Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    02. Studeni 2021. 08:18

Jutro cure, sretno svima danas🤗
    Ja sam noćas spavala ali kao da nisam, pred jutro sam išla na wc naravno provjeravala uložak koji nije mokar već vlažan i sad isto tako. Pritisak u trbuhu mi je stalan i to mi radi takav stres a vjerujem da je samo zbog položaja bebe i leđa me i dalje bole🙄
    Poslala sam ginu poruku pa ću vidjet dali ću danas do njega čisto da mi kaže da je sve u redu baš sam utučena od straha 😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Mum of four
    02. Studeni 2021. 08:20

Slee

Mumof4 idem vaditi u medico, danas ce me zvati da mi kazu jesu li uspjeli izorganizirati da negdje lezim dok cekam jer sam rekla da sam trudnica na mirovanju. Bas me zanima hoce li mi izaci u susret.

E super javi mi dojmove,jel znas koja je cijena?
    Brzo si dobila termin? Meni je rekla da to obavim iduci tjedan pa cu ih tako zamoli

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    02. Studeni 2021. 08:25

Jelenko93

Jutro cure, sretno svima danas🤗
    Ja sam noćas spavala ali kao da nisam, pred jutro sam išla na wc naravno provjeravala uložak koji nije mokar već vlažan i sad isto tako. Pritisak u trbuhu mi je stalan i to mi radi takav stres a vjerujem da je samo zbog položaja bebe i leđa me i dalje bole🙄
    Poslala sam ginu poruku pa ću vidjet dali ću danas do njega čisto da mi kaže da je sve u redu baš sam utučena od straha 😒

I meni ti je stalno vlazno,prije je bio bijeli iscjedak sad prozirno samo.. Meni se dosta grci trbuh pogotovo ako duze lezim pa se dignem il kad mi je pun mjehur. U kojem polozaju ti je beba? Meni lezi poprecno pa su mi jaci bolovi i zbog toga

Slee
    02. Studeni 2021. 08:25

Rekla mi je da je ovaj produzeni ogtt 200kn. Odmah sam dobila termin, ali vidjet cu jos danas kad me nazovu jer ako ne mogu nigdje odmarati dok cekam onda cu radje prebaciti za neki termin kad mi mogu to omoguciti

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mum of four
    02. Studeni 2021. 08:33

Slee

Rekla mi je da je ovaj produzeni ogtt 200kn. Odmah sam dobila termin, ali vidjet cu jos danas kad me nazovu jer ako ne mogu nigdje odmarati dok cekam onda cu radje prebaciti za neki termin kad mi mogu to omoguciti

Ajde bas javi kad saznas. Ja cu se odmah narucit da i ostale nalaze napravim kod njih

aurora12
    02. Studeni 2021. 08:35

Jutro cure i sretno s pregledima 🤞🤗
    Slee sretno s ogtt-om i cestitke tebi i Teeny, sutra vec 26 tjedana, blizu je onda 30 💜 Nadam se da ce ti osigurati krevet jer mi se cini bolje lezati nego sjediti a svakako moras mirovati dok to traje.
    Schinin vama se u familiji svasta izdogadalo ali mora i taj los period proci, samo pomalo naprijed. Drzim fige da rana dobro zacijeli 🤞 A Max mozda stize oko mog rodendana, ja sam 9.1. 😊 
    Ja bi poslije trebala do poste po zalando paket, popodne po komodu i kutije i kosare za spajzu u jysk i u h&m napokon odnijeti robu. Vidjet cemo sto ce od toga svega biti 😁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• piba7
    02. Studeni 2021. 08:36

Jutro svima..
    Joj ja sam sinoć dosta kasno jela pizzu, jučer mi je bio baš neki jako loš dan pa sam odlučila navecer jesti. Inače sam na onoj dijeti za gestacijski dijabetes zadnjih preko mjesec dana. Danas ujutro sam se probudila s užasnom zgaravicom i mucninom, bas mi je jako, jako loše bilo. Nakon kave sam obavila wc (s čime inače imam ogromnih problema i idem na wc jednom u 5 dana) I sad mi je puno bolje osim što beba divlja u trbuhu 😂
    Nadam se samo da me na wc stvarno potjerala ta grozna hrana od sinoć, da nije početak nečega 😬😬😬 kak nam je pisala Anameri da je imala pojačanu potrebu za wc-om dan, dva prije nego je porod krenuo.
    S iscjedkom imam problema kao vidim i svi ovdje, stalno mi je nešto mokro, stalno provjeravam gace, uzas.
    Kontrola mi je tek iduću srijedu, treba preživjeti još ovih 8 dana. 
    Danas smo točno 31 tj... i prošlo je točno mjesec dana otkad sam završila u bolnici. 

• Clarissa
    02. Studeni 2021. 08:47

Pozdrav svima! Nisam neko vrijeme pisala, ali sam vas citala. Saljem support za sve faze u kojima ste, neka bilo koje tegobe budu sto podnosljivije i ostatak trudnoce po mogucnosti sto blazeniji. 
    Ja sam nekako bila u banani pa nisam bila od volje, em me hormoni zasorali, em neke brige, kao da me depra ulovila pa sam se bas cudno osjecala (i ponasala, muz bi potvrdio). Onda se blizilo ovo doba pa me jos vise opralo kak tate nema vec nekoliko godina i koliko bi on bio sretan sto ce biti djed i tak... Ma klasika, emocije i struja misli... 
    Hvala za dojavu za rucnike, odmah sam poslala muza da ih kupi!  Jucer bili po Medvednici, bas mi fale brda i planinarenje pa smo makar autom otisli i onda se nisam dala dolje dok sunce nije zaslo, jesen mi je nesto najljepse...prosetali, fino klopali, jos malo luftali, poslije sam od predoziranosti kisikom zaspala ko kruska!
    Radim jos ovaj mjesec i onda krecem u pripreme, dosad samo neke sitnice sam pribavila. Stalno si govorim ma stiiiiignem, ali sad kad gledam vasa odbrojavanja, skuzim da sam i ja ispod stotke. Fijuuuuuu. Usla evo u 28. tjedan, omg... A i prva bebica nam stigla u grupu, things are getting real, real! 
    E da, prosli vik sam se pikala za GUK profil (Jelenas puno hvala na ponudi, uspjela sam posuditi aparat) i mislim da su vrijednosti skroz dobre (nataste 4,1 pa onda 2 h iza obroka 6,0 - 5,9 - 5,7), bar se nadam, vidjet cu sto ce dr sutra reci.
    Mene isto razlicitom jacinom lupka, mozda su onda jaci udarci nogice. I sve losije spavam, nikak se namjestit, a svaki put kad se preznojim pod poplunom, siznem sta je to mokro medju nogama, nije valjda nesto vec krenulo, ali nasrecu to je samo znoj od mojih cijenjenih popunjenih bedara  Stalno neki sokovi, pa ti budi miran i blazen 
    Zelim vam lijepi tjedan i sto vise opustajucih trenutaka! 

CiribiribelaMare
    02. Studeni 2021. 08:54

Hej curke 🤰
    javljam se iz kreveta. Neka prehlada me uhvatila, tak da sam ostala doma danas. 
    Bebi se javlja, nekad me baš lupi po mjehuru, da odma jurim na wc. 🙂
    Sretno na pregledima ko ima. 
    Svi mislite pozitivno i nedajte lošim mislima da vas sputavaju. Problem po problem i sve ćemo riješiti. 😘

Jelenko93
    02. Studeni 2021. 08:58

Svojoj kćeri ću reći da si definitivno za prijatelja/prijateljicu nađe ginekologa pa da svaki čas može otići kada ju nešto bude mučilo ako bude ovako panična kao ja🙈🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.