Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    01. Studeni 2021. 22:38

Žene moje drage hvala vam na dobrom željama. Sve je ok, samo me sinoc i danas boljela desna strana glave, jer sam na nju pala i bedra su me boljela isto na desnoj strani pa sam izbjegavala ležati na tu stranu. Da vi znate samo koliko sam ja luda kada ne trebam biti. Mene je nakon par minuta napao smijeh u svemu tome, i kažem suprugu: sto si me dirao, trebao si pustiti da odspavam😅. U srijedu imam pregled zbog cerviksa pa ću vidjeti sa doktoricom, muž je ubijeđen da au tablete razlog i da bih trebala promijeniti, on nije ginekolog, ali iz iskustva sa svojim pacijentima primjećuje već duži period da sa mnom nešto nije uredu otkako koristim vaginalno progestan. Sjetili smo se da sam kod druge trudnoće dok sam krvarila (3 tjedna prije pobačaja) isto koristila taj progestan i da sam bila čudna, ali smo to pripisivali krvarenju i stresu zbog istoga. 
    Drago mi je da ste imale uglavnom lijep produzeni vikend, kod nas je bilo red ležanja, red hrane, red pića, red igranja i čitanja i tako u krug 😂
    Slee bas sam se ismijala na tvoj komentar da te uvijek nešto muci. Kod mene je slučaj kao i u prvoj trudnoći, sve sto sam pročitala (loše naravno) ta dijagnoza me poslije zadesila 😅. Jedino sto nisam imala je hematom i hemoroidi, ostali cijeli trudnički paket sam imala 😅
    . Želim vam ugodnu i laku noć bez puno buđenja 🍀

• Schinin
    02. Studeni 2021. 06:30

hello moje lijepe okruglice 🌞 nadam se da ste mi sve dobro, jer iskreno nisam stigla nista popratiti 😥 sad me ceka sigurno nekih 80tak stranica da procitam 😁
    poslije onog utopicnog posta iz bolnice nisam stigla vise da se javim, jer je prvo mali bio kod kuce pa sam njega trebala zabavljat, pa njegove kontrole, pa moja kontrola (naravno da nisam "prosla" glucose challange test, granica je 7mmol ja imala 10, sad moram ovaj tjedan na 3h test 😥), isijas me opet svojski uhvatio, pa onda me i posao sustigao (deadlines za grant application) a ja sam bila sve samo ne psihicki dobro.... u zadnjih par tjedana se toliko loseg izdogadjalo da sampostala pravi psiho 🙁 sad vec imam i napade panike da ce se Max ranije roditi i da ce tu bit komplikacija i problema....
     NIko je zavrsio u bolnici i kod kirurga za ruku zbog mene, jer sam ga ja povrijedila😱 kao sto sam bila pisala proveli smo noc u bolnici, dosli kuci malo prije sest ujutro - na muzev rodjendan (Jelenas to sam jos bila popratila - tvom muzu sretan rodjendan sa zakasnjenjem), naravno da nismo slavili jer nam nije bilo ni do cega, cak mu ni tortu nisam napravila 😱 to smo sad za vikend nadoknadili, jer su se djeca bas radovala da slave njegov rodjendan. imali smo i godisnjicu braka koja je ostala zasjenjena sa svim tim sto se izdogadjalo.
    Ali evo sad se polako sastavljam, pokusavam da me krivnja sto sam ga povrijedila ne ubije i molim Boga da nam sutra na kontroli kazu da fino zarasta i da su sve funkcije prsta jos tu, nadam se da ipak nemam gestacijski (ja i disciplina smo sve samo ne na ti) i da na kraju bude sve dobro sa trudnocom.
    Max je inace jako aktivan, vec se zezam jel postoji dijagnoza "fetalni hiperaktivitet", nema gdje ga ne osjetim, al kad se nabije na mjehur to je uzas zivi 😱 imam osjecaj da onda ni ne moram napustat wc, a ono dodju sve ukupno 3 kapi za piskit... i ako se nista ne pokrene do tada moj gin planira indukciju najkasnije 10.1, iako iskreno ja ne vjerujem da budemo dotle izdrzali. 
    sorry da sam vas malo udavila sa negativnim, obecavam da cu se popraviti 😁

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bela_le
    02. Studeni 2021. 07:09

Slee nije pregled danas, al jucer sam poslala mail dr, da vidi danas cim dode na posao, o tome sto se sve dogadalo za vikend i da mi kaze sta da radim, od tog petka i tih neslavnih trudova ss osjecam bas rastimano dolje i svaki dan imam ili neke bolove ili neke blage kontrakcije, inace pregled mi je u ponedjeljak
    Schinin bas mi je zao zbog svega sto se dogadalo, ali mora uskoro krenuti na bolke, vec polako ide, nadam se da ste se barem na proslavi rodendana malo opustili i zabavili

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    02. Studeni 2021. 07:28

Pregledi 🤰🤰💞:
    tierra-2.11.
    ana_88- 2.11.
    Embarasada-2.11.
    Maša-2.11.
    Birdy-3.11.
    Josipab-3.11.
    Clarissa-3.11.
    coffeebean-3.11.
    Bumbasor-3.11.
    Leoni-3.11.
    Bea-3.11.
    Merkur13-3.11.
    Birdy-4.11.uzv
    Taya-4.11.
    jelenas-4.11.
    anemi2022-4.11.
    Scarlett-4.11.
    Limunka🍋-4.11.
    jelenas-4.11.
    JanaL-4.11.
    Freya_444-5.11.
    Popsi-5.11.
    Mo_zg-5.11.
    Birdy- 5.11. fetalni echo
    Bela_le-8.11.
    Meaa-8.11.
    CiribiribelaMare-8.11.
    Teeny-8.11.
    LadyD-9.11.uzv
    Lori-9.11.
    novasrećica-9.11.
    piba7-10.11.
    Bea-10.11.
    LadyD-10.11.
    Lota_twins-10.11.
    deedee505-11.11.
    Alin-12.11.
    Jagodica1988-15.11.
    Upitnica_st-15.11.
    XOXO-15.11.
    Larchi29-15.11.
    Bambina-15.11.
    Roberta2111-16.11.
    Schinin-16.11.
    Miraclebaby27-16.11.
    Alexandraaa90-17.11.
    Bruna257-17.11.
    Angel-22.11.
    jelenas-22.11.
    Sirenita-23.11.
    aurora12-23.11.
    Margo-24.11.
    Ri-24.11.
    Jelenko93-25.11.
    AnnaO-26.11.

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    02. Studeni 2021. 07:32

Jutro cure, nadam se da ste se naspavale i odmorite za ovaj produženi vikend 🤗
    Cure koje imate preglede danas, sretno i javite se 💪
    Bela, javi što kaže doktorica na mail 
    Schinin, baš mi je žao što ti se sve to izdogađalo, ali eto nadam se da će na bolje sada :)) drži se ❤️
    Netko je spominjao iscjedak, moj varira od bijelog do svijetložutog, ujutro bude najobilniji, ne zabrinjavam se jer znam da je to normalno i da se time štiti bebica od infekcija 🤞☺️

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    02. Studeni 2021. 07:32

Teeny vidi stvarno, terminuse! Sretan nam danasnji pad u dvoznamenkastu kategoriju!
    Bea hahahahhaa zamisljam tu scenu kako padas i onda umjesto da se dignes odspavas malo 😂
    Bela super, mozda te onda primi i ranije na pregled, javi kad se cujete. 
    Schinin bas sam se pitala gdje si, al sam pretpostavila da si u guzvi. Kako su tvoji, je proslo sve ok s koronom? Sestra? Zao mi je za maloga i rukicu. Bas vas je sve nesto snaslo, ali uvjerena sam da je sad dosta losega i vrijeme da krene sve na bolje! 

Jutro cure! Zelim vam lijepi dan i sretno curama ako koja ima pregled danas! Pisem ovaj post izmedju ostalog i da vidim broj 99 u potpisu 🎉🎉

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    02. Studeni 2021. 07:34

Freya moj iduci pregled je 23.11. Sutra imam ogtt 😱😱

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

jelenas
    02. Studeni 2021. 07:39

Dobro jutro svima s mog radnog mjesta danas, a to je KREVET! 😂 dobro ajde, možda odem zamijeniti gume na službenom autu 😖 
    Sve najbolje danas na pregledima, baš se veselim izvještajima!
    Schinin- sad kreće vaš period, neka bude mirno i ugodno obiteljski provedeno vrijeme do dolaska malog “hiperaktivca”! I sama sam o tom pojmu razmišljala jer je i moja dosta aktivna u trbuhu, iskreno se ne sjećam dal je i prva tako baš bila. 
    Bela- držim fige da te doktorica ipak pomakne prije vikenda, čisto za tvoj mir! 
    Teeny i Slee sretnih vam “ispod 100”! Koje sve proslave nećemo smisliti ovdje 😂😂 Nema veze, ja volim bilo kakve milestones i uvijek nešto odbrojavam, črčkam, križam itd. pa me ovo strašno veseli! 
    Želim svima super tjedan, još malo pa će nam opet vikend 🤣🤣

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Mum of four
    02. Studeni 2021. 08:12

Dobro jutro...
    Prvo da čestitam nasoj prvoj bebici i hrabroj mamici🥰🥰
    Bea drago mi je da je proslo bez ozbiljnijih posljedic..
    Bela javi sta kazr doktorica🤞🤞
    Čestitam rodjendan muzu samo sam sad zaboravila čiji je muz..
    Slee gdje ides radit ogtt? Na mlaci ili?
    Ja moram danas zvat medico da se narucim za ogtt i radit krvnu sliku te hormone stitnjace.Dali je koja vadila hormone? Ja se ne sjecam da sam to vadila u prijašnjim trudnocama🙄 Zaboravila sam upisat sljedeci pregled kod gin 3.12.
    Hvala na dojavi za lidl i rucnike. Sad cu ići po njih nadam se da nisu prodani,a danas mi stize i robica iz siseya😊😁😁 
    I da cestitam svima koji su ispod stotke😁 eto i mene jos malo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Slee
    02. Studeni 2021. 08:18

Mumof4 idem vaditi u medico, danas ce me zvati da mi kazu jesu li uspjeli izorganizirati da negdje lezim dok cekam jer sam rekla da sam trudnica na mirovanju. Bas me zanima hoce li mi izaci u susret. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.