Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    02. Studeni 2021. 11:23

Prijavljujem pregled kod privatnika u cetvrtak, previse me je strah vikenda i toga sto ustvari ne znam kako da se ponasam

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Josipab
    02. Studeni 2021. 11:25

Jutro drage moje,sretno na pregledima i s obvezama. Moje nespavanje je postalo vec standard, valjalo bi popodne uvatit pola sata sna. Odvela sam muza na cjepljenje a dok ga cekam,svratila u lidla i kupila dva sugamancica za bebu 🥰🥰 molim Boga da dragome sve prode okej nakon ove druge duze,primia ie Modernu, očekujemo fibru i takve neke nuspojave.neka ostane na tome 🙏🏻
    Sta se tice iscjetka,minjam 3 para mudanti koliko budem mokra,uopce ne razmisljam da je to plodna voda nego moje tjelesne tekucine 😂😂 tako da, no stress 😊
    Bela, kako si danas?
    Schinin draga,kako su roditelji i sestra? Ma djeca su toliko fleksibilna i popravljiva,nece malome nista biti,nigi ga ozlijedila namjerno, bit ce sve dobro!
    Cestitke na punim tjednima,ja za par dana ulazim i 3.tromjesečje 🥰🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

tierra
    02. Studeni 2021. 11:26

Taya ♡

freya_444

Taya ♡

Sretno vam cure svima danas na pregledima.. 😘 da budete sve dobro

Kako si ti draga? 🤰🤭🌹

Mojoj curi se valjda još ne žuri van.. 😊 lupa ko luda.. cijeli dan i noć.. ako uspijem zaspati oko 4 ujutro pa do 7 je dobro.. 🙈 po danu nema spavanja.. zadnjih 2-3 tjedana imam puno vrtoglavica i baš mi puno puta dođe slabo.. sjedenje mi je nemoguće isto i stajanje zbog težine trbuha.. tako da sam većinu vremena u ležećem položaju.. krajem dana javljaju se lagane kontrakcije i grčevi, bol u preponama, leđima i pritisak dole na zdjelicu i mjehur.. iscjedak je užasno obilan pa pratim ako nebi došlo do istjecanja plodne vode.. u četvrtak mi ulazimo u termin pa mi je lakše a i nadam se da će ovaj puta napraviti ultrazvuk da vide ako sam i dalje otvorena samo tih 3cm i da procijene težinu bebu..
    A kako si ti? 😘 Naše bebe će stvarno brzo..

Jos malo izdrzi!!!!
    Meni je uzas sjedit na kaucu i na stolcu, ne mogu dulje od pola sata, a ne mogu ni setat dulje od pola sata pa kombiniram sve po malo, najvise uz lezanje.
    Iscjedak nemam, samo se upiskim kad kihnem 😂😅

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Lorena3009
    02. Studeni 2021. 11:39

Josipab

Jutro drage moje,sretno na pregledima i s obvezama. Moje nespavanje je postalo vec standard, valjalo bi popodne uvatit pola sata sna. Odvela sam muza na cjepljenje a dok ga cekam,svratila u lidla i kupila dva sugamancica za bebu 🥰🥰 molim Boga da dragome sve prode okej nakon ove druge duze,primia ie Modernu, očekujemo fibru i takve neke nuspojave.neka ostane na tome 🙏🏻
    Sta se tice iscjetka,minjam 3 para mudanti koliko budem mokra,uopce ne razmisljam da je to plodna voda nego moje tjelesne tekucine 😂😂 tako da, no stress 😊
    Bela, kako si danas?Schinin draga,kako su roditelji i sestra? Ma djeca su toliko fleksibilna i popravljiva,nece malome nista biti,nigi ga ozlijedila namjerno, bit ce sve dobro!
    Cestitke na punim tjednima,ja za par dana ulazim i 3.tromjesečje 🥰🥰

Moj je muž u petak primija 2.dozu moderne i za sada još nema simptoma, nadam se da ce tako i ostat🙏

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    02. Studeni 2021. 11:40

Tierra super za pregled i super za stitnjacu! 
    Bella drago mi je da ces ipak ici ovaj tjedan pogledati pa da si na miru
    Josipa drzim fige da ne bude jake nuspojave.

Pogodite tko je ubrao zadnja dva rucnika 🎉🎉 https://ibb.co/x7vnsh0
    Naravno ne ja, ja jos lezim ko ukopana, danas me nes grci cesto pa ni danas nije dan za setnju.
    Dojava za cybex balios s lux: https://ibb.co/42LvRPM

Ucestala nuzda - ja to imam svaki dan. Evo od jutros vec dvaput tako daaaa se ja po tome svaki dan pripremam valjda
    Ogtt u Medicu - idem sutra, organizirali su mi lezanje tako da superiska! 
    Evo i mene, dobra sam jos buduci da sam srasla s krevetom: https://ibb.co/dJ8gdC8

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

aurora12
    02. Studeni 2021. 11:46

Cure cestitam na punim tjednima 🤰💜
    Tierra bravo za pregled i stitnjacu 👌🎉
    Bela sigurno ces biti mirnija nakon pregleda, drzim fige da se jos nista ne dogada i da Izak ceka svoj red 😊
    Ana bas mi je zao znog udarca, normalno je da si se prepala ali glavno da bebica udara, dobro su oni zasticeni 🤗 Sretno na pregledu 🤞
    Moj evo jucer i danas malo jace lupka opet, bila sam se navikla na jace udarce pa se opet primirio par dana. Tko zna sto izvode unutra 😁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Scarlett
    02. Studeni 2021. 11:48

Jutro cure! 
    Ja sam obavila Ogtt napokon. Sve pohvale za Salzer. Ko je iz Zg fakat se isplati dat tih 120 kn. Imaš di sjest, leć, svi su full ljubazni i obilaze te kak stignu. Bile su jako zabrinute hoću izdržati bez povraćanja jer su očito imale jako puno slučajeva u zadnje vrijeme. Uspjela ja to popit ko profi. Bila sam žedna ko graba tako da... 😂 Istina da je odvratno nakon toga u ustima ali ajde. Nekako sam izdržala. Uzela sam knjigu pa sam se udubila odmah tako da ne razmišljam o tome kak sam žedna i gladna 😂 😂 😂 😂 
    Sad samo još dočekat nalaze da stignu na mail pa da vidim na čemu smo 
    Vrijeme je koma tako da ću danas pod dekicu i Netflix n chill. 
    Sinoć sam imala neke čudne bolove, malo sam se prepala, ali sam to pripisala grahu kojeg sam jela i problemima općenito sa stolicom zadnjih par dana. Eva q je odradila svoje prekjučer ali su mi crijeva nekako lijena. Moram priznati da je glukoza potaknula probavu danas 😅
    Nadam se da ste mi sve dobro 🤗 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

aurora12
    02. Studeni 2021. 11:55

Slee predivni ste 🥰 Rucnici su bas lijepi, ja nemam zivaca za te guzve u lidlu tako da sam preskocila 🙈 Idem sad do hocu knjigu malo prolistati knjige iako me doma ceka biblioteka neprocitanih samo o djeci 🤣 Mogla bi i do next-a vidjeti malo robice uzivo jer sam stalno online.
    Jelenas hvala za dojave, za multimam sam cula da treba kupiti njihove komprese. Pelene sam vec uzela 2 paketa u vel.1 (2-5 kg) i 1 za 3-6 kg, valjda nisam puno falila 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Birdy 🧚🏻
    02. Studeni 2021. 11:58

Schinin bas mi zao svega, ali vjerujem da dolazi bolje vrijeme i vase vrijeme 🤞💕
    Ana88 sretno danas i da se smiris na pregledu, javila se bebica to je dobro 😇
    Tierra super za pregled i stitnjacu 👍 uh ovo za grceve ne znam sto bi moglo pomoci, ja sam proslu noc unatoc Mg imala svoj prvi grc u listu i bas je grozan, a ja moram pitat za taj Mg sutra obavezno do kad da pijem..
    Danas je bas depra dan neki, ja sam dobila rucnika za bebe (na posudbu) al nekako si zelim i bar jedan svoj, pa cu sutra otici do Lidla ako sto ostane..
    Kod nas je napeto i ja ne znam od kuda mi strpljenja za sve, bila sam pricala da nas je jedan majstor 3 mj zakinuo preko ljeta, i sad je krecenje trebalo biti u sredinom 10.mj i obecao da dolazi, i frajer se sad ne javljaaa.. sad trazit novog 🙈 a posla ima za 10 dana 🙈 tako da se mogu oprostiti s selidbom ikakvom i prihvatiti ovaj mali boravak za sve u 1 😒
    Sto je god moglo poci u krivo je poslo i samo me brine da beba ne primi puno sve te negative 😞
    Cure sretno svima na pregledima i ogtt.. 👌😊

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Lorena3009
    02. Studeni 2021. 12:05

Slee

Tierra super za pregled i super za stitnjacu!
    Bella drago mi je da ces ipak ici ovaj tjedan pogledati pa da si na miru
    Josipa drzim fige da ne bude jake nuspojave.

Pogodite tko je ubrao zadnja dva rucnika 🎉🎉https://ibb.co/x7vnsh0
    Naravno ne ja, ja jos lezim ko ukopana, danas me nes grci cesto pa ni danas nije dan za setnju.
    Dojava za cybex balios s lux:https://ibb.co/42LvRPM

Ucestala nuzda - ja to imam svaki dan. Evo od jutros vec dvaput tako daaaa se ja po tome svaki dan pripremam valjda
    Ogtt u Medicu - idem sutra, organizirali su mi lezanje tako da superiska!
    Evo i mene, dobra sam jos buduci da sam srasla s krevetom:https://ibb.co/dJ8gdC8

Odlično za šugamane👍 Ja sam tila sve 3 verzije Al muž kaze nije bilo biloga, pa uzea 2 roza, 2 siva. I tebe danas grci? Mene kuk grci i cili livi but😵 od lezanja. Onda sam sad malo legla na desni pa sam osjetila kako me ona lupa, il se mrda, ne znam. Očito joj ne paše desna strana. Evo sad sam opet na livom dok ne uvati opet bol u nozi🤭🤭🤭 Pa ovo je za izludit više.... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.