Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    02. Studeni 2021. 09:29

Jutro cure.  Nadam se da vam je dobro. 
    Ja sam fino spavala.  Ali jutros sam otisla na OGTT.  I posle popijene glukoze ja sam povratila naravno.  Kasnije cu zvati svoju doktoricu da vidim sta dalje.  Ne bih to opet pila, bas mi je bilo fuj... 
    Schinin zelim ti da to ruzno razdoblje prodje sto prije pa da uzivate.  ❤
    Joj svasta ste pisale, a ja nisam nista zapamtila... 
    Ja sam danas usla u 27 tjedan.  😊😊❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Clarissa
    02. Studeni 2021. 09:56

Lorena3009

Clarissa

Pozdrav svima! Nisam neko vrijeme pisala, ali sam vas citala. Saljem support za sve faze u kojima ste, neka bilo koje tegobe budu sto podnosljivije i ostatak trudnoce po mogucnosti sto blazeniji.
    Ja sam nekako bila u banani pa nisam bila od volje, em me hormoni zasorali, em neke brige, kao da me depra ulovila pa sam se bas cudno osjecala (i ponasala, muz bi potvrdio). Onda se blizilo ovo doba pa me jos vise opralo kak tate nema vec nekoliko godina i koliko bi on bio sretan sto ce biti djed i tak… Ma klasika, emocije i struja misli…
    Hvala za dojavu za rucnike, odmah sam poslala muza da ih kupi!Jucer bili po Medvednici, bas mi fale brda i planinarenje pa smo makar autom otisli i onda se nisam dala dolje dok sunce nije zaslo, jesen mi je nesto najljepse…prosetali, fino klopali, jos malo luftali, poslije sam od predoziranosti kisikom zaspala ko kruska!
    Radim jos ovaj mjesec i onda krecem u pripreme, dosad samo neke sitnice sam pribavila. Stalno si govorim ma stiiiiignem, ali sad kad gledam vasa odbrojavanja, skuzim da sam i ja ispod stotke. Fijuuuuuu. Usla evo u 28. tjedan, omg… A i prva bebica nam stigla u grupu, things are getting real, real!
    E da, prosli vik sam se pikala za GUK profil (Jelenas puno hvala na ponudi, uspjela sam posuditi aparat) i mislim da su vrijednosti skroz dobre (nataste 4,1 pa onda 2 h iza obroka 6,0 - 5,9 - 5,7), bar se nadam, vidjet cu sto ce dr sutra reci.
    Mene isto razlicitom jacinom lupka, mozda su onda jaci udarci nogice. I sve losije spavam, nikak se namjestit, a svaki put kad se preznojim pod poplunom, siznem sta je to mokro medju nogama, nije valjda nesto vec krenulo, ali nasrecu to je samo znoj od mojih cijenjenih popunjenih bedaraStalno neki sokovi, pa ti budi miran i blazen
    Zelim vam lijepi tjedan i sto vise opustajucih trenutaka!

Čitam tvoj jučerašnji izlet i zamišljam sebe kako trčim po travi a vitar mi u kosi, ja sa osmjehom na licu😊😊😊 a realnost krevet, trosjed, wc 😂😂😂 ja i ti smo onda u 1 dan razlike, ja sutra ulazim u 28 tjedan. Sutra sam 27+0. To je to jel tako😂😂 Ja nikako da to brojanje skuzim.

Hehehe, bas si otisla u Moje pjesme, moji snovi djir  Doci ce i to doba pa ces jurcati i po travi, i po drugim podlogama hehe. Je, mislim da se tako gleda, isto nisam nikad sigurna, danas sam 27+1 pa ne znam jesam danas ili jucer usla u 28. tj. I omg to bi nam onda mogao komotno biti ulazak u 7. mjesec, fijuuuuu

LadyD
    02. Studeni 2021. 09:59

Dobro jutro... 
     Uapjela sam procitati zaostatke i naravno nisam zapamtila..... palacinke su mi u glavi 😂😂😂😂😂 trebam ih filovat i u zamrzivac 😂😂😂😂 
    Sretno danas svima na pregledima koje imaju i cestitke na punim tjednima i drzite se vi koje ste sa blazenim trudnickim  simptomima 💗💗💗💗 samo jako 💪💪💪💪
     Schinin drago mi je da si se javila i nadam se da ce sve ruzno proci i da ce od sad bit sve dobro i pozitivno 💗 drzi nam se i saljem big hug 😘😘😘💪💪💪💪
     Iscjedak je i kod mene kako koji dan... nekad manje nekad vise nekad umrem 100puta od straha kad je sve mokro a pritisak jak... nekad se desi da se propiskim jer nestignem do wc-a al to je sve normalno... nadam se ?  Al bebica neodustaje tako da sam na 100% da ce bit bas zivo i zlocesto djete 😂😂😂😂 al neka bude samo da se rodi ziva i zdrava pa da se nervirm i zivciram zbog  njene zlocestoce 😉😊😆 umjesto  obog blazenog stanja 😂😂😂😂 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Taya_
    02. Studeni 2021. 10:10

Sretno vam cure svima danas na pregledima.. 😘 da budete sve dobro

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    02. Studeni 2021. 10:30

Taya ♡

Kako si ti draga? 🤰🤭🌹

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    02. Studeni 2021. 10:33

Cure, samo dojava da Ljekarna Salus ovaj mjesec ima popust na Bella Baby pelene, Multigyn i Multimam proizvode.
    Imaju na još puno proizvoda no znam da se ovi provlače kroz grupu pa ako nekom treba! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ana_88
    02. Studeni 2021. 10:42

Shinin bas mi je zao radi svega, sve te snaslo u malo vremena. Vjerujem da si borac i ti i familija i da cete sve izdrzati i isto mislim da nakon ovih svih udaraca mora doci smiraj i da se nekako mora okrenuti na bolje. Sjetim se cesto tvojih komentara i savjeta i pomazu mi jako i hvala ti za to 💗
    Aurora i cure koje su slale ekipu u Lidl-dobro ste napravile; ja sam bila jutros i kupila rucnik i dva bodica ali je navala bila uzasna na zensku robu i nisi se mogao mrdnit. Vidila sam neki babyphone od Motorole za 600 kn ali mi se u glavi upalilo da je jedna spominjala Xiaomi za manje kuna pa cu to prvo malo istraziti..
    Meni ove dane nikako ne ide, kad sam isla doma-zatvarala sam zadnja vrata auta i uspjela sam se udarit bocno u stomak. Naravno malo jave jer sam ih kao isla zalupiti..toliko sam se pripala da nisam mogla par min sist u auto..sad sam doma i isla lec da se beba malo javi. Javio se a ja cila zabrinuta, nemogu izdrzat danas do pregleda popodne 😭

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Taya_
    02. Studeni 2021. 10:49

freya_444

Taya ♡

Kako si ti draga? 🤰🤭🌹

Mojoj curi se valjda još ne žuri van.. 😊 lupa ko luda.. cijeli dan i noć.. ako uspijem zaspati oko 4 ujutro pa do 7 je dobro.. 🙈 po danu nema spavanja.. zadnjih 2-3 tjedana imam puno vrtoglavica i baš mi puno puta dođe slabo.. sjedenje mi je nemoguće isto i stajanje zbog težine trbuha.. tako da sam većinu vremena u ležećem položaju.. krajem dana javljaju se lagane kontrakcije i grčevi, bol u preponama, leđima i pritisak dole na zdjelicu i mjehur.. iscjedak je užasno obilan pa pratim ako nebi došlo do istjecanja plodne vode.. u četvrtak mi ulazimo u termin pa mi je lakše a i nadam se da će ovaj puta napraviti ultrazvuk da vide ako sam i dalje otvorena samo tih 3cm i da procijene težinu bebu.. 
    A kako si ti? 😘 Naše bebe će stvarno brzo.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Leoni
    02. Studeni 2021. 10:58

Jutro cure i od mene. Moj dan je bas depresivno poceo 🤨 verovstno je do vremena, bilo je zadnjih dana lepo, a od jutros kisa... 
    Sinoc sam se jedva uspavala, u skoro sedecem polozaju. Neka knedla mi stojala u grlu cim legnem normalno na jastuk. Bas ruzan osecaj... nije bila zgaravica, mislim, nije gorelo. 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

tierra
    02. Studeni 2021. 11:22

Prijavljujem da je sve bilo ok na pregledu.
    Zatvorena sam, tlak kao i obicno nizak 100/60, bebini otkucaji super 130/min
    Doktor je uzeo bris koji sam nosila na analizu i sad tjedan dana cekam nalaze.
    Stigao je nalaz TSH i super je tako da visene moram brinut oko stitnjace niti ici na kontrole jer je samo prvi nalaz bio los 🥳🥳🥳
    Dobila sam uputnicu za Ambulantno lijecenje - to su pregledi u rodilistu gdje cu roditi pa sad moram istraziti kome se trebam javiti jer su bili svi zivcani i rekli su mi samo javite se dalje njima. Nije mi se dalo kvarit svoje raspolozenje s daljnjim pitanjima 🤪

I da, magnezij smijem piti jos 2 tjedna i ovo me sad bas uzasno brine kako cu prezivjet jer i s redovnim uzimanjem magnezijem me zna ponekad ulovit grc u nozi 😭😭😭😭 a kaze doktor da ce to sad bit sve cesce jer beba pritisce zivac.
    Jel ima neko drugo rjesenje za to?

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.