak gledam Aura maramu od ergobaby a za kasnije mi se svida Tula explore. Al za sad nisam jos kupila nista
    _____
    Nastavljam samo da si kavu skuham jedva drzim glavu na ramenima danas 😴

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Slee
    16. Studeni 2021. 09:03

Aurora javi za seku ako se sjetis, bas cesto pomislim na vas! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    16. Studeni 2021. 09:06

Evo na jesenskim jos dvije trudnice i njihova lista je gotova! I onda sluzbeno nastupa nasa grupica! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    16. Studeni 2021. 09:18

XOXO, jesam da, i meni je to čudno, al evo ubacili su me danas na pregled hvala bogu, vidjet ćemo šta dalje 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    16. Studeni 2021. 09:26

Jutro baloncici ranoranioci... kad se mi probudimo, vi vec dvije strane ovdje ispisete!

Sretno na pregledima Roberta, Schinin, Miraclebaby i Freya!

Mi malo muku mucimo s voznjom u autu, osjecam se ko da ce mi potrgat unutarnje organe na grabama i sahtovima i lezecima 😭
    Jel se smije stavit jastuk ispod guze da ublazi to malo? Koliko to utjece na sigirnost pojasa? Ne bi bas ugrozavala sigirnost, a imamo bas tvrd auto i sve se osjeti

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani