Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    02. Studeni 2021. 17:20

Nisam vas stigla citav dan citati i nakupilo se dosta stranica.
    Cestitam svima na dobrim pregledima.
    Schinin nemoj sebe toliko kriviti, nisi ga namjerno povrijedila. Oporavit ce se veliki braco vrlo brzo. A roditeljima i sestri zelim da sto prije budu bolje.
    Slee kad vidim ova dva dvocifrena broja, malo me panika uhvati iako ima jos do termina 🤣 i bas ti je fin trbuscic 😍
    Bela nadam se da si sad mirnija kad imaš zakazan pregled prekosutra.
    Birdy samo polako. Sve ce se to stici urediti, s majstorima je uvijek problem i uvijek ih se ceka. Slažem se s curama, gdje god da ste, bitno da ste zajedno 😊
    Meni danas beba toliko rasteze stomak i bas je bolno. 
    Ne znam jel' trenira nesto, ali nije nimalo ugodno. 

• Lorena3009
    02. Studeni 2021. 17:34

Ja sam danas bas cila nikakva. Kuk me boli od lezanja ajme. Nije konstantno Al zaboli. Još mi rodica danas pošalje fažol (grah) za ručak i poidem jedan pijat, stvarno nije bija jak, lagano ga je napravila. I mene stomak grci od njega, još iza njega popijem magnezij. Sad sam 2 puta bila na wc-u. Bas me zagrci na momente, i naravno odma crne misli u glavi. 😵 Jel se vama zna tako desit od neke hrane? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Alexandraaa90
    02. Studeni 2021. 17:36

nelanr ❤ Schinin ❤ hvala vam cure ali evo izvukla sam se od ponovnog prolazenja tog horora.  U pon sam narucena u bolnicu da mi naprave GUK profil.  Tako da necu to ponovo piti... 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Mo_zg
    02. Studeni 2021. 18:06

Bela_le

Masa super za pregled, Vito je veliki frajer
    Birdy zato smo tu jedne za drugu ❤
    Nelanr super si uspjela uhvatiti

Nego da vas pitam, u svim tim kontrakcijama i tome, dosla je do mene informacija da nes kava moze izazvati konktrakcije i u najmanjim kolicinama, jel zna netka od vas jel to istina?

Ja iskreno nisam cula ovo za Nes kavu, i nadam se da nije tocno jer samo to i pijem 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

LadyD
    02. Studeni 2021. 18:16

Poludio mob... pojeo slova 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Lilli07
    02. Studeni 2021. 18:25

Jelenko drago mi je sto si uspjela otici doktoru i da je sve ok, sad mozes biti mirna
    Alexandra super sto ne moras opet ogtt raditi, a nadam se da ce guk profili biti dobri
    Lorena i ja sam evo danas kod mame graha jela, za sad je sve ok, nadam se da ce i tebi brzo proći 
    Slee bas slatki peskirici
    Nelanr aaa bas si uspjela dobro uhvatiti, meni jos nije tako, ni u prosloj trudnoci se ne sjecam da je tako bilo, mozda ima veze a tim gdje je posteljica
    Bela nadam se i ja da to za nes nije tačno, u prosloj trudnoci sam također samo to pila umjesto kafe i nije bilo nikakvih problema, i sad samo nes pijem

Miraclebaby28
    02. Studeni 2021. 18:26

Bela le ja normalno pijem kavu I nemam nikakvih kontrakcija i problema... koliko sam pročitala nije opasno .. naravno u umjerenim količinama 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Lilli07
    02. Studeni 2021. 18:31

Ja sam danas isla u malu kupovinu, al nista za bebu 😂 
    Seki mi sutra rođendan pa njoj uzela poklon, a i jos jednom djecaku, sinu od drugarice usput uzela
    Sebi sam gledala neku jaknu ili kaput usput, ali nisam nasla nista sto mi bas odgovara
    Voljela bih naci i neke pantole ali da nisu ni uske ni farmerke, u tom mi je jako neudobno, ali ni to nisam vidjela u ovim radnjama u kojima sam bila
    Kod mame na rucku bila, a i sutra cu 😂 samo cu kuci prespavati
    Sutra ujutro idem na transfuziologiju da vadim krv za ona antitijela jer sam Rh negativna i eto to je moj izvjestaj za danasnji dan 😂 

freya_444
    02. Studeni 2021. 18:37

Bela, ja isto nisam to čula za kavu, ja ju pijem jednu dnevno jer mi paše, a popodne si čaj napravim...😊 Vjerujem da kava nema veze s kontrakcijama 💪
    Nego cure, one koje uzimaju ponekad Rennie tablete za žgaravicu, koliko ih se na dan može pocucati? Danas ujutro sam jednu, al žgaravica me ubija, toliko da mi je ta kiselina iziritirala grlo, ne znam više što da probam kao spas 🥵 a opet ne bi htjela pretjerivati 👀
    Cure koje ste oprale robicu, s čime ste prale? Ja ću probati s Becutanom, nisam čula loše stvari o njemu. Znam da je Frosch dobar isto, al danas sam ga pomirisala i baš mi smrdi, to je do mene vjerojatno 🙄

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    02. Studeni 2021. 18:40

I da, što mislite o jastučiću za bočno spavanje? Da li ste mislile to koristiti uopće? Znam da su podijeljena mišljenja zbog SIDS-a...

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.