Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    02. Studeni 2021. 16:04

Hvala Schinin na uvijek altruisticnim savjetima, samo se ti nama pojadaj. Ako i ne pomognemo sa savjetima, barem je tebi lakse kad izbacis stvari iz sebe. Ja cu onda popit i dalje pokoji magnezijcic i nakon ta dva tjedna :) 
    Miraclebaby mozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Taya sjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• nelanr_
    02. Studeni 2021. 16:20

tierra

Hvala Schinin na uvijek altruisticnim savjetima, samo se ti nama pojadaj. Ako i ne pomognemo sa savjetima, barem je tebi lakse kad izbacis stvari iz sebe. Ja cu onda popit i dalje pokoji magnezijcic i nakon ta dva tjedna :)
    Miraclebabymozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Tayasjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

Termin nam je isti dan
    Moja beba je u skroz nekom cudnom polozaju guza mu je izmedju rebara, noge su mu skroz negdje lijevo gdje je debelo crijevo, glava dole, a ruke pojma nemam ni ne osjetim kad pomjera sad samo lupa tu gdje su mu noge i to jednom nogicom gura. Evo GIF ako se uspio upload da vidite kako to izgleda
     https://ibb.co/Fg5BVYk
    ja mislim da je ovo noga e sad nek me neko uputi bolje ako zna

boy 💙🌍

Miraclebaby28
    02. Studeni 2021. 16:39

nelanr_

tierra

Miraclebabymozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Tayasjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

Termin nam je isti dan
    Moja beba je u skroz nekom cudnom polozaju guza mu je izmedju rebara, noge su mu skroz negdje lijevo gdje je debelo crijevo, glava dole, a ruke pojma nemam ni ne osjetim kad pomjerasad samo lupa tu gdje su mu noge i to jednom nogicom gura. Evo GIF ako se uspio upload da vidite kako to izgleda
    https://ibb.co/Fg5BVYk
    ja mislim da je ovo noga e sad nek me neko uputi bolje ako zna

Haha kak si ga dobro uspjela uhvatit ja kad god pokusavam snimit neda se 🤣 ali da tako i naše  divlje nogice rastezu trbuh 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• nelanr_
    02. Studeni 2021. 16:55

Sad sam pola poruka sacuvala na mob da ispratim sta je ko pisao i da fino mogu odg svima 
    Cestitam na pregledima 
    Danas sam odlicna, nakon 3 dana hormonalnog ludila i plakanja 24h i kukanja, oprala skafandere, sutra na redu posteljina i ostalo
    Taya kod tebe nema vise razloga za brigu sad moze da zuri koliko god hoce
    Ana bas mi je zao sto si pala nadam se da ste i ti i beba ok, vjerujem da bebi nije nista ipak su one dobro zasticene, bas sam se nasmijala na ovo sto me nije ostavio da jos odspavam hahaha
    Alexandra uvijek muka sa tim OGTT, valjda uspijes ponovo a mozda moze i bez njega najbolje ce ti doktor reci
    Birdy bas mi je zao zbog te muke sa majstorima nadam se da cete uspjeti pronaci nekog ko ce zavrsiti sve na vrijeme.
    Schinin bas mi je zao sto mali mora kod hirurga :( nadam se da ce se to brzo rijesiti i da sto prije tvoji izadju iz izolacije da mogu rezervisati kartu i mislim da je zaista vrijeme da i ti malo usporis sto se tice posla nece nigdje pobjeci
    Bela slazem se da je najbolje da odes kod privatnika i da ti fino razjasni sve probleme

boy 💙🌍

Bela_le
    02. Studeni 2021. 17:03

Masa super za pregled, Vito je veliki frajer
    Birdy zato smo tu jedne za drugu ❤
    Nelanr super si uspjela uhvatiti

Nego da vas pitam, u svim tim kontrakcijama i tome, dosla je do mene informacija da nes kava moze izazvati konktrakcije i u najmanjim kolicinama, jel zna netka od vas jel to istina? 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Teeny
    02. Studeni 2021. 17:20

Nisam vas stigla citav dan citati i nakupilo se dosta stranica.
    Cestitam svima na dobrim pregledima.
    Schinin nemoj sebe toliko kriviti, nisi ga namjerno povrijedila. Oporavit ce se veliki braco vrlo brzo. A roditeljima i sestri zelim da sto prije budu bolje.
    Slee kad vidim ova dva dvocifrena broja, malo me panika uhvati iako ima jos do termina 🤣 i bas ti je fin trbuscic 😍
    Bela nadam se da si sad mirnija kad imaš zakazan pregled prekosutra.
    Birdy samo polako. Sve ce se to stici urediti, s majstorima je uvijek problem i uvijek ih se ceka. Slažem se s curama, gdje god da ste, bitno da ste zajedno 😊
    Meni danas beba toliko rasteze stomak i bas je bolno. 
    Ne znam jel' trenira nesto, ali nije nimalo ugodno. 

• Lorena3009
    02. Studeni 2021. 17:34

Ja sam danas bas cila nikakva. Kuk me boli od lezanja ajme. Nije konstantno Al zaboli. Još mi rodica danas pošalje fažol (grah) za ručak i poidem jedan pijat, stvarno nije bija jak, lagano ga je napravila. I mene stomak grci od njega, još iza njega popijem magnezij. Sad sam 2 puta bila na wc-u. Bas me zagrci na momente, i naravno odma crne misli u glavi. 😵 Jel se vama zna tako desit od neke hrane? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Alexandraaa90
    02. Studeni 2021. 17:36

nelanr ❤ Schinin ❤ hvala vam cure ali evo izvukla sam se od ponovnog prolazenja tog horora.  U pon sam narucena u bolnicu da mi naprave GUK profil.  Tako da necu to ponovo piti... 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Mo_zg
    02. Studeni 2021. 18:06

Bela_le

Masa super za pregled, Vito je veliki frajer
    Birdy zato smo tu jedne za drugu ❤
    Nelanr super si uspjela uhvatiti

Nego da vas pitam, u svim tim kontrakcijama i tome, dosla je do mene informacija da nes kava moze izazvati konktrakcije i u najmanjim kolicinama, jel zna netka od vas jel to istina?

Ja iskreno nisam cula ovo za Nes kavu, i nadam se da nije tocno jer samo to i pijem 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

LadyD
    02. Studeni 2021. 18:16

Poludio mob... pojeo slova 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani