Jutro cure moje... Je ste se raspisale 😊 Moja noć je prošla dobro, ok sam spavala, probudila se 2 puta za wc, al sam se baš bila lipo namistila i uvatila neku pozu da je sad ne znam ponovit🤷♀️ Muž mi je jutros iša kupit u Lidl šugamane. Kaze ljudi se tuku tamo, ovo nije normalno 😂A još sam mu rekla da ne ide za u 8😂 Umisto 2 šugamana on kupi 4😵Al nema veze. Kupija je i 4 bodija 62 na kopcanje sa strane, i meni 2 pakiranja gacica, a to mu nisam rekla, bas mi je dobar😊
Schinin bas mi je drago da si nam se javila😊Nadam se da ce sve bit dobro sa rukicom i mislim da ti je ovaj nalaz malo lošiji od stresa i soka. Bit će to sve dobro😘 Sad lipo samo smireno i opusteno koliko god to možeš. Samo se ti nama jadaj ka šta sve radimo, lakše nam je😘 Bela_le lipo do sutra do pregleda lezi i miruj, mada virujem da ce te doktorica čak i danas primit. Kod koje si?
Svim curama koje danas imaju ogtt i preglede sretnoooo😘😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sretno svima na pregledima danas
Meni dr odgovorila samo da si povecam duphastone, moram priznat da sam malo razocarana jer sam se nadala da ce malo pomaknuti pregled ili mi dati neki savjet sto da radim ako me opet uhvate, ali dobro, jos 6 dana pa cemo viditi rade li ista te kontrakcije
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro djevojke
Sretno svima danas na pregledima i slee na ogtt
Schinin bas mi je žao što te sve to zadesilo, nadam se da su ti roditelji i sestra dobro i da ces se i ti uskoro uspjeti malo opustiti
Piba drago mi je da ri je malo lakse, mozda je promjena u hrani malo utjecala. A pred porod je i meni stvarno povecana potreba za wc-om bila, ali jako povecana, mislim da se ne trebas brinuti ako si jednom otisla u wc. Ja sam na dan poroda isla haman svako pola sata sat, nekad ne bih nista obavila a nekad bih malo (velika nuzda)
Jutro cure moje… Je ste se raspisale 😊 Moja noć je prošla dobro, ok sam spavala, probudila se 2 puta za wc, al sam se baš bila lipo namistila i uvatila neku pozu da je sad ne znam ponovit🤷♀️ Muž mi je jutros iša kupit u Lidl šugamane. Kaze ljudi se tuku tamo, ovo nije normalno 😂A još sam mu rekla da ne ide za u 8😂 Umisto 2 šugamana on kupi 4😵Al nema veze. Kupija je i 4 bodija 62 na kopcanje sa strane, i meni 2 pakiranja gacica, a to mu nisam rekla, bas mi je dobar😊
Schinin bas mi je drago da si nam se javila😊Nadam se da ce sve bit dobro sa rukicom i mislim da ti je ovaj nalaz malo lošiji od stresa i soka. Bit će to sve dobro😘 Sad lipo samo smireno i opusteno koliko god to možeš. Samo se ti nama jadaj ka šta sve radimo, lakše nam je😘 Bela_le lipo do sutra do pregleda lezi i miruj, mada virujem da ce te doktorica čak i danas primit. Kod koje si?
Kod dr Galić sam
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure, sretno svima danas🤗
Ja sam noćas spavala ali kao da nisam, pred jutro sam išla na wc naravno provjeravala uložak koji nije mokar već vlažan i sad isto tako. Pritisak u trbuhu mi je stalan i to mi radi takav stres a vjerujem da je samo zbog položaja bebe i leđa me i dalje bole🙄
Poslala sam ginu poruku pa ću vidjet dali ću danas do njega čisto da mi kaže da je sve u redu baš sam utučena od straha 😒
Zeno pa vidiš da nam je svima tako sa tim iscjedcima, meni je i sinoc gornji rub gacica bija vlazan. Očito je to sve normalno. Al naravno ako te straj i ako ces bit mirnija ajde u dr. Ipak kad ti oni kažu da je to sve u redu tek onda ti bude lakše, razumim te...
08.02.21. Procurila😥
Jutro svima..
Joj ja sam sinoć dosta kasno jela pizzu, jučer mi je bio baš neki jako loš dan pa sam odlučila navecer jesti. Inače sam na onoj dijeti za gestacijski dijabetes zadnjih preko mjesec dana. Danas ujutro sam se probudila s užasnom zgaravicom i mucninom, bas mi je jako, jako loše bilo. Nakon kave sam obavila wc (s čime inače imam ogromnih problema i idem na wc jednom u 5 dana) I sad mi je puno bolje osim što beba divlja u trbuhu 😂
Nadam se samo da me na wc stvarno potjerala ta grozna hrana od sinoć, da nije početak nečega 😬😬😬 kak nam je pisala Anameri da je imala pojačanu potrebu za wc-om dan, dva prije nego je porod krenuo.
S iscjedkom imam problema kao vidim i svi ovdje, stalno mi je nešto mokro, stalno provjeravam gace, uzas.
Kontrola mi je tek iduću srijedu, treba preživjeti još ovih 8 dana.
Danas smo točno 31 tj… i prošlo je točno mjesec dana otkad sam završila u bolnici.
Hvala bogu za odlazak na wc🙏🙏 Očito ti je tribalo malo jace hrane s tim da si na djetalnoj. Sta god, neka si uspila.. Bome 31 tjedan🎉🎉🎉🎉Ja molim boga kad cu u te tjedne, to mi je opet sigurnija zona koliko toliko. Ja sutra ulazim u 28.tjedan.😊😊
08.02.21. Procurila😥
Jutro cure moje… Je ste se raspisale 😊 Moja noć je prošla dobro, ok sam spavala, probudila se 2 puta za wc, al sam se baš bila lipo namistila i uvatila neku pozu da je sad ne znam ponovit🤷♀️ Muž mi je jutros iša kupit u Lidl šugamane. Kaze ljudi se tuku tamo, ovo nije normalno 😂A još sam mu rekla da ne ide za u 8😂 Umisto 2 šugamana on kupi 4😵Al nema veze. Kupija je i 4 bodija 62 na kopcanje sa strane, i meni 2 pakiranja gacica, a to mu nisam rekla, bas mi je dobar😊
Ajoj nadam se da u nasem lidlu nije toliko ludjaka ja sad poslala stariju kcer da mi uzme ,a ako bude tako bojim se da nista od rucnika😒
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pozdrav svima! Nisam neko vrijeme pisala, ali sam vas citala. Saljem support za sve faze u kojima ste, neka bilo koje tegobe budu sto podnosljivije i ostatak trudnoce po mogucnosti sto blazeniji.
Ja sam nekako bila u banani pa nisam bila od volje, em me hormoni zasorali, em neke brige, kao da me depra ulovila pa sam se bas cudno osjecala (i ponasala, muz bi potvrdio). Onda se blizilo ovo doba pa me jos vise opralo kak tate nema vec nekoliko godina i koliko bi on bio sretan sto ce biti djed i tak… Ma klasika, emocije i struja misli…
Hvala za dojavu za rucnike, odmah sam poslala muza da ih kupi!Jucer bili po Medvednici, bas mi fale brda i planinarenje pa smo makar autom otisli i onda se nisam dala dolje dok sunce nije zaslo, jesen mi je nesto najljepse…prosetali, fino klopali, jos malo luftali, poslije sam od predoziranosti kisikom zaspala ko kruska!
Radim jos ovaj mjesec i onda krecem u pripreme, dosad samo neke sitnice sam pribavila. Stalno si govorim ma stiiiiignem, ali sad kad gledam vasa odbrojavanja, skuzim da sam i ja ispod stotke. Fijuuuuuu. Usla evo u 28. tjedan, omg… A i prva bebica nam stigla u grupu, things are getting real, real!
E da, prosli vik sam se pikala za GUK profil (Jelenas puno hvala na ponudi, uspjela sam posuditi aparat) i mislim da su vrijednosti skroz dobre (nataste 4,1 pa onda 2 h iza obroka 6,0 - 5,9 - 5,7), bar se nadam, vidjet cu sto ce dr sutra reci.
Mene isto razlicitom jacinom lupka, mozda su onda jaci udarci nogice. I sve losije spavam, nikak se namjestit, a svaki put kad se preznojim pod poplunom, siznem sta je to mokro medju nogama, nije valjda nesto vec krenulo, ali nasrecu to je samo znoj od mojih cijenjenih popunjenih bedaraStalno neki sokovi, pa ti budi miran i blazen
Zelim vam lijepi tjedan i sto vise opustajucih trenutaka!
Čitam tvoj jučerašnji izlet i zamišljam sebe kako trčim po travi a vitar mi u kosi, ja sa osmjehom na licu😊😊😊 a realnost krevet, trosjed, wc 😂😂😂 ja i ti smo onda u 1 dan razlike, ja sutra ulazim u 28 tjedan. Sutra sam 27+0. To je to jel tako😂😂 Ja nikako da to brojanje skuzim.
08.02.21. Procurila😥
Sretno svima na pregledima danas
Meni dr odgovorila samo da si povecam duphastone, moram priznat da sam malo razocarana jer sam se nadala da ce malo pomaknuti pregled ili mi dati neki savjet sto da radim ako me opet uhvate, ali dobro, jos 6 dana pa cemo viditi rade li ista te kontrakcije
Ja sam isto očekivala da će ti rec da dođeš da te pogleda.🤷♀️🤷♀️ Al očito ona to smatra da je to ok u tvojim tjednima, nezz sta drugo bi mislija stvarno.
08.02.21. Procurila😥
Dobro jutro cure
Sretno svima na pregledima, zelim vam da sve super prođe i da nema nikakvih tegoba i komplikacija.
Dvije su se udale ovaj vikend,ako se ne varam, pa čestitke na vjenčanjima
I čestitke Anameri na bebici Želim ti brz oporavak!!
Nekako mi je baš drago da nam bebice kreću stizati
Zbog ovog produženog vikenda sam u zaostatku 30 stranica. Sad se bacam na čitanje i želim vam svima ugodan dan bez ikakvih poteškoća.
Sortiraj odgovore
Najstariji