Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Birdy 🧚🏻
    02. Studeni 2021. 13:27

Bela le divna si 🥰😢 rekla si tocno rijeci koje su mi trebale i bas sam se raspekmezila.. 
    Slee 🥰 hvala ti, nadam se da zna da je jedva cekamo iako smo zaglibili 😇 
    da svakako ako imas priliku odi negdje, ja ne znam kako bi bilo da me nema tu,  to vise nije da ih pustis da rade vec moras provjeravati jer svako po svome 
    Jelenko super da si otisla i da je sve u redu ☺️ 
    Freya bravo za ciscenje i snagu 💪 ja cu morat nekog angazirati kod sebe jer vise ne mogu, a ne mogu ni gledati to sve u neredu 
    Masa super za pregled i veliku bebu! 😇I kile su odlicne 👏

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Mo_zg
    02. Studeni 2021. 13:53

Pozdrav svima :)
    Bome sam imala puno zaostataka za pročitat pa ne mogu baš tagirati svaku🙈 čestitam svima na uspješnim pregledima i velikim tjednima 🤩 svima vama koje mirujete, želim što mirnije misli i da vam vrijeme brzo prođe. ja sutra punim 29tt, dakle ulazim u 30ti tjedan jel?🧐 Ne mogu vjerovati kud prije, a cilj je naravno izdrzati do 36tt barem u komadu, obzirom na to da doma imam malog vragolana s kojim je nemoguce mirovati 🤭 u petak je pregled, jedva cekam, vec sam i ja u panici od otvaranja i cerviksa😏
    I hvala na info za salus ljekarne, bacila sam oko na brzinu, pa vidim da su i Panda probiotici snizeni, oni inace bas imaju visoku cijenu

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

tierra
    02. Studeni 2021. 14:08

Schinin, ja sam uvjerena da vam od sad krece sve na bolje! Bit ce maleckom sve ok s rukicom, nisi mu ti nista napravila sto si ne bi kad tad napravio sam. Pa to je normalno da se kosti polome i da zacjeljuju :)
    Alexandra, bas mi je zao sto si povratila, morat ces opet ispocetka. Neke cure su nosile limun i cijedile u to pa su mogle lakse popiti pa probaj s tim si olaksati
    LadyD palacinke u glavi hahah 🙈🙈🙈 
    Slee super izgledas!!! I peso je meden! I bravo za lezanje, jos samo da bude neka dobra knjiga ili puno baterija na mobitelu i brze ce proci. 
    Ana, ma nije bebacu nista od tog, samo se nadam da tebe vise ne boli
    Scarlett sretno s nalazima ogtta!
    Birdy ja mislim da ce ti rec da prestanes sad nekad pit mg. Jer cu ja bit u tvojim tjednima kad mi je doktora rekao da prestanem. Kaze da kad se tijelo jos ocisti od mg, da cu taman bit u terminu, a tad vec zelimo da rodim, a ne da mg sprjecava trudove .
    Bella ti je bas lijepo napisala za majstore, potpisujem sve!
    Lorena kad mene pocne lupat ja kazem da se zeli igrati a ne da joj nesto smeta hahah. Moja beba ce izac istraumatizirana koliko sam ja stalno uvjerena da nista nije problem i da je sve normalno 🤪
    Jelenko sto znaci da te poslao na odjel? Super sto si zatvorena i za plodnu vodu!
    Freya daaa, mi smo blizu. Mozda rodimo isti dan :) 
    Nisu ju mjerili jer doktor nema uzv, to moram privatno a ne da mi se. Ja mislim da je sve ok, isla sam na uzv svaki put do sad kako sam imala i pregled, dok neki idu samo par puta tokom cijele trudnoce. A i zadnji put me obavio za 5 min, samo rekao tezinu bebe, da je sve ok i da je sad vec prevelika da se vidi lijepo na ekranu tako da necu sad na uzv privatno :P
    Svaka cast za ciscenje! Ja sam uspjela samo jucer malo prebacit zimsku robu naprijed, a ljetnu iza i to mi je vec za proslavit 🥳😅
    Maša super za pregled! Ja isto ne kuzim nista na slici :/ al nek je mali Vito super. S kilogramima si fakat super, ja sam dobila 16kg 😬
    Miraclebaby jel se jos uvijek pratimo u broju kg??
    Taya, jel osjetis bebicu da je bas u kanalu vec? 

ana_88 i Embarasada kad su vama pregledi danas? Javite se

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90
    02. Studeni 2021. 14:11

Miraclebaby27 e sad.  Vrijednost nataste mi je bila 5,4 (povisena je naravno, do 5.1 je ref. vrijednost)  i moja dr kaze da ne idem ponovo jer mislim da necu uspjet nego mi dala uputnicu za GUK profil u bolnici. 
    Sad sam se javila doktorici koja me vodila u bolnici pa cu vidjet sta ona kaze. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    02. Studeni 2021. 14:15

Tierra, da sve je moguće, možda budemo na isti dan 🤭 ma samo neka nama naše bebice lijepo rastu i nek su aktivne da se mi ne brinemo 🤭☺️ 

Lucija 16.12.2021.💗

• coffeebean
    02. Studeni 2021. 14:19

Pozdrav drage curke,
    nikako da sjednem i pročitam sve, pripremam se na odlazak s posla pa pripremam sve šta moram da me ne zivkaju kad odem. :)

LadyD - kupile smo identičnu robicu :)
    anameri - Čestitam! Dobro došla Eva! Želim ti brz oporavak. :)

Ja sam isto bila kao nešto bolesna, na kraju se ispostavilo da mi je željezo jako nisko. Sutra sam 25 tjedana i idem na pregled kod gin. :) 

• piba7
    02. Studeni 2021. 14:19

Alexandraaa90

Miraclebaby27 e sad. Vrijednost nataste mi je bila 5,4 (povisena je naravno, do 5.1 je ref. vrijednost) i moja dr kaze da ne idem ponovo jer mislim da necu uspjet nego mi dala uputnicu za GUK profil u bolnici.
    Sad sam se javila doktorici koja me vodila u bolnici pa cu vidjet sta ona kaze.

Ja sam odradila jedne GUK profile na Vuk Vrhovcu tj mama mi je nosila sve epruvete, a budući da su mi bili dobri nalazi s doktoricom koja me vodi u bolnici sam dogovorila da onda sve dalje profile mogu doma sama raditi - nabavila sam aparatic i kupila trakice. Ipak sam na strogom mirovanju pa da ne šećem gore po bolnici svako malo.

• coffeebean
    02. Studeni 2021. 14:21

Kako ste vi s ritanjem beba? Ja svoju nekada osjetim, nekada ne... Odmah me panika ulovi, baš volim previše analizirati stvari i napraviti si još goru situaciju. 

Alexandraaa90
    02. Studeni 2021. 14:25

piba7 vidjet cu sad sta ce mi ona reci.  Ja nisam do sad radila GUK profil.  A pitala me jesam prebolila Covid pa pretpostavljam da ce me prvo slati na testiranje i onda da cemo dogovorit dan za lezanje.  A prosli put kad sam radila OGTT na taste mi je bio 5,8 a ostale vrijednosti u granicama normale.  E sad vidjet cemo. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Miraclebaby28
    02. Studeni 2021. 14:42

Alexandra nadam se da nećeš morati ponovo jer sigurno je pravo mučenje s tom tekucinom 🤢
    Taya to nas naše bebe treniraju ja mislim za ubuduće 😅
    LadyD kako točno pripremaš te palačinke za zamrzavanje (možda da i ja nešto probam slozit malo za rezervu) 
    Tierra ja sam još uvijek(65kg) 14+ kile su stale al trbuh mi je sve veći tak da neznam .. nadam se samo da bebac dobro raste.. 😄
    Coffeebean vjeruj do tamo 30 i nekog tjedna već će ti bit dosta tog ritanja 😅 osobito kad u mjehur svom snagom udari 🤣🤣 moj je krenuo od 18og tjedna isto tako smiri se pa se ja kao zabrinem ali ubrzo je nadoknadio.. ali opet ima bebica koje su jednostavno mirnije tako da nema brige.. ☺
    Tko je to još u terminu skoro... Birdy woohoo 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.