Cure, samo dojava da Ljekarna Salus ovaj mjesec ima popust na Bella Baby pelene, Multigyn i Multimam proizvode.
Imaju na još puno proizvoda no znam da se ovi provlače kroz grupu pa ako nekom treba!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Shinin bas mi je zao radi svega, sve te snaslo u malo vremena. Vjerujem da si borac i ti i familija i da cete sve izdrzati i isto mislim da nakon ovih svih udaraca mora doci smiraj i da se nekako mora okrenuti na bolje. Sjetim se cesto tvojih komentara i savjeta i pomazu mi jako i hvala ti za to 💗
Aurora i cure koje su slale ekipu u Lidl-dobro ste napravile; ja sam bila jutros i kupila rucnik i dva bodica ali je navala bila uzasna na zensku robu i nisi se mogao mrdnit. Vidila sam neki babyphone od Motorole za 600 kn ali mi se u glavi upalilo da je jedna spominjala Xiaomi za manje kuna pa cu to prvo malo istraziti..
Meni ove dane nikako ne ide, kad sam isla doma-zatvarala sam zadnja vrata auta i uspjela sam se udarit bocno u stomak. Naravno malo jave jer sam ih kao isla zalupiti..toliko sam se pripala da nisam mogla par min sist u auto..sad sam doma i isla lec da se beba malo javi. Javio se a ja cila zabrinuta, nemogu izdrzat danas do pregleda popodne 😭
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Sretno vam cure svima danas na pregledima.. 😘 da budete sve dobro
Kako si ti draga? 🤰🤭🌹
Mojoj curi se valjda još ne žuri van.. 😊 lupa ko luda.. cijeli dan i noć.. ako uspijem zaspati oko 4 ujutro pa do 7 je dobro.. 🙈 po danu nema spavanja.. zadnjih 2-3 tjedana imam puno vrtoglavica i baš mi puno puta dođe slabo.. sjedenje mi je nemoguće isto i stajanje zbog težine trbuha.. tako da sam većinu vremena u ležećem položaju.. krajem dana javljaju se lagane kontrakcije i grčevi, bol u preponama, leđima i pritisak dole na zdjelicu i mjehur.. iscjedak je užasno obilan pa pratim ako nebi došlo do istjecanja plodne vode.. u četvrtak mi ulazimo u termin pa mi je lakše a i nadam se da će ovaj puta napraviti ultrazvuk da vide ako sam i dalje otvorena samo tih 3cm i da procijene težinu bebu..
A kako si ti? 😘 Naše bebe će stvarno brzo..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jutro cure i od mene. Moj dan je bas depresivno poceo 🤨 verovstno je do vremena, bilo je zadnjih dana lepo, a od jutros kisa...
Sinoc sam se jedva uspavala, u skoro sedecem polozaju. Neka knedla mi stojala u grlu cim legnem normalno na jastuk. Bas ruzan osecaj... nije bila zgaravica, mislim, nije gorelo.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Prijavljujem da je sve bilo ok na pregledu.
Zatvorena sam, tlak kao i obicno nizak 100/60, bebini otkucaji super 130/min
Doktor je uzeo bris koji sam nosila na analizu i sad tjedan dana cekam nalaze.
Stigao je nalaz TSH i super je tako da visene moram brinut oko stitnjace niti ici na kontrole jer je samo prvi nalaz bio los 🥳🥳🥳
Dobila sam uputnicu za Ambulantno lijecenje - to su pregledi u rodilistu gdje cu roditi pa sad moram istraziti kome se trebam javiti jer su bili svi zivcani i rekli su mi samo javite se dalje njima. Nije mi se dalo kvarit svoje raspolozenje s daljnjim pitanjima 🤪
I da, magnezij smijem piti jos 2 tjedna i ovo me sad bas uzasno brine kako cu prezivjet jer i s redovnim uzimanjem magnezijem me zna ponekad ulovit grc u nozi 😭😭😭😭 a kaze doktor da ce to sad bit sve cesce jer beba pritisce zivac.
Jel ima neko drugo rjesenje za to?

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Prijavljujem pregled kod privatnika u cetvrtak, previse me je strah vikenda i toga sto ustvari ne znam kako da se ponasam

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro drage moje,sretno na pregledima i s obvezama. Moje nespavanje je postalo vec standard, valjalo bi popodne uvatit pola sata sna. Odvela sam muza na cjepljenje a dok ga cekam,svratila u lidla i kupila dva sugamancica za bebu 🥰🥰 molim Boga da dragome sve prode okej nakon ove druge duze,primia ie Modernu, očekujemo fibru i takve neke nuspojave.neka ostane na tome 🙏🏻
Sta se tice iscjetka,minjam 3 para mudanti koliko budem mokra,uopce ne razmisljam da je to plodna voda nego moje tjelesne tekucine 😂😂 tako da, no stress 😊
Bela, kako si danas?
Schinin draga,kako su roditelji i sestra? Ma djeca su toliko fleksibilna i popravljiva,nece malome nista biti,nigi ga ozlijedila namjerno, bit ce sve dobro!
Cestitke na punim tjednima,ja za par dana ulazim i 3.tromjesečje 🥰🥰

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sretno vam cure svima danas na pregledima.. 😘 da budete sve dobro
Kako si ti draga? 🤰🤭🌹
Mojoj curi se valjda još ne žuri van.. 😊 lupa ko luda.. cijeli dan i noć.. ako uspijem zaspati oko 4 ujutro pa do 7 je dobro.. 🙈 po danu nema spavanja.. zadnjih 2-3 tjedana imam puno vrtoglavica i baš mi puno puta dođe slabo.. sjedenje mi je nemoguće isto i stajanje zbog težine trbuha.. tako da sam većinu vremena u ležećem položaju.. krajem dana javljaju se lagane kontrakcije i grčevi, bol u preponama, leđima i pritisak dole na zdjelicu i mjehur.. iscjedak je užasno obilan pa pratim ako nebi došlo do istjecanja plodne vode.. u četvrtak mi ulazimo u termin pa mi je lakše a i nadam se da će ovaj puta napraviti ultrazvuk da vide ako sam i dalje otvorena samo tih 3cm i da procijene težinu bebu..
A kako si ti? 😘 Naše bebe će stvarno brzo..
Jos malo izdrzi!!!!
Meni je uzas sjedit na kaucu i na stolcu, ne mogu dulje od pola sata, a ne mogu ni setat dulje od pola sata pa kombiniram sve po malo, najvise uz lezanje.
Iscjedak nemam, samo se upiskim kad kihnem 😂😅

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jutro drage moje,sretno na pregledima i s obvezama. Moje nespavanje je postalo vec standard, valjalo bi popodne uvatit pola sata sna. Odvela sam muza na cjepljenje a dok ga cekam,svratila u lidla i kupila dva sugamancica za bebu 🥰🥰 molim Boga da dragome sve prode okej nakon ove druge duze,primia ie Modernu, očekujemo fibru i takve neke nuspojave.neka ostane na tome 🙏🏻
Sta se tice iscjetka,minjam 3 para mudanti koliko budem mokra,uopce ne razmisljam da je to plodna voda nego moje tjelesne tekucine 😂😂 tako da, no stress 😊
Bela, kako si danas?Schinin draga,kako su roditelji i sestra? Ma djeca su toliko fleksibilna i popravljiva,nece malome nista biti,nigi ga ozlijedila namjerno, bit ce sve dobro!
Cestitke na punim tjednima,ja za par dana ulazim i 3.tromjesečje 🥰🥰
Moj je muž u petak primija 2.dozu moderne i za sada još nema simptoma, nadam se da ce tako i ostat🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Tierra super za pregled i super za stitnjacu!
Bella drago mi je da ces ipak ici ovaj tjedan pogledati pa da si na miru
Josipa drzim fige da ne bude jake nuspojave.
—
Pogodite tko je ubrao zadnja dva rucnika 🎉🎉 https://ibb.co/x7vnsh0
Naravno ne ja, ja jos lezim ko ukopana, danas me nes grci cesto pa ni danas nije dan za setnju.
Dojava za cybex balios s lux: https://ibb.co/42LvRPM
—
Ucestala nuzda - ja to imam svaki dan. Evo od jutros vec dvaput tako daaaa se ja po tome svaki dan pripremam valjda
Ogtt u Medicu - idem sutra, organizirali su mi lezanje tako da superiska!
Evo i mene, dobra sam jos buduci da sam srasla s krevetom: https://ibb.co/dJ8gdC8

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji