Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    02. Studeni 2021. 12:17

Cure mene poslao moj gin na odjel zbog onih mojih nekih bolova i iscjedka. Uglavnom zatvorena skroz, plodne vode i više nego super, bebica dobro samo imam malo pojačan iscjedak pa sam dobila vaginalete i rekao da uzmem dva dana normabel 2 mg što mi nije baš simpatično ali eto, sve u svemu sve je dobro i da odmaram sad par dana. Bolovi su vjeod bebe i maternice koja raste. Po njihovoj procjeni beba ima oko 819 grama što bi značilo da se udebljala 300 grama u 15 dana 🤨 Ja sva sretna samo neka ona bude velika cura🥰

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    02. Studeni 2021. 12:34

Jelenko93, odmaraj samo i drago mi je da je sve okej 🥰
    Slee, super su ručnici, ja ih imam dosta tako da sam isto preskočila shopping ovaj put iako Lidl stvarno ima lijepih stvari 🤭 i trbuščić ti je presladak 😍 i sretno sutra s ogtt-om, super za ležanje, ma medico je zakon ☺️
    Bela, dobro da si dobila termin ovaj tjedan pa da budeš na miru 😊
    Scarlett, javi kakvi su nalazi 💪 bit će to super :)
    Tierra, drago mi je da je na pregledu bilo sve dobro, nas dvije smo blizu s danima, pratimo se 😁 ja sam u petak na pregledu ☺️ su ti izmjerili bebicu možda?
    Taya, uff sad će bit sve teže i teže, al da u terminu si brzo i tvoja curica bi mogla brzo doći ❤️ ja sam dobro, zaista se dobro osjećam, okej zabole me leda kad sam duže na nogama, al pokušavam biti što aktivnija do kraja. Uskoro ću aktivirati i pilates loptu kad uđem u termin za 2 tjedna ☺️ stvarno još uvijek sve mogu, jučer očistila cijeli stan uz muževu pomoć, ali uspjela sam haha 🤞 

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    02. Studeni 2021. 12:38

Ana sigurna sam da nisi nista naoravila bebi, imaju oni vode koja ublazi udarce
    Tierra super za pregled
    Josipa drzim fige da muz prode bez tezih nuspojava..
    Ja sam dobro, bilo je danas vec par slabijih kontrakcija, al bebac je toliko aktivan danas da mislim da i da krene neko stezanje maternice da bi on to zaustavio hahaha
    Slee super za ulov... divna si
    Birdy zao mi je zbog majstora, ne znam koliko ce te utjesiti, ali bebicu nece biti briga kolika i kakva je soba, bitno ce joj biti da ima mamu kao ti koja ju vec toliko voli da zeli da je sve savrseno za nju
    Jelenko drago mi je da je sve okej i da si sad mirnija

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    02. Studeni 2021. 12:45

Ana vjerujem da je bebica unutra zasticena, ne brini se! 
    Birdy joooj, nas to preuredjivanje ceka na ljeto, ja planiram s malim pobjec negdje dok se bude radilo jer uvijek imam s majstorima nesuglasice. I slazem se s Bellom, bebi nije bitna soba, bitni ste joj vi! 
    Freya ajme super za ciscenje, svaka ti cast! 
    Jelenko super, sad si mirnija svakako! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lorena3009
    02. Studeni 2021. 13:03

Jelenko93

Cure mene poslao moj gin na odjel zbog onih mojih nekih bolova i iscjedka. Uglavnom zatvorena skroz, plodne vode i više nego super, bebica dobro samo imam malo pojačan iscjedak pa sam dobila vaginalete i rekao da uzmem dva dana normabel 2 mg što mi nije baš simpatično ali eto, sve u svemu sve je dobro i da odmaram sad par dana. Bolovi su vjeod bebe i maternice koja raste. Po njihovoj procjeni beba ima oko 819 grama što bi značilo da se udebljala 300 grama u 15 dana 🤨 Ja sva sretna samo neka ona bude velika cura🥰

Bas mi je drago da je sve suoer❤️ Nadam se da si se sad smirila i da ti je lakše. Koje vaginalete si dobila? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Maša🤰🏼
    02. Studeni 2021. 13:05

Bokic okruglice 💙
    Alexandra cestitam na ulasku u 27 tjedan 🥳
    Taya joooooj zao mi je za sve tegobe koje su te zadesile jos malo pa neka tvoja bebica dode tebi u narucje ❤️
    Jelenko jako mi je drago da je sve ok :)

Moj pregled - Vito nam je super i raste ko lud 😂 ima 1750 grama kaze ginekolog velika beba ko uvik :P glavica dole a kaze vas sigurno bole rebra kazem ja da uzasno kaze on da je stopalo zabio bas ispod rebra hahaha super 😂 moram vadit krv jer sam A- i urinokulturu i vaginalete stavljat jer imam jedan plusic leukocita.

Dobila sam jos dvi kile trenutno sam na 168 🙊 ukupno sam se udebljala 8 kila meni se to cini puno ali med sestra kaze da je to super pa ajde dobro je 😂 i eto to je to sljedeci pregled mi je 22.11. 🥳

Evo i slikice iako ja ne kuzim bas ali ginekolog je bio sav odusevljen i ponosan kako ga je lipo ulovia hahaha 😂

https://ibb.co/N9rgV6c

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Miraclebaby28
    02. Studeni 2021. 13:09

Jutro (dan) 😆😆😆 ja po noci nikako ne spavam pa onda tek oko 8 zaspim pa do podne 🙈🙈

Schinin drago nam je da si nam se javila, zao mi je što te tako sve snaslo, ali valjda će doc I to bolje vrijeme... sigurno će sinu rukica bit ok.. oni to sve brzo u hodu prebole I zaraste sve brzo, isto tako što misliš za Maxa na kraju se neće dat van ni nakon termina 😅😅
    Jelenko bolje je da si otišla i provjerila bar si mirnija, al inače ti iscjedci msm da su samo iz tjedna u tjedan sve gori jer beba pritisce sve jače sve dolje...
    Slee a tvoj peso kraj tebe kao čuvar 🤣🤣 pazi na tebe i bebu 😍 
    Taya ajme ti već skoro u terminu 🥰 
    Ostale cure koje su na pregledima nadam se da je sve dobro proslo,koja je pisala Alexandra msm da je povratila i što sad moraš ponavljati opet? 😪 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Taya_
    02. Studeni 2021. 13:12

Freya svaka čast da si još tako aktivna.. 😀 i ja sam još u tim tjednima bila dosta aktivna.. taman smo završili onda s radovima u kući  pa sam sve pospremila i pripremila za bebu..  ali zadnja dva tjedna baš vidim da mi neide.. a i sad moram mirovati.. vjerojatno zbog tog jer mi se beba već smjestila u porođajnom kanalu pa je to onda veliki pritisak.. 
    Slee super ulov u lidlu.. a ti si prekrasna 😍 baš slatki mali trbuščić 😃
    Jelenko drago mi je da je sve u redu i da beba super napreduje.. barem si sad nakon pregleda malo mirnija..😀
    Ana bebici sigurno nije ništa.. zaštićena je ona od udaraca, tako da ne brini 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Maša🤰🏼
    02. Studeni 2021. 13:17

Molim vas preporuku za torbu za kolica :/ bila sam odlucila da cu onaj ruksak ali kad sam ga vidila uzivo kako stoji na kolicima mi se bas bas ne svida pa bi sad ipak torbu neku … dali imate neku preporuku? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Taya_
    02. Studeni 2021. 13:24

Maša ma presladak ti je malac na sličici.. 🤩 super da on dobro napreduje.. znači i on voli udarati mamu u rebra.. 🙈 tako ima i moja, nogice ispod desnog rebra a kako je sve veća baš boli kad se razbacuje.. 🙃 
    Miraclebaby ima nas puno u klubu naspavaća .. 😔 bebe nas baš vole mučiti ..

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.